Victoria Milan

Victoria Milan Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,0/10
254 000+ / 23+
Victoria Milan

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 7,8/10

Ασφάλεια: 8,3/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 7,8/10

Τμήμα υποστήριξης: 8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
56195 άτομα συνδεδεμένα

Γιώργος
Γιώργος, Ηλικία: 28
Μυρτώ
Μυρτώ, Ηλικία: 22
Άλκης
Άλκης, Ηλικία: 23

Victoria Milan Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Που μπορείς να βρεις τον/τη σύντροφό σου

O ιστότοπος Victoria Milan αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για όσους/-ες αναζητούν μία ερωτική σχέση. Δημιουργήθηκε για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που αναζητούν νέες περιπέτειες και γνωριμίες, κάτω από απόλυτη εχεμύθεια. Οι γνωριμίες γίνονται ανώνυμα, ενώ είναι στην ευχέρειά σου το αν θα φανερώσεις την ταυτότητά σου ή όχι. Αν είσαι λάτρης της περιπέτειας, τότε η πλατφόρμα της Victoria Milan αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απιστήσεις ή να αποκτήσεις εξωσυζυγικές σχέσεις. Μήπως σε ενοχλεί αυτό; Αν ναι, τότε θα πρέπει να ξέρεις πως πάνω από 254.000 παντρεμένοι/-ες από την Ελλάδα έχουν εγγραφεί στον εν λόγω ιστότοπο γνωριμιών. Αν είσαι ηθικολόγος, τότε η πλατφόρμα της Victoria Milan δεν κάνει για εσένα, μιας και ο σκοπός της εν λόγω ιστοσελίδας είναι προφανής: να βρεις έναν ελκυστικό εραστή ή μία τολμηρή παρτενέρ κοντά σε εσένα. Η αρχική εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να πληρώσεις την Premium συνδρομή αν θες να κάνεις χρήση των περαιτέρω λειτουργιών.

Πως θα εγγραφώ στη Victoria Milan;

Άτομα όλων των ηλικιών και ανεξάρτητα της ικανότητας τους να χειρίζονται ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούν να εγγραφούν για νέες γνωριμίες. Μόλις δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου, θα σου έρθει ένα mail επιβεβαίωσης. Έπειτα, η πλατφόρμα της Victoria Milan θα σου ζητήσει να συμπληρώσεις ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση, το επάγγελμα, την εκπαίδευση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, καθώς και το αν έχεις κάποια ερωτική «φωλιά». Ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ σου και καθόρισε σε ποιους χρήστες θέλεις να είναι εμφανής (μερικούς ή και όλους τους χρήστες). Προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητές σου για νέες γνωριμίες καλό θα είναι να επιλέξεις πρόσφατες και μοντέρνες φωτογραφίες σου.

Πως θα αναζητήσω άλλους χρήστες στη Victoria Milan;

Η αναζήτηση χρηστών δεν αποτελεί δύσκολη διαδικασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις την απόσταση που θέλεις να απέχει από εσένα ο/η αγαπημένος/-η σου καθώς και την ηλικία του. Μάλιστα, σου προσφέρονται εξειδικευμένες αναζητήσεις προκειμένου να γνωρίσεις αυτόν/-ήν που πραγματικά επιθυμείς. Έτσι, μπορείς να καθορίσεις στοιχεία όπως είναι το ύψος, το βάρος, την ηλικία, τον χαρακτήρα, το πρόσωπο, τις διατροφικές συνήθειες,

τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα ή το είδος της σχέσης που επιθυμείς. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις αν θέλεις να σου εμφανίζονται χρήστες με ή χωρίς φωτογραφία.

Η Premium συνδρομή με τα VIP οφέλη αξίζει τα λεφτά της;

Στη Victoria Milan οι πιο σημαντικές λειτουργίες είναι επί πληρωμή. Μέσω ενός VIP λογαριασμού μπορείς να αναζητήσεις διάφορες λεπτομέρειες των χρηστών, να επικοινωνήσεις μαζί τους (μέχρι και με 5 άτομα την ίδια ημέρα), να δεις ποιοι χρήστες σε έχουν προσθέσει στα «αγαπημένα» τους, να “σκουντήξεις” κάποιον-α που σου αρέσει ή και να αποκτήσεις προτεραιότητα ως προς την προβολή ενός προφίλ σε σχέση με χρήστες οι οποίοι διαθέτουν δωρεάν λογαριασμό. Στη Victoria Milan μπορείς να αγοράσεις πακέτα αγορών αξίας 500 και 1.000 πόντων. Οι πόντοι αυτοί χρησιμοποιούνται για την αποστολή εικονικών δώρων προς άλλους χρήστες.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις ή και να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στη Victoria Milan οποιαδήποτε στιγμή

Στη Victoria Milan μπορείς να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου μέσα από την επιλογή “Ρυθμίσεις”. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία δεν θα διαγράψει μόνιμα τον λογαριασμό σου ούτε θα απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση ενός Premium λογαριασμού. Προκειμένου να διαγράψεις τον λογαριασμό σου, πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης μέσω μίας φόρμας, η οποία βρίσκεται στην επιλογή “Ρυθμίσεις”. Μετά από αυτήν την ενέργεια, θα λάβεις μία απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης της Victoria Milan που θα σου περιγράφει τα επόμενα βήματα της διαδικασίας. Για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση ενός Premium λογαριασμού, επέλεξε την επιλογή “Επεξεργασία” δίπλα στην επιλογή “H συνδρομή μου”.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
05. 10. 2021

Χαρακτηριστικά του Victoria Milan

Δωρεάν λογαριασμός

Η εγγραφή σου στη Victoria Milan είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείς να πληρώσεις για μία Premium συνδρομή, η οποία θα σου ανοίξει τις πόρτες προς τον κόσμο των γνωριμιών. Η εγγραφή είναι απλή και γρήγορη, ενώ θα χρειαστεί να συμπληρώσεις μόνο μερικές βασικές πληροφορίες.

Διακριτικό και ανώνυμο περιβάλλον

Η Victoria Milan εγγυάται 100% εχεμύθεια και ανωνυμία στις γνωριμίες όλων των χρηστών της. Μπορείς να επεξεργαστείς τη φωτογραφία του προφίλ σου με τέτοιον τρόπο ώστε να μην γίνεις αντιληπτός/-ή από γνωστούς και έτσι να αποφύγεις τον κίνδυνο να το μάθει ο/η σύντροφός σου.

Κουμπί πανικού

Στη σελίδα των γνωριμιών θα βρεις ένα κόκκινο κουμπί “Πανικού”, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Με το πάτημα του συγκεκριμένου κουμπιού θα ανακατευθυνθείς σε ‘’ουδέτερες’’ και ακίνδυνες ιστοσελίδες. Θα εκτιμήσεις την εν λόγω λειτουργία σε περίπτωση που εκείνη τη στιγμή πλησιάζει ο/η αγαπημένος/-η σου.

Ευκολία εύρεσης εραστή

Στη Victoria Milan μπορείς να καθορίσεις την περιοχή από όπου θέλεις να προέρχεται ο/η εραστής σου καθώς και την ηλικία του/της. Μπορείς να βάλεις περισσότερα φίλτρα στην αναζήτησή σου όπως είναι το ύψος, ο χαρακτήρας, η εμφάνιση, τα ενδιαφέροντα ή το είδος της σχέσης.

Νεύμα και περιήγηση φωτογραφιών

Εάν κάποιος/-α σου αρέσει και θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του/της, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία νεύμα. Επίσης, μπορείς να δεις φωτογραφίες άλλων χρηστών καθώς και τα προφίλ τους.

Συνομιλία και προβολές για συνδρομη vip

Μπορείς να συνομιλήσεις, να στείλεις και να διαβάσεις μηνύματα με άλλους χρήστες όπως εσύ επιθυμείς. Ακόμη, μπορείς να δεις ποιοι χρήστες σε έχουν επισκεφθεί και να τους στείλεις ένα εικονικό δώρο για να τους το θυμίσεις.

Αγοράζοντας VIP πιστωτικές μονάδες

Μπορείς να προσθέσεις πόντους στον λογαριασμό σου και να τους χρησιμοποιήσεις για να στείλεις ένα εικονικό δώρο. Μπορείς να αγοράσεις 500 πόντους με αναλογία 0,08€ ανά πόντο και 1.000 πόντους με αναλογία 0,02€ ανά πόντο.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Victoria Milan

Δωρεάν λογαριασμός

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Προβολή φλερτ και δώρων
Αποστολή δώρων

3 μήνες VIP

13,30€ (ανά μήνα)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Προβολή φλερτ και δώρων
Αποστολή δώρων

6 μήνες VIP

5,00€ (ανά μήνα)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Προβολή φλερτ και δώρων
Αποστολή δώρων

1 χρόνος VIP

1,60€ (ανά μήνα)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Προβολή φλερτ και δώρων
Αποστολή δώρων

Victoria Milan Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Πάνω από 254 χιλιάδες χρήστες από την Ελλάδα
Δυνατότητα πληρωμής Premium συνδρομής για πάνω από 1 χρόνο
Περισσότερες από 50 χιλιάδες παντρεμένες γυναίκες που ψάχνουν για εραστές
Δυνατότητα λήψης και αποστολής μηνυμάτων σε χρήστη με VIP λογαριασμό
Εύκολη αναζήτηση χρηστών σε συγκεκριμένη περιοχή

Μειονεκτήματα

Κάποιες λειτουργίες μπορούν να εκτελεστούν αφότου πληρώσει κάποιος Premium συνδρομή
Η Premium συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα
ΟΙ γνωριμίες απευθύνονται αποκλειστικά σε ετερόφυλους/ες άντρες και γυναίκες αντίστοιχα
Η διαδικασία απενεργοποίησης και διαγραφής ενός λογαριασμού είναι πολύπλοκη

Victoria Milan για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Η Premium συνδρομή επισπεύδει και διευκολύνει τη γνωριμία με κάποιο πιθανό ερωτικό ταίρι
Στη Victoria Milan μπορείς να βρεις μία διακριτική σχέση με συγκεκριμένους χρήστες
Στη Victoria Milan μπορείς να δεις και να αναζητήσεις χρήστες από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Victoria Milan

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Οι γνωριμίες μέσω του Victoria Milan απευθύνονται σε αυτούς που ζούνε μία μονότονη ζωή στο γάμο τους ή με τον/τη σύντροφό τους και αναζητούν μία νέα περιπέτεια. Δεν απαιτείται κάποια προσωπική πληροφορία από μέρους του χρήστη που να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, καθιστώντας τη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών 100% ανώνυμη. Οι γνωριμίες είναι απόλυτα ασφαλείς, ενώ ως μέλος μπορείς να αναφέρεις ύποπτες δραστηριότητες ή ψεύτικα προφίλ από τον λογαριασμό σου στο τμήμα υποστήριξης της Victoria Milan. Η εχεμύθεια απέναντι στον σύντροφό σου διασφαλίζεται μέσω του κόκκινου κουμπιού "Πανικού", το οποίο θα σε ανακατευθύνει απευθείας σε μία άλλη, ουδέτερη ιστοσελίδα. Σχετικά με την αυτόματη ανανέωση της VIP συνδρομής, αρκεί να ελέγξεις την ημερομηνία ανανέωσης και να την ακυρώσεις εγκαίρως, αν δεν θέλεις να ανανεωθεί ξανά. Γενικότερα, δεν έχω κάποιο σοβαρό παράπονο να εκφράσω προς τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γνωριμιών.

Victoria Milan Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Χρήστος, 45 χρονών

Για εμένα αποτελεί το καλύτερο site γνωριμιών! Έψαχνα για πολύ καιρό για μία παράλληλη σχέση σε διάφορες άλλες σελίδες, ωστόσο δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Έτσι, είπα να δοκιμάσω την πλατφόρμα της Victoria Milan και η αλήθεια είναι πως δεν το μετάνιωσα. Επιτέλους βρήκα την εντυπωσιακή, ψηλή γυναίκα που επιθυμούσα. Και το καλύτερο είναι πως έχουμε τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις!

ΝΑI 1 ΟΧΙ 1
Πέτρος, 36 χρονών

Ήρθα σε επαφή με το site της Victoria Milan κατά λάθος, μέσα από μία διαφήμιση στο διαδίκτυο. Πότε μου δεν ενδιαφερόμουν για τέτοια site μιας και δεν είχα πρόβλημα να συνάψω εύκολα σχέσεις με διάφορες γυναίκες. Ωστόσο, το γεγονός ότι εδώ μπορείς να βρεις διάφορες πονηρές παντρεμένες μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έχω ήδη βγει με 3 παντρεμένες και θέλω να γνωρίσω και άλλες.

ΝΑI 9 ΟΧΙ 4
Δήμητρα, 33 χρονών

Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στη Victoria Milan, αλλά το μετάνιωσα. Ήλπιζα να βρω πολλούς νέους και ωραίους άντρες κοντά σε εμένα, αλλά τελικά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Θα δοκιμάσω σε κάποιο άλλο site. Εκεί ίσως βρω κάτι καλύτερο.

ΝΑI 7 ΟΧΙ 7
Μαρία, 28 χρονών

Αν και έχω εγγραφεί σε πολλά site γνωριμιών, μπορώ να πω πως αυτό της Victoria Milan ξεχωρίζει. Η αίσθηση ασφάλειας και εμπιστευτικότητας που σου προσφέρει είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Έχω καταφέρει να γνωρίσω πολλούς νεαρούς άνδρες στις τριγύρω περιοχές χωρίς να μάθει τίποτα ο σύζυγός μου! Επίσης, μπορώ να πω πως στη Victoria Milan έχω βρει τις πιο οικονομικές τιμές αναφορικά με τους Premium λογαριασμούς. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

ΝΑI 12 ΟΧΙ 6

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr