Zoosk

Το Zoosk έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 4,2/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Zoosk Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,2/10
35 000 000+ / 21+
Zoosk

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 4,5/10

Ασφάλεια: 4/10

Πληροφορίες προφίλ: 4,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 4/10

Τμήμα υποστήριξης: 4,5/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 4/10

Zoosk Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Γνώρισε, φλέρταρε και απόλαυσέ το στο Zoosk!

Ο ιστότοπος γνωριμιών Zoosk αποτελεί μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες γνωριμιών με χρήστες σε περισσότερες από 80 χώρες. Στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται από αρκετούς νέους και νέες που ψάχνουν μία περιστασιακή ή σοβαρή σχέση. Βέβαια, στο Zoosk θα καλυφθούν και οι ανάγκες για γνωριμίες των μεγαλύτερων σε ηλικία χρηστών. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα από δωρεάν και επί πληρωμή παροχές. Ο ελεύθερος-δωρεάν λογαριασμός φέρει αρκετά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορείς να μάθεις αρκετά γρήγορα και εύκολα. Μπορείς να μεταφορτώσεις αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ σου, να περιηγηθείς στα προφίλ των χρηστών της κοινότητας και να γνωρίσεις νέα μέλη μέσω της λειτουργίας “Καρουζέλ”. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το Zoosk αποτελεί μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αφού φέρνει κοντά κάτι παραπάνω από 35 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το περιβάλλον χρήστη είναι φιλικό και απολύτως κατανοητό, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή και για το κινητό σου.

Πως θα εγγραφείς στην κοινότητα γνωριμιών του Zoosk;

Για να κάνεις λογαριασμό στο Zoosk πρέπει να έχεις συμπληρώσει τουλάχιστον το 18ο έτος της ηλικίας σου. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις πληροφορίες, όπως είναι το όνομα-ψευδώνυμό σου, η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής, το φύλο, το e-mail σου καθώς και έναν προσωπικό κωδικό. Επίσης, μπορείς να εγγραφείς και μέσω Facebook ή Twitter. Προκειμένου το προφίλ σου να γίνει πιο θελκτικό προς τους άλλους χρήστες, καλό θα ήταν να μεταφορτώσεις κάποια προσωπική σου φωτογραφία καθώς και να το επαληθεύσεις, μέσω των διαθέσιμων επιλογών που σου δίνονται (μέσω φωτογραφίας, μέσω Facebook ή Twitter, μέσω κινητού τηλεφώνου). Με το πέρας των παραπάνω διαδικασιών, η εγγραφή σου θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και θα απομένει μονάχα η συμπλήρωση ορισμένων στοιχείων αναφορικά με τα κριτήρια-προτιμήσεις που θα ήθελες να πληρεί το ταίρι σου. Μετά από αυτά, θα είσαι έτοιμος να ενταχθείς στον κόσμο των γνωριμιών του Zoosk.

Ελεύθερες λειτουργίες στο Zoosk

Στο Zoosk μπορείς να βρεις εύκολα άνδρες και γυναίκες από κάθε πλευρά του πλανήτη. Μπορείς να ρυθμίσεις τη μέγιστη απόσταση διαμονής των γνωριμιών σου (σε σχέση με την περιοχή που βρίσκεσαι), το εύρος της ηλικίας, καθώς και άλλες πολλές παραμέτρους.

Επίσης, μπορείς να στείλεις χαμόγελα ή καρδούλες στους χρήστες που σε ελκύουν, προκειμένου να ξεκινήσεις μία συζήτηση. Για πιο γρήγορη αναζήτηση χρηστών, μπορείς να κάνεις χρήση της λειτουργίας “Καρουζέλ”. Τέλος, μπορείς να δεις τις φωτογραφίες των χρηστών της κοινότητας χωρίς κάποιον περιορισμό, όπως μπορούν και αυτοί να δουν τις δικές σου φωτογραφίες.

Απαραίτητη η VIP συνδρομή στο Zoosk

Αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τους χρήστες του Zoosk, τότε θα πρέπει να αγοράσεις μία Zoosk VIP συνδρομή, αφού μόνο έτσι θα αποκτήσεις πρόσβαση στις λειτουργίες των μηνυμάτων (αποστολή και λήψη). Μπορείς να ενεργοποιήσεις έναν VIP Zoosk λογαριασμό για ένα, τρεις ή έξι μήνες, με την πληρωμή αυτού να γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού εμβάσματος ή PayPal. Ως προς τις λειτουργίες στις οποίες θα αποκτήσεις πρόσβαση, αυτές είναι πολλές και διάφορες. Πέρα από την αποστολή και λήψη μηνυμάτων, μέσω ενός VIP λογαριασμού θα αποκτήσεις πρόσβαση στη λειτουργία “SmartPick”, ενώ παράλληλα θα είσαι σε θέση να δεις ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου.

Πως θα ακυρώσεις τον λογαριασμό σου στο Zoosk;

Το Zoosk σου δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσεις ή να θέσεις σε παύση τον λογαριασμό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στην επιλογή “Ρυθμίσεις λογαριασμού” και να επιλέξεις την εντολή “Επεξεργασία” στο πλαίσιο “Κατάσταση λογαριασμού”. Σε περίπτωση που διαθέτεις κάποιον VIP λογαριασμό, θα πρέπει να ξέρεις πως αν θελήσεις να διακόψεις τον λογαριασμό σου, δεν δικαιούσαι οποιαδήποτε αποζημίωση. Επίσης, αν έχεις ενεργοποιήσει τη συνδρομή σου μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να γνωρίζεις πως η ανανέωση αυτής πραγματοποιείται αυτόματα (μπορείς να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης της συνδρομής σου).

Χαρακτηριστικά του Zoosk

“Καρουζέλ” στο Zoosk

Αυτή η λειτουργία-παιχνίδι βασίζεται στην αρχή της εκδήλωσης των συναισθημάτων σου προς τους άλλους χρήστες του Zoosk. Μέσω αυτής μπορείς να εκφράσεις άμεσα τη σίγουρη-ή ενδεχόμενη-επιθυμία σου για γνωριμία ή και όχι. Σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης του χρήστη, θα σου προστεθούν νομίσματα, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για άλλες λειτουργίες ή αποστολή δώρων. Αν κάποιος χρήστης δείξει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό σου, αυτό θα εμφανιστεί στην καρτέλα “Ενδιαφέρεται”. Αν τώρα το ενδιαφέρον για γνωριμία είναι αμοιβαίο, θα σου εμφανιστεί στην καρτέλα “Κοινά”.

Αναζήτηση χρηστών στο Zoosk

To Zoosk σου προσφέρει μία πληθώρα από φίλτρα για να αναζητήσεις την ιδανική γνωριμία για εσένα. Στην επιλογή “Λεπτομερής αναζήτηση” θα βρεις φίλτρα που σχετίζονται με θέματα όπως αυτά της σχέσης, της οικογενειακής κατάστασης, της εθνικότητας, της θρησκείας, της εκπαίδευσης και του σωματοτύπου.

Συνδεδεμένοι χρήστες

Προκειμένου να μην χάνεις καθόλου χρόνο στις αναζητήσεις σου στην κοινότητα του Zoosk, σου δίνεται η δυνατότητα να δεις ποιοι από τους χρήστες που σε ενδιαφέρουν είναι διαθέσιμοι για συνομιλία. Έτσι, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα, χωρίς να περιμένεις το πότε θα εισέλθει στην κοινότητα ο εκάστοτε χρήστης.

Zoosk Μηνύματα

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους χρήστες της κοινότητας του Zoosk μέσω μηνυμάτων. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσεις την εν λόγω λειτουργία θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποια VIP συνδρομή. Εάν κάποιος χρήστης σε παρενοχλεί, μπορείς να τον αποκλείσεις, επιλέγοντας στο προφίλ του την επιλογή “Αναφορά/Μπλοκάρισμα” που βρίσκεται στο κάτω δεξί μέρος του προφίλ.

Νομίσματα και σχετικές λειτουργίες στο Zoosk

Τα νομίσματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες του Zoosk. Μπορείς να κερδίσεις νομίσματα μέσα από τις θετικές σου αξιολογήσεις στο παιχνίδι “Καρουζέλ” ή μέσω της αγοράς κάποιου πακέτου νομισμάτων. Τα νομίσματα θα σε βοηθήσουν να στείλεις διάφορα δώρα στους χρήστες που σε ελκύουν, να προωθήσεις το προφίλ σου έναντι των υπολοίπων και να “ξεκλειδώσεις” την καρτέλα “Ταίρια” στη λειτουργία “SmartPick”. Επίσης, με τη βοήθεια των νομισμάτων, μπορείς να αγοράσεις την “αόρατη λειτουργία”, μέσω της οποίας μπορείς να επισκεφθείς το προφίλ οποιουδήποτε χρήστη χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σου.

Λειτουργία "Smartpick" για συνδρομη vip

Το Zoosk χρησιμοποιεί ειδικούς αλγόριθμους προς όφελος σου, αναφορικά με την εύρεση ενός πιθανού ταιριού. Λαμβάνοντας υπόψιν τα κριτήρια που έχεις θέσει σχετικά με την επιθυμητή-ιδανική γνωριμία σου, και τα οποία βρίσκονται στο προφίλ σου, η λειτουργία “SmartPick” σου παρουσιάζει άτομα με τα ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά. Αν τώρα επιθυμείς μία γνωριμία με αυτές τις προτάσεις, μπορείς να επιλέξεις την ένδειξη της καρδιάς προκειμένου να ξεκινήσεις μία συζήτηση.

Προβολές του προφίλ σου για συνδρομη vip

Αν είσαι κάτοχος ενός VIP λογαριασμού, τότε σου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσεις ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου. Αν κάποιος από τους επισκέπτες σε ελκύει, μπορείς να του στείλεις κάποιο προσωπικό μήνυμα προκειμένου να ξεκινήσεις μία νέα γνωριμία.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Zoosk

Δωρεάν λογαριασμός

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Έξυπνες προτάσεις με ταιριαστούς χρήστες
Προώθηση του προφίλ σου

1 μήνας VIP

30,74€

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Έξυπνες προτάσεις με ταιριαστούς χρήστες
Προώθηση του προφίλ σου

3 μήνες VIP

21,54€ (ανά μήνα)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Έξυπνες προτάσεις με ταιριαστούς χρήστες
Προώθηση του προφίλ σου

6 μήνες VIP

15,37€ (ανά μήνα)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Έξυπνες προτάσεις με ταιριαστούς χρήστες
Προώθηση του προφίλ σου

Zoosk Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν προβολή των προφίλ των χρηστών, καθώς και των φωτογραφιών τους
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Δυνατότητα αόρατης λειτουργίας για τις επισκέψεις σου σε άλλα προφίλ χρηστών
Σοβαρές γνωριμίες και φλερτ

Μειονεκτήματα

Στον δωρεάν λογαριασμό δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων
H VIP συνδρομή κοστίζει αρκετά χρήματα ανά μήνα
H VIP συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα σε περίπτωση αγοράς πακέτου μέσω πιστωτικής κάρτας

Zoosk για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Μέσω συγκεκριμένων ενεργειών μπορείς να κερδίσεις νομίσματα, τα οποία θα σου δώσουν πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες χωρίς να χρειαστεί να καταβάλεις κάποιο χρηματικό ποσό
Μπορείς να γνωρίσεις κάποιον/α, όχι μόνο μέσω μηνυμάτων, αλλά και μέσα από τη λειτουργία “Καρουζέλ”
Σου παρέχονται προτάσεις με ιδανικά ταίρια μέσα από τη λειτουργία “SmartPick”
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Zoosk

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

To Zoosk αποτελεί μία πλατφόρμα γνωριμιών με πολλά χαρακτηριστικά ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ, μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, μέσα από ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη. Οι δωρεάν λειτουργίες στον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών είναι αρκετές, ωστόσο, οι σημαντικότερες απαιτούν την αγορά ενός VIP λογαριασμού από μέρους σου. Βέβαια, το αντίτιμο που θα κληθείς να καταβάλεις αξίζει πραγματικά τον κόπο, αφού οι πιθανότητες εύρεσης της ιδανικής γνωριμίας είναι αρκετά μεγάλες. Για το παραπάνω σου εγγυώνται τόσο η λειτουργία “Καρουζέλ” όσο και η λειτουργία “SmartPick”. Ως προς την ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων, αυτή χαρακτηρίζεται επαρκής. Οι πολλαπλοί τρόποι επαλήθευσης των προφίλ θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ακόμη πιο ασφαλής, αφού τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθεις σε επαφή θα είναι σίγουρα πραγματικά. Όπως σε κάθε ιστότοπο γνωριμιών, έτσι και εδώ μπορείς να συναντήσεις χρήστες που αναζητούν νέες περιπέτειες, διασκέδαση ή κάποια σοβαρή σχέση. Γενικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε πως το Zoosk αποτελεί μία αξιόπιστη επί πληρωμή ιστοσελίδα γνωριμιών, με πολλές δωρεάν λειτουργίες, η οποία απευθύνεται κυρίως σε άτομα ηλικίας μικρότερης των 40 ετών.

Zoosk Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Πέτρος, 25 χρονών

Μετά την εμπειρία που είχα στο Zoosk, μπορώ να πω πως αποτελεί την καλύτερη επιλογή αναφορικά με τις διαδικτυακές γνωριμίες. Λατρεύω το περιβάλλον χρήστη που μοιάζει με το Facebook καθώς και τις πολλές επιλογές που υπάρχουν σε γυναίκες.

ΝΑI 3 ΟΧΙ 1
Δήμητρα, 30 χρονών

Το Zoosk διαθέτει δύο εξαιρετικές λειτουργίες, το Καρουζέλ και το SmartPick. Μέσω αυτών κατάφερα και βρήκα τον άνδρα που επιθυμούσα. Τώρα είμαστε μαζί εδώ και μισό χρόνο.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 6
Λευτέρης, 39 χρονών

Αν και ο αριθμός των γυναικών είναι μεγάλος στο Zoosk, δεν μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο για τις ηλικίες μεταξύ 35-40. Δεν βρήκα αυτό που ήθελα, επομένως θα στραφώ σε κάποιον άλλο ιστότοπο γνωριμιών.

ΝΑI 7 ΟΧΙ 6
Χρήστος, 33 χρονών

Στο Zoosk βρήκα πάρα πολλές όμορφες και νεαρές γυναίκες για γνωριμία. Μάλιστα, οι πολλαπλοί τρόποι επαλήθευσης των προφίλ με έκαναν να νιώσω άνετα, όσον αφορά την ταυτότητα του ατόμου με το οποίο συνομιλούσα διαδικτυακά, κάθε φορά. Έχω γνωρίσει αρκετές γυναίκες μέχρι στιγμής, εκ των οποίων μερικές και από κοντά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε άνδρα που αναζητά νέες γνωριμίες τον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών.

ΝΑI 14 ΟΧΙ 6

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr