Vresgynaikare

vresgynaikares.com Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
9,1/10
120 000+ / 30+
vresgynaikares.com

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 6/10

Ασφάλεια: 5,9/10

Πληροφορίες προφίλ: 5,9/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 5,7/10

Τμήμα υποστήριξης: 5,7/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 5,7/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
26549 άτομα συνδεδεμένα

Άγης
Άγης, Ηλικία: 32
Άντζελα
Άντζελα, Ηλικία: 28
Μιχάλης
Μιχάλης, Ηλικία: 35

vresgynaikares.com Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Στον αστερισμό του

Είναι κοινά παραδεκτό ότι ο κύριος τρόπος να κάνεις γνωριμίες με ερωτικό προσανατολισμό στις μέρες μας είναι μέσα από ένα σάιτ γνωριμιών. Πάνε πια οι εποχές των μαζικών events, τέλος οι συναυλίες, τα πανηγύρια, τα μεγάλα πάρτι, οι πολλές κοινωνικές συναναστροφές, τουλάχιστον όπως τις ξέραμε. Όμως πολλοί δηλώνουν απογοητευμένοι από τα datingsites που είναι ανοικτά για Έλληνες: ενώ αφιερώνουν πολύ χρόνο στο ψάξιμο τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. Τα παράπονα τους έχουν συχνά βάση, όμως η εμφάνιση του ΒρεςΓυναικάρεςέχει φέρει αυτό ακριβώς που αναζητούσαν οι χρήστες στη χώρα μας.

Μια ζωντανή κοινότητα

Το ΒρεςΓυναικάρες εμφανίστηκε πρόσφατα και με ελάχιστες προωθητικές ενέργειες έχει αξιοσημείωτη πορεία, ενώ διαρκώς εμπλουτίζει τη βάση χρηστών του από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το ΒρεςΓυναικάρες οφείλει την επιτυχία του στην αποτελεσματικότητά του, καθώς δεν είναι σάιτ όπου θα μπει κάποιος για να «χαζέψει» ή να περάσει την ώρα του, αλλά όντως για να γνωρίσει άτομα. Πρόκειται για μια πραγματικά ζωντανή κοινότητα γνωριμιών από μέλη που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους.

Χωρίς χάσιμο χρόνου

Η απλή και δωρεάν εγγραφή απαλλάσσειτο υποψήφιο μέλος από τις χρονοβόρες διαδικασίες ταυτοποίησης, επιτρέποντάς του να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των γνωριμιών ελάχιστα λεπτά από την αρχική του εγγραφή.

Η αξία ενός πλήρους προφίλ

H προσθήκη πληροφοριών στο προφίλ σου δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αγγαρεία.Κάνε τον κόπο να συμπληρώσεις μερικά παραπάνω στοιχεία για εσένα και θα ανταμειφθείς. Εμπλουτίζοντας το προφίλ σου θα έχεις περισσότερες πιθανότητες σου να βρεις τον σύντροφο που σου ταιριάζει. Μην ξεχάσεις να γράψεις μερικά λόγια που σε χαρακτηρίζουν, στο πεδίο «Για μένα». Με όριο τους 700 χαρακτήρες, δώσε το στίγμα σου, παρουσίασε τον εαυτό σου και δώσε κίνητρο στους άλλους χρήστες να κάνουν την πρώτη κίνηση για να έλθουν σε επαφή μαζί σου

Πώς θα αποχωρήσεις και θα σβήσεις τα ίχνη σου;

Αν για κάποιον λόγο αποφασίσεις ότι θέλεις να μη συμμετέχεις πλέον στην κοινότητα του ΒρεςΓυναικάρες, η διαδικασία δε θα σε προβληματίσει. Κάνοντας κλικ στο «Το προφίλ μου», βρες την καρτέλα «Ρυθμίσεις» και εκεί κάνε κλικ στο «Διαγράψτε τον λογαριασμό μου». Το emailσου, τα στοιχεία που έχεις δηλώσει, οι φωτογραφίες και το ιστορικό μηνυμάτων θα διαγραφούν. Αν θελήσεις να ξαναπάρεις μέρος στο παιχνίδι που γίνεται στο ΒρεςΓυναικάρες, θα πρέπει να ακολουθήσεις εκ νέου τη διαδικασία εγγραφής, με το ίδιο ή άλλο email.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
12. 11. 2021

Χαρακτηριστικά του vresgynaikares.com

Χωρίς χρέωση για τις βασικές λειτουργίες

Τόσο η εγγραφή όσο και η συνδρομή στο ΒρεςΓυναικάρεςείναι εντελώς δωρεάν. Μπορείς να δεις τα προφίλ και τα ενδιαφέροντα των άλλων χρηστών, να τους προσθέσεις στα αγαπημένα σου και να διαβάσεις τα μηνύματά τους.

Αναζήτηση προσαρμοσμένη στα δικά σου δεδομένα

Το πλαίσιο αναζήτησης του ΒρεςΓυναικάρεςείναι πραγματικάεύχρηστοκαι σου επιτρέπει να προσδιορίσεις επακριβώς τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε ένα υποψήφιο ταίρι. Τα φίλτρα που έχεις στη διάθεσή σου αφορούν το ηλικιακό εύρος, την περιοχή διαμονής και την εθνικότητα.

Βρες το φλερτ σου

Για να διευκολύνει την αναζήτηση το ΒρεςΓυναικάρες προτείνει κάποια άτομα τα οποία επιλέγονται βάση αλγορίθμου με βάση τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις σου. Με ανάλογο τρόπο θα παρουσιάσει το δικό σου προφίλ και τις φωτογραφίες σου σε άτομα που ψάχνουν κάποιον σαν και σένα. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι γνωστή, αν κάνετε like ο ένας στη φωτογραφία του άλλου υπάρχει match και… πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα για να μη χάσεις την ευκαιρία.

Μόνο στοχευμένα μηνύματα

ToΒρεςΓυναικάρες δέχεται νέα μέλη χωρίς κόστος εγγραφής ή συνδρομής. Μπορείς να περιηγηθείς στο σάιτ ελεύθερα και να βρεις άτομα που σε εμπνέουν χωρίς κόστος,όμως για να επικοινωνήσεις με άλλα μέληθα πρέπει να καταβάλλεις κάποιο αντίτιμο. Με τον τρόπο αυτό προωθείται η ουσιαστική και στοχευμένη επικοινωνία και αποκλείονται οι ανούσιες προσεγγίσεις που επιφέρουν χάσιμο χρόνου. Εάν καταλήξεις σε κάποιο ή κάποια άτομα που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα και ενδεχομένως να προχωρήσεις σε κάποιας μορφής σχέση μαζί τους, θα πρέπει να αγοράσεις κάποιες μονάδες για να τους στείλεις μηνύματα, με ασφαλή χρέωση της πιστωτικής σου κάρτας. Οι μονάδες διατίθενται στα εξής πακέτα: • 5Μονάδες €6,29 • 10Μονάδες €11,99 • 25Μονάδες €28,75 • 50Μονάδες €52,49 • 100Μονάδες €98,99

Η δύναμη της επιλογής

Οι διαχειριστές του ΒρεςΓυναικάρες τονίζουν ότι πιστεύουν στη δύναμη της ελευθερίας και της επιλογής. Ως εκ τούτου όλες οι πληρωμές εκτελούνται εφάπαξ και δεν είναι επαναλαμβανόμενες. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άλλα μέλη όσο θέλεις και όποτε το θέλεις.

Κόστος Συνδρομής VIP στο vresgynaikares.com

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Προβολή φωτογραφιών μελών
Προβολή επισκέψεων και like
Λήψη ειδοποιήσεων με

Πακέτο 3 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€0,66 ανά μήνυμα
Τιμή γνωριμίας και αξιολόγησης

Πακέτο 5 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€1,26 ανά

Πακέτο 10 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€1,20 ανά μήνυμα

Πακέτο 25 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€1,15 ανά μήνυμα

Πακέτο 50μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
Οικονομικότερη επιλογή
€1,05 ανά μήνυμα

Πακέτο 100 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€0,99 ανά μήνυμα
Οικονομικότερη επιλογή

vresgynaikares.com Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι χρήστες
Πλειοψηφία γυναικών
Δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας σε desktop υπολογιστή, tablet και smartphone.
Επιλογή τοποθεσίας και εθνικότητας στην αναζήτηση

Μειονεκτήματα

Δε δίνονται μπόνους μόνάδες
Δεν υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης για Ζευγάρια και Τρανσέξουαλ

vresgynaikares.com για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Ανοιχτόμυαλοι άντρες και γυναίκες κοντά σου
Πιο πολλές γυναίκες από άντρες
Γκαλερί πολύ τολμηρών φωτογραφιών
Καμία δέσμευση για συνδρομή
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

ΤοΒρεςΓυναικάρεςείναιένα νέο και γοργά αναπτυσσόμενο σάιτ γνωριμιών που κερδίζει δικαιολογημένα την εμπιστοσύνη όσων ψάχνουν έναν ή μία σύντροφο χάρη στη δικαιολογημένη αποτελεσματικότητά του. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του casual dating έχω μάθει να ξεχωρίζω ποιες ιστοσελίδες πληρούν τα κριτήρια για να ικανοποιήσουν την ανάγκη των χρηστών για απρόσκοπτη επικοινωνία και απτά αποτελέσματα. Και αναγνωρίζω πώς οι υπεύθυνοι του ΒρεςΓυναικάρες έχουν πιάσει το πνεύμα της εποχής. Σε αυτόν τον ιστότοπο δεν υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις, όλοι εκφράζουν ελεύθερα τις μύχιες επιθυμίες τους. Αυτό οφείλεται σε κάποιο βαθμό στον τρόπο λειτουργίας του σάιτ, που δε χρεώνει συνδρομή αλλά τα μηνύματα που αποστέλλονται, κάτι που μειώνει δραστικά το χάσιμο χρόνου με άσκοπο chat που δεν οδηγεί πουθενά. Μια πραγματικά αξιόλογη πλατφόρμα, με πολλά μέλη σε όλη την Ελλάδα.

vresgynaikares.com Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Παναγιώτης, 44 χρονών

Μου αρέσει να εκφράζω αυτά που σκέφτομαι, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα και να βρίσκω ανταπόκριση. Δε θέλω δεσμεύσεις γιατί βγαίνω από μια τραυματική σχέση, αλλά είμαι γυναίκα και χρειάζομαι ερωτική επαφή. Χάρη στο ΒρεςΓυναικάρες καλύπτω τις ανάγκες μου με αληθινά αξιόλογους εραστές, με τους οποίους μπορώ να συνεννοηθώ.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 1
Δέσποινα, 26 χρονών

Για μένα το παιχνίδι έχει αξία εφ’ όσον οδηγεί κάπου, δε μου αρέσει να χάνω τον χρόνο μου χωρίς προοπτική. Δοκίμασα πολλά σάιτ πριν καταλήξω στο ΒρεςΓυναικάρες, αλλά μόνο εδώ βρήκα άτομα που ξέρουν να μου μιλάνε χωρίς περιστροφές και να μου δείχνουν ότι έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν και τι γυρεύουν.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Παύλος, 62 χρονών

Δεν ξέρω αν εγώ το έχω πάρει λάθος, αλλά δεν εμπιστεύομαι τις γυναίκες που μιλάνε χωρίς περιστροφές για σεξουαλικά θέματα, όπως γίνεται σε αυτό το σάιτ. Νομίζω ότι πρέπει να τηρείται μια απόσταση μέχρι να γνωριστούμε καλύτερα με μια γυναίκα, να δούμε αν ταιριάζουμε και μετά να προχωρήσουμε. Ίσως είμαι λίγο της παλιάς σχολής, αλλά το εύκολο σεξ δε μου ταιριάζει.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Τάσος, 32 χρονών

Πρώτα απ’ όλα μ’ αρέσει που ανοίγοντας προφίλ στην ιστοσελίδα αμέσως κατατάσσομαι στις «γυναικάρες». Η αλήθεια είναι ότι έτσι θεωρώ τον εαυτό μου, αξίζω τα καλύτερα και με τη βοήθεια του σάιτ τα βρήκα! Ήμουν απογοητευμένη από προηγούμενες λάθος προσεγγίσεις από άντρες που «το γυρόφερναν» αλλά δίσταζαν να πουν τη γνώμη τους. Όμως αυτά αποτελούν παρελθόν, ήλθε η ώρα της δράσης.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr