Sxeseis

Το Sxeseis έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 4,0/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Sxeseis Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,0/10
522+ / 21+
Sxeseis

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 4,3/10

Ασφάλεια: 4,5/10

Πληροφορίες προφίλ: 3,8/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 4/10

Τμήμα υποστήριξης: 4/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 3,5/10

Sxeseis Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Αν θες να κάνεις καινούριους φίλους ή γνωριμίες το Sxeseis θα σε βοηθήσει εξίσου

Η πλατφόρμα γνωριμιών του Sxeseis αποτελεί ίσως την πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο των γνωριμιών στην Ελλάδα. Εδώ θα βρεις ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήστη, εμπνευσμένο από τα πλέον δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είτε θέλεις να δημιουργήσεις νέες φιλίες είτε να συνάψεις ερωτικές σχέσεις με νέα άτομα, το Sxeseis θα ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες σου. Το ασφαλές και διακριτικό περιβάλλον σου εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και προστασία από δυσάρεστες εκπλήξεις. Παράλληλα, η μεγάλη βάση χρηστών του Sxeseis με τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη από όλη την Ελλάδα θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που πραγματικά αναζητείς. Ως προς τις λειτουργίες που σου προσφέρονται στον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών, εδώ θα βρεις online chat rooms, forum συζητήσεων, λειτουργίες αναζήτησης-εύρεσης ατόμων, άρθρα με συμβουλές αναφορικά με τις σχέσεις και τα ερωτικά, καθώς και πολλά άλλα.

Πως θα κάνεις την εγγραφή σου στο Sxeseis

Η εγγραφή σου στο Sxeseis γίνεται σε δύο φάσεις. Αρχικά, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις κάποιες βασικές πληροφορίες, όπως είναι η ηλικία σου, ο τόπος διαμονής, το φύλο και οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Στη συνέχεια θα κληθείς να επιλέξεις ένα ψευδώνυμο και έναν κωδικό για τον λογαριασμό σου. Με την επιβεβαίωση του λογαριασμού σου (αποστολή σχετικού mail στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο), είσαι πλέον έτοιμος να διαμορφώσεις το προφίλ σου στο Sxeseis. Να σημειωθεί πως ο αρχικός σου λογαριασμός ανήκει στην κατηγορία “Δοκιμαστική πρόσβαση”, επομένως οι λειτουργίες που θα έχεις υπό την κατοχή σου θα είναι περιορισμένες. Σε ό,τι αφορά το προφίλ του λογαριασμού σου, καλό θα ήταν να μεταφορτώσεις κάποια προσωπική σου φωτογραφία, προκειμένου να αυξήσεις τον αριθμό των επισκεπτών σου. Επίσης, η συμπλήρωση σχετικών πληροφοριών αναφορικά με τον χαρακτήρα, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές σου να γνωρίσεις το ιδανικό για σένα ταίρι.

Τι λειτουργίες μου προσφέρονται στο Sxeseis;

Το Sxeseis δεν αποτελεί έναν απλό ιστότοπο γνωριμιών, αφού φέρει πολλές λειτουργίες παρόμοιες με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσεις χρήστες από όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς, να περιηγηθείς στα προφίλ τους, να στείλεις χαμόγελα ή δώρα, καθώς και να βαθμολογήσεις τις φωτογραφίες τους. Ακόμη, μπορείς να διαβάσεις διάφορα άρθρα σχετικά με ερωτικά θέματα αλλά και θέματα φιλίας στο περιοδικό του Sxeseis. Επιπλέον, μπορείς να στείλεις αιτήματα φιλίας σε άλλους χρήστες, ωστόσο, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω μηνυμάτων. Για τη συγκεκριμένη λειτουργία θα πρέπει να αποκτήσεις τουλάχιστον “Κανονική πρόσβαση” (επί πληρωμή) και όχι “Δοκιμαστική πρόσβαση” (δωρεάν), την οποία και αποκτάς από την αρχή της δημιουργίας του λογαριασμού σου.

Golden πρόσβαση για όσους τα θέλουν όλα

Πέρα από την περίπτωσης της “Κανονικής πρόσβασης”, όπου ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με έναν επί πληρωμή λογαριασμό, στο Sxeseis υπάρχει και ο, επίσης, επί πληρωμή λογαριασμός με την ονομασία “Golden πρόσβαση”. Η εν λόγω συνδρομή σου παρέχει όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται από την πλατφόρμα του Sxeseis. Έτσι, πέρα από την επικοινωνία με προσωπικά μηνύματα και τη συμμετοχή σε forums συζητήσεων (παροχές λογαριασμού “Κανονικής πρόσβασης”), μπορείς να δεις τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσένα, καθώς και να δημιουργήσεις το δικό σου chat room. Ως προς τα πακέτα αγοράς, θα συναντήσεις διάφορες συνδρομές, διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα χρόνο (το ίδιο ισχύει και για τη διάρκεια των συνδρομών “Κανονικής πρόσβασης”), με τις πληρωμές να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal λογαριασμού, Paysafecard ή τραπεζικού λογαριασμού.

Πως θα διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Sxeseis

Στο Sxeseis δεν έχεις τη δυνατότητα της προσωρινής απενεργοποίησης του λογαριασμού σου. Επομένως, όταν πάρεις την απόφαση να φύγεις από την εν λόγω κοινότητα γνωριμιών θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα στοιχεία σου-και άρα ο λογαριασμός σου- θα διαγραφούν οριστικά. Για τη διαγραφή του λογαριασμού σου αρκεί να μεταβείς στην επιλογή “Ο λογαριασμός μου” και από εκεί να επιλέξεις τον σχετικό σύνδεσμο.

Χαρακτηριστικά του Sxeseis

Συμπληρώνοντας πληροφορίες για τον εαυτό σου

Η μεταφόρτωση μίας φωτογραφίας προφίλ δεν αρκεί για το προφίλ σου στο Sxeseis. Καλό θα ήταν να προσθέσεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για εσένα, αφού έτσι θα προσελκύσεις το ενδιαφέρον περισσότερων ατόμων. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσεις και τους μηχανισμούς του Sxeseis να σου προτείνουν συγκεκριμένα μέλη της κοινότητας, τα οποία φαίνεται να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σου. Επίσης, όλες οι πληροφορίες σου λαμβάνονται υπόψη κατά τη διάρκεια των αναζητήσεών σου. Επομένως, όσο πιο λεπτομερείς και ακριβείς πληροφορίες αναγράφεις στο προφίλ σου, τόσο πιο στοχευμένες και επιτυχημένες θα είναι οι αναζητήσεις σου.

Γνωριμίες και περιήγηση στα προφίλ του Sxeseis

Στο Sxeseis μπορείς να γνωρίσεις άτομα από όλη την Ελλάδα ή τον κόσμο και σύμφωνα με τα κριτήρια που εσύ θέτεις. Έτσι, μπορείς να καθορίσεις το εύρος των ηλικιών που θέλεις να έχουν τα πιθανά σου ταίρια και τον τόπο διαμονής τους. Επίσης, μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στα προφίλ των μελών της κοινότητας, να δεις τις φωτογραφίες καθώς και τα ενδιαφέροντά τους. Ακόμη, μπορείς να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου μέσω ενός χαμόγελου ή μηνύματος. Επιλέγοντας τη ρύθμιση “Με ενδιαφέρει”, ουσιαστικά γνωστοποιείς το ενδιαφέρον σου προς τον εκάστοτε χρήστη. Αν τώρα το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, θα ειδοποιηθείς με σχετική ενημέρωση. Επίσης, μπορείς να βαθμολογήσεις τις φωτογραφίες των μελών της κοινότητας του Sxeseis καθώς και να στείλεις κάποιο δώρο.

Λειτουργίες “ Αμοιβαία έλξη” και “Magic Match “ στο Sxeseis

Μεταβαίνοντας στην καρτέλα “Ταιριάζουμε” και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή “Αμοιβαία έλξη”, θα βρεις μέλη, τα οποία σε ενδιαφέρουν αλλά και τους ενδιαφέρεις αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις πιο άνετα ώστε να ξεκινήσεις κάποια συζήτηση. Επίσης, στο Sxeseis θα σου παρουσιαστούν αρκετές προτάσεις γνωριμιών με μέλη της κοινότητας, τα οποία φαίνεται να έχουν τις ίδιες επιδιώξεις ή ενδιαφέροντα με εσένα. Μπορείς να δεις τις συγκεκριμένες προτάσεις γνωριμιών μέσα από τη λειτουργία “Magic Match”.

Επικοινωνία με άλλους χρήστες στο Sxeseis για συνδρομη vip

Ως κάτοχος της “Δοκιμαστικής πρόσβασης” του Sxeseis δεν έχεις το δικαίωμα να επικοινωνήσεις με άλλα μέλη της κοινότητας μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Για να το επιτύχεις αυτό θα πρέπει να διαθέτεις “Κανονική” ή “Golden πρόσβαση”. Επίσης, μέσω των συγκεκριμένων συνδρομών μπορείς να συμμετέχεις σε chat rooms (συζητήσεις με συγκεκριμένα μέλη που βρίσκονται συνδεδεμένα εκείνη τη στιγμή) καθώς και σε forums συζητήσεων.

Coins για συνδρομη vip

Τα coins που θα δεις στο λογαριασμό σου στο Sxeseis χρησιμεύουν για την αγορά δώρων προς τους υπόλοιπους χρήστες ή για τη δημιουργία προσωπικών chat rooms. Με την αγορά κάποιας συνδρομής, αγοράζεις παράλληλα και ένα ποσό από coins.

Ποιος/-α ενδιαφέρεται για συνδρομη vip

Αγοράζοντας μία “Golden πρόσβαση” θα αποκτήσεις πρόσβαση στη λειτουργία “Ενδιαφέρονται”. Εδώ, μπορείς να δεις ποιος επισκέφθηκε το προφίλ σου, ποιοι σου χαμογέλασαν ή σου έκαναν κάποια ερώτηση, καθώς και το αν σου έστειλαν συγκεκριμένα δώρα. Επίσης, μπορείς να δεις ποιοι χρήστες έχουν επιλέξει να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σου.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Sxeseis

Δωρεάν λογαριασμός Δοκιμαστική πρόσβαση

Προβολή προφίλ και φωτογραφιών
Προβολή επισκέψεων
Δημιουργία chat room

1 μήνας Κανονική πρόσβαση

9,95€

Προβολή προφίλ και φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Δημιουργία chat room

1 μήνας Golden πρόσβαση

29,90€

Προβολή προφίλ και φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Δημιουργία chat room

4 μήνες Golden πρόσβαση

14,95€ (ανά μήνα)

Προβολή προφίλ και φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Δημιουργία chat room

Sxeseis Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Εξαιρετικό περιβάλλον χρήστη και αρκετές λειτουργίες
Ποικιλία συνδρομών για να επιλέξει ο εκάστοτε χρήστης
Ελεύθερη περιήγηση στα προφίλ και τις φωτογραφίες των χρηστών της κοινότητας
Προτάσεις επαφών σύμφωνα με τα δηλωθέντα κριτήρια, ώστε να βρεις αυτό που αναζητάς
Συμμετοχή σε chat rooms και forums συζητήσεων

Μειονεκτήματα

Αδυναμία αποστολής και λήψης μηνυμάτων για τους κατόχους δωρεάν λογαριασμού
Ακριβή συνδρομή για την αγορά της “Golden πρόσβασης”

Sxeseis για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον γνωριμιών
Παροχή ενδείξεων σχετικά με το πόσο ταιριάζεις με τον εκάστοτε χρήστη
Προσφορά ποικίλων πακέτων συνδρομών ώστε να καλυφθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Sxeseis

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Ο ιστότοπος γνωριμιών Sxeseis αποτελεί μία σύγχρονη πλατφόρμα γνωριμιών, η οποία φέρει λειτουργείς όμοιες με αυτών που συναντούμε σε μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα θετικά εντάσσεται το γεγονός της ύπαρξης μίας πολύ μεγάλης βάσης χρηστών από ελεύθερους άνδρες και γυναίκες. Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία εγγραφής σου στην εν λόγω κοινότητα, αυτή γίνεται άμεσα και εύκολα. Στο Sxeseis θα βρεις μία πληθώρα από λειτουργίες, οι οποίες θα διευκολύνουν τη ζωή σου αναφορικά με την εύρεση του κατάλληλου/-ης άνδρα ή γυναίκας. Το Sxeseis, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σου, σου προτείνει συγκεκριμένα μέλη για να γνωρίσεις, μεγιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό τις πιθανότητες μίας επιτυχούς γνωριμίας. Επίσης, στον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα σε όλα τα προφίλ και τις φωτογραφίες των μελών της κοινότητας και να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου μέσω ενός χαμόγελου ή ενός μηνύματος. Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις ή να συμμετάσχεις σε προσωπικά chat rooms καθώς και ομαδικές συζητήσεις (forums). Σε περίπτωση τώρα που βρεθείς σε μία άβολη θέση, υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή του αποκλεισμού του εκάστοτε χρήστη. Γενικότερα, το Sxeseis αποτελεί έναν πολύ καλά δομημένο ιστότοπο γνωριμιών, με μία ποικιλία συνδρομών για να επιλέξει κανείς. Ίσως το μοναδικό αρνητικό στοιχείο να απαντά στην αδυναμία αποστολής και λήψης μηνυμάτων από πλευράς κατόχων δωρεάν λογαριασμών.

Sxeseis Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Κωνσταντίνος, 40 χρονών

Το καλύτερο site γνωριμιών που έχω επισκεφθεί! Η όλη δομή του θυμίζει Facebook και οι λειτουργίες που σου παρέχονται είναι πραγματικά αμέτρητες. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι λειτουργείς “Magic Match” και “Αμοιβαία έλξη”, αφού κάνουν τις γνωριμίες ακόμη πιο εύκολες.

ΝΑI 3 ΟΧΙ 1
Κλέα, 29 χρονών

Το Sxeseis αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις σοβαρούς και αξιόλογους άνδρες από την Ελλάδα. Εγώ έχω γνωρίσει αυτόν που πραγματικά έψαχνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επιλογή μου να δοκιμάσω το συγκεκριμένο site γνωριμιών.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 5
Φώτης, 47 χρονών

Αν και είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια από φίλους μου που χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών, εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Η gay κοινότητα στο Sxeseis είναι περιορισμένη, επομένως δεν βρήκα αυτό που ήθελα.

ΝΑI 10 ΟΧΙ 12
Αθανασία, 32 χρονών

To Sxeseis διαθέτει έναν πραγματικά μεγάλο αριθμό ανδρών για να γνωρίσεις, κάτι το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή που έκανα τον λογαριασμό μου εδώ. Βγαίνω με δύο άνδρες που γνώρισα από το Sxeseis αυτόν τον καιρό και γενικά περνάω πολύ όμορφα!

ΝΑI 12 ΟΧΙ 8

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr