TenderMums

Το Tender Mums έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 5,7/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Tender Mums Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
5,7/10
1 200 000+ / 30+
Tender Mums

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 5,6/10

Ασφάλεια: 5,6/10

Πληροφορίες προφίλ: 5,6/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 5,8/10

Τμήμα υποστήριξης: 5,8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 5,8/10

Tender Mums Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Μαμάδες που θέλεις να γνωρίσεις

Η γλώσσα είναι ένας ζωντανός οργανισμόςπουαλλάζει με τον χρόνο, δημιουργώντας νέες λέξεις και έννοιες. Κάθε νέα γενιά αναπτύσσει δικές της λέξεις και προσπαθεί να βρει νέους τρόπους έκφρασης. Στις μέρες μας, καθοριστική είναι η συντομογραφία προτάσεων λόγω του Chat με αφορμή την ταχύτητα γραφής-πληκτρολόγησης. Ξεκίνησε από τα chatrooms και πλέον χρησιμοποιείται σε facebook, google, messenger,κινητά, έτσι ώστε με 3-4 γράμματα να περιγράφεις αυτό που θες να πεις και σύντομα και περιεκτικά. Μια από αυτές τις νέες λέξεις που έχουν καθιερωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο είναι και το αρκτικόλεξο M.I.L.F. που αναφέρεται σε κοπέλες στα 20φεύγα και άνω που θεωρητικά είναι ή μπορούν να γίνουν μαμάδες, παραμένοντας πάντα ποθητές και όμορφες.

Αυστηρά άνω των 29

Με αυτό το σκεπτικό, το TenderMums συνειδητά έχει αποκλείσει τη συμμετοχή γυναικών που είναι κάτω των 29 ετών, ενώ δεν υπάρχει όριο προς τα επάνω. Και φυσικά η μητρότητα δεν είναι προαπαιτούμενο, σημασία έχει η ηλικία και η πνευματική ωριμότητα.

Γίνε μέλος της κοινότητας εύκολα και απλά

Αν έχεις την περιέργεια να δεις ποιες είναι αυτές οι «τρυφερές μαμάδες» που έχουν γίνει μέλη του TenderMums, αλλά δεν έχεις μεγάλη εμπειρία με τα σάιτ γνωριμιών, μην ανησυχείς. Η εγγραφή στο TenderMums είναι απλήκαι θα την ολοκληρώσεις σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Πρέπει να δώσεις μόνο μερικά βασικά στοιχεία, ώστε να μπορέσει ο αλγόριθμος της ιστοσελίδας να σε γνωρίσει με στοχευμένα ταίρια και για να μάθουν οι άλλοι χρήστες ποιος είσαι και τι θέλεις. Βασικά πρέπει να πεις αν είσαι άντρας ή γυναίκα, να δηλώσεις ένα username και ένα password, μια διεύθυνση emailτην οποία πρέπει να επαληθεύσεις, την ημερομηνία γέννησής σου (ή όποια ημερομηνία κρίνεις ότι εκφράζει την ηλικία σου) και βέβαια τον τόπο όπου διαμένεις. Ταυτόχρονα, θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο περιέχει έναν σύνδεσμο για να επαληθεύσεις το email σου. Οι επιβεβαιωμένοι χρήστες έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα προνόμια, όπως ανανεώσεις σε νέα μηνύματα και προφίλ, τα καλύτερα ταίρια κοντά στην περιοχή τους και άλλες, επιπρόσθετες προσφορές

Φροντιστήριο ερωτικής προσέγγισης

Εάν είσαι από εκείνους ή εκείνες που δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και που περνάνε πολύ ώρα μπροστά από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή προσπαθώντας να βρουν την κατάλληλη ατάκα για να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους, το TenderMums έχει σκεφτεί τρόπο να σε βοηθήσει. Η λειτουργία Flirtcast όχι μόνο στέλνει μια πρόσκληση για επικοινωνία σε μαζικούς αποδέκτες, τους οποίους εντοπίζει ο αλγόριθμος του σάιτ, αλλά σου προτείνει και μια σειρά από πανέξυπνες εισαγωγικές προτάσεις, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δες μερικά παραδείγματα: «Πιστεύω πως είσαι ο τύπος κοριτσιού που πίνει κόκκινο κρασί; Κάνω λάθος;» «Γεια, ελπίζω να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Μπορείς να διαλέξεις το θέμα και τον χρόνο, και εγώ θα προετοιμάσω τις απαντήσεις μου από πριν!» «Γεια. Νομίζω έχω μπει σε μια ρουτίνα ύπνος-δουλειά-ύπνος. Θες να την διακόψεις;»

Κτίσε το προφίλ σου με ειλικρίνεια

Μην διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό όταν συμπληρώνεις το προφίλ σου, έτσι θα μπορέσεις να ταιριάξεις με κάποιον με ανάλογα ενδιαφέροντα. Κάτι το βασικό, μπορείς να εμπιστευτείς το TenderMums καθώς διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σου δεδομένα είναι 100% ασφαλή και ότι τα προσωπικά στοιχεία που θα δημοσιεύσεις δε θα κοινοποιηθούν πουθενά. Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου ή περισσότερες, καθώς οι χρήστες με φωτογραφία κερδίζουν υψηλότερη θέση στην αναζήτηση, ερωτικά like από άλλους χρήστες και πιο έντονη επικοινωνία. Η ιστοσελίδα σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις μια φωτογραφία από το κινητό σου ή να ανεβάσεις ένα ήδη υπάρχον πορτρέτο σου, τηρώντας κάποιους περιορισμούς: δεν επιτρέπονται οι ομαδικές φωτογραφίες, οι προσβλητικές χειρονομίες, φωτογραφίες χωρίς πρόσωπα, φύλο διαφορετικό από το προφίλ, κτλ.

Χαρακτηριστικά του Tender Mums

Μια αναγνωριστική βόλτα χωρίς χρέωση

Η διαδικασία εγγραφής στο TenderMums είναι εξαιρετικά απλή και πολύ γρήγορα μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό και να αρχίσεις την αναζήτηση συντρόφου ώστε να γυρίσεις σελίδα στην προσωπική σου ζωή.

Αποτελεσματική αναζήτηση με τις δικές σου προδιαγραφές

Στην πλατφόρμα του TenderMums μπορείς να διαμορφώσεις κατά βούληση τα κριτήρια αναζήτησης των υποψήφιων γνωριμιών σου σύμφωνα με μια σειρά από κριτήρια: την περιοχή διαμονής, την ηλικία, τον ερωτικό προσανατολισμό, την εθνικότητα, τον τύπο σώματος, το χρώμα μαλλιών και ματιών, τα piercing και τατού, αλλά και μια σειρά από άλλα φίλτρα, όπως ποιοι είναι συνδεδεμένοι κάθε στιγμή, αν το προφίλ τους έχει φωτογραφίες, κτλ.

Αναβάθμιση συνδρομής για ατελείωτη επικοινωνία

Το TenderMumsέχει τον χαρακτήρα κλειστού club, στο οποίο μπορείς να ρίξεις μια ματιά ως προσκεκλημένος για να κρίνεις αν τα μέλη του πληρούν τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει στον εαυτό σου. Για να αποκτήσεις πλήρη δικαιώματα θα πρέπει να αναβαθμίσεις τη συνδρομή σου, για να διευρύνεις τους ορίζοντες του φλερτ σου και να απολαύσεις: • Απεριόριστες συνομιλίες • Μεγάλες φωτογραφίες • Πληροφορίες "Ψάχνω για" • Εκτεταμένη αναζήτηση • Premium στήριξη • Διαμοιρασμόφωτογραφιών και βίντεο στο τσατ Η εκπτωτική πολιτική της εταιρείας δίνει έκπτωση 30% στα νέα μέλη και η πλήρης συμμετοχή στο TenderMums κοστολογείται ως εξής: 1 ημέρα: €0,99ανά ημέρα 1 εβδομάδα: €0,49 ανά ημέρα 1 μήνας: €2,97 ανά εβδομάδα 3 μήνες: €1,75 ανά εβδομάδα

Εγγύηση ικανοποίησης πελάτη

Το TenderMumsείναι ένα κλειστό κλαμπ γνωριμιών που αποδεδειγμένα έχει αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύουν οι ενθουσιώδεις κριτικές που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά τα δεδομένα, οι διαχειριστές του σάιτ προσφέρουν μια εγγύηση ικανοποίησης. Δηλαδή, εάν δεν βρείτε κάποιο ταίρι στο TenderMums εντός των πρώτων 3 μηνών της συνδρομής σας, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών για οποιονδήποτε από τους ιστότοπους που είναι συμβεβλημένοι με το TenderMums.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Tender Mums

Δωρεάν συνδρομή

Δημιουργία προφίλ
Προβολή και αναζήτηση μελών
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Αποστολή like
Προβολή φωτογραφιών μικρού μεγέθους
1 flirtcast ανά 12 ώρες
Προβολή ταιριασμάτων και like

Αναβαθμισμένη συνδρομή – 1 ημέρα

Ανάγνωση μηνυμάτων
Αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο στο
Απεριόριστες συνομιλίες
Μεγάλες φωτογραφίες
Πληροφορίες "Ψάχνω για"
Εκτεταμένη αναζήτηση
Premium στήριξη

Αναβαθμισμένη συνδρομή – 1 εβδομάδα

Ανάγνωση μηνυμάτων
Αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο στο
Απεριόριστες συνομιλίες
Μεγάλες φωτογραφίες
Πληροφορίες "Ψάχνω για"
Εκτεταμένη αναζήτηση
Premium στήριξη

Αναβαθμισμένη συνδρομή – 1 μήνας

Ανάγνωση μηνυμάτων
Αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο στο chat
Απεριόριστες συνομιλίες
Μεγάλες φωτογραφίες
Πληροφορίες "Ψάχνω για"
Εκτεταμένη αναζήτηση
Premium στήριξη

Αναβαθμισμένη συνδρομή – 3 μήνες

Ανάγνωση μηνυμάτων
Αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών και βίντεο στο chat
Απεριόριστες συνομιλίες
Μεγάλες φωτογραφίες
Πληροφορίες "Ψάχνω για"
Εκτεταμένη αναζήτηση
στήριξη

Tender Mums Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Ζωντανό chat με τα μέλη (με αναβαθμισμένη συνδρομή)
Μπορείς να αναφέρεις ψεύτικα προφίλ
Με SSL σύνδεση
Τα προφίλ είναι ιδιωτικά

Μειονεκτήματα

Χωρίς ειδική εφαρμογή για κινητό
Χωρίς απόδειξη επαλήθευσης ταυτότητας
Χωρίς ανώνυμες μεθόδους πληρωμής
Χωρίς

Tender Mums για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Κλειστό club γνωριμιών με έντονη γυναικεία παρουσία
Συναισθηματικά ώριμο κοινό
Δυνατότητα μαζικής αποστολής
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Έχω επισκεφτεί για επαγγελματικούς σκοπούς εκατοντάδες ιστοσελίδες γνωριμιών και με βάση την εμπειρία μου κρίνω ότι αυτές που ξεχωρίζουν και καταξιώνονται είναι όσες καταφέρνουν να εντοπίσουν ένα στοχευμένο κοινό, ένα niche market, όπως είναι ο σχετικός όρος του marketing. Αυτό είναι ένα στοίχημα που έχει κερδίσει το TenderMums, το οποίο ξεκάθαρα δηλώνει ότι απευθύνεται σε γυναίκες 28+ και στους θαυμαστές τους. Πρόκειται για ένα κλειστό club γνωριμιών που δέχεται ως μέλη όσους και όσες δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον να συμμετέχουν και να ανταποκριθούν στα αιτήματα των άλλων μελών. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λειτουργία του TenderMums είναι το Flirtcast, η δυνατότητα αποστολής μαζικών μηνυμάτων για εγγυημένη ανταπόκριση. Για αυτούς που δυσκολεύονται να κάνουν την πρώτη επαφή το TenderMums προτείνει ακόμη και μια σειρά από ατάκες για να «σπάσει ο πάγος». Μιλώντας γενικότερα, το TenderMumsείναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου με στοχευμένα χαρακτηριστικά, εύκολη στην περιήγηση και με πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν τους χρήστες.

Tender Mums Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (5)
Θετικές αξιολογήσεις (4)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Κρίστυ, 35 χρονών

I say it and I believe that women after the buds become flowers and are in the best phase of their lives. I am a lover of love and the female sex and I have a great time at TenderMums, talking and flirting with wonderful creatures, not in vain, as I meet some of them regularly.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Λίλυ, 36 χρονών

, , . TenderMums .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Δημήτρης, 57 χρονών

I do not have much to say to young girls, I was always looking for calm women with whom I could talk and share common experiences. TenderMums addresses exactly this category and from the moment I upgraded my subscription I made very interesting acquaintances in a short period of time.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Ανδρέας, 22 χρονών

I do not know how I got in here and why I opened an account, I like girls my age or younger, women 29 years and older do not arouse any erotic interest in me (although some photos I saw were remarkable).

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Χρήστος, 44 χρονών

Divorced, with a child, I feel that I am in the best period of my life and through the TenderMums platform, I found a perfect man with whom I go out regularly. It was so easy !!

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr