Rantevou.online

Rantevou.online Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,1/10
50 000+ / 30+
Rantevou.online

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 8,3/10

Ασφάλεια: 7,9/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 8/10

Τμήμα υποστήριξης: 8,3/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
11062 άτομα συνδεδεμένα

Άλκης
Άλκης, Ηλικία: 28
Ρενάτα
Ρενάτα, Ηλικία: 24
Λαυρέντης
Λαυρέντης, Ηλικία: 27

Rantevou.online Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Οι γνωριμίες στις μέρες μας γίνονται διαδικτυακά

Το διαδίκτυο έχει πρωτεύουσα σημασία στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων στις ανεπτυγμένες χώρες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η σύγχρονη κοινωνικότητα εκφράζεται μέσα από εφαρμογές και ιστοσελίδες, μια τάση που έγινε ακόμη πιο έντονη το 2020, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει η ανθρωπότητα, σε πλανητικό επίπεδο. Τα σάιτ γνωριμιών γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθηση, καθώς είναι ο πιο εύκολος και ίσως ο μοναδικός τρόπος για επαφή με νέα άτομα. Αυτό οφείλεται σαφώς στους περιορισμούς στις μετακινήσεις και τα ταξίδια, αλλά και στο ότι η νέα πραγματικότητα επιβάλλει την κοινωνική απόσταση, κάτι που δεν ευνοεί τις αυθόρμητες, δια ζώσης γνωριμίες. Άντρες και γυναίκες που ψάχνουν για έναν σύντροφο, μια σχέση ή απλά μια περιστασιακή γνωριμία με τα ίδια ενδιαφέροντα και επιθυμίες, ένα άτομο με το οποίο θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν πνευματικά και ερωτικά, γνωρίζουν ότι ο πιο σίγουρος τρόπος για να το πετύχουν είναι να επισκεφθούν κάποια ιστοσελίδα με μέλη που έχουν ανάλογα ενδιαφέροντα. Ανταποκρινόμενα σε αυτή την ανάγκη, πολλά νέα σάιτ εμφανίζονται σε τακτική βάση, προσπαθώντας να κερδίσουν μια θέση στην αγορά και να ξεπεράσουν τον κρίσιμο αριθμό χρηστών ώστε να γίνουν πραγματικά λειτουργικά. Ένα από τα γρηγορότερα ανερχόμενα τέτοια σάιτ είναι το rantevou.online, μια νέα σελίδα γνωριμιών με πολλά πλεονεκτήματα, που αναγνωρίζονται από όλο και περισσότερα άτομα και των δύο φύλων, σε πολλές χώρες του κόσμου, τα οποία θέλουν να προχωρήσουν πιο πέρα ερωτικά και προσωπικά.

Πώς θα κάνεις εγγραφή στο rantevou.online

Είτε είσαι ελεύθερος είτε παντρεμένος ή δεσμευμένος, είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα όταν κάνεις εγγραφή σε ένα νέο σάιτ γνωριμιών και να επιζητάς την απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει απόλυτα κατανοητό στους διαχειριστές του rantevou.online, οι οποίοι έχουν φροντίσει να κάνουν την εγγραφή απλή, γρήγορη και πάνω απ’ όλα να μην απαιτούν να δώσεις προσωπικά στοιχεία. Για να γίνεις μέλος του rantevou.online αρκεί να δώσεις κάποιες βασικές πληροφορίες. Αυτές περιλαμβάνουν βασικά το όνομα χρήστη που θα επιλέξεις (καλό θα είναι να βρεις κάποιο όνομα που να δίνει μια άμεση εντύπωση για την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σου) και έναν κωδικό πρόσβασης που θα γνωρίζεις μόνο εσύ ώστε να έχεις αποκλειστική πρόσβαση στο προφίλ σου. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να ορίσεις μια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, όπου θα δέχεσαι μηνύματα και ειδοποιήσεις. Άλλα στοιχεία που θα σου ζητηθούν είναι η ημερομηνία γέννησης, όπου δεν θα σου ζητηθεί εξακρίβωση, η χώρα και η πόλη στην οποία ζεις. Αυτά τα δεδομένα επιτρέπουν στον αλγόριθμο του rantevou.online να σου προτείνει μια μεγάλη επιλογή ατόμων που βρίσκονται κοντά σου γεωγραφικά και ηλικιακά.

Αναζήτηση προσαρμοσμένη στις δικές σου απαιτήσεις

Είναι πολύ εύκολο να βρεις το κατάλληλο ταίρι για σένα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης του rantevou.online. Μπορείς να περιηγηθείς στα προφίλ των χρηστών που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα αναζήτησης, θα έχεις υλικό για πολλές ευχάριστες ώρες, προσπαθώντας να αποφασίσεις σε ποια γυναίκα ή άντρα να πρωτοστείλεις μήνυμα. Αν αποφασίσεις να περιορίσεις το εύρος της έρευνάς σου, για να εστιάσεις ευκολότερα στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, θα πρέπει να πατήσεις το εικονίδιο των ρυθμίσεων αναζήτησης, πάνω δεξιά στην οθόνη και να εισάγεις τις ηλικίες που σε ενδιαφέρουν, τη χώρα και την πόλη όπου θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Ακόμη, κάνοντας κλικ στην καρτέλα «Φίλτρα» μπορείς να ξεχωρίσεις τα άτομα που είναι online τη στιγμή της αναζήτησής σου, εκείνους ή εκείνες που έχουν ανεβάσει ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή τα νέα προφίλ, που είναι πιο ανοικτά σε προτάσεις καθώς βρίσκονται στο ψάξιμο. Ανοίγοντας την καρτέλα «Ενδιαφέροντα» θα φιλτράρεις τα προφίλ χρηστών με βάση αυτά που θα ήθελες να κάνετε μαζί στο κρεβάτι, μια πολύ ενδιαφέρουσα ρύθμιση αν έχεις συγκεκριμένες ερωτικές απαιτήσεις

Η τύχη ευνοεί τους… βιαστικούς

Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, αν έχει πάει αργά ή αν απλά είσαι αναποφάσιστος ή αναποφάσιστη και δεν μπορείς να αποφασίσεις με ποιον να πρωτοέλθεις σε επαφή, καθώς η βάση χρηστών του rantevou.online είναι πραγματικά αχανής, εμπιστεύσου την τύχη σου. Επιλέγοντας τη λειτουργία Speed Date, από την αριστερή μπάρα της σελίδας αναζήτησης, το σάιτ θα σου προτείνει διαδοχικούς χρήστες, τους οποίους μπορείς να εγκρίνεις ή να απορρίψεις, κάνοντας κλικ στα κουμπιά «λάικ» ή «Χ». Αν κάνετε λάικ και οι δυο ο ένας στον άλλο, το λογισμικό του rantevou.online θα σας κάνει match και θα σας φέρει σε επαφή. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να «κάνεις παιχνίδι», για να προχωρήσει αίσια η νέα γνωριμία σου και να πετύχεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Ένα πλήρες προφίλ σημαίνει περισσότερες επιτυχίες

Όπως ψάχνεις εσύ για νέες γνωριμίες, έτσι και κάποιοι άλλοι ψάχνουν για εσένα, τί ζητάς και τι μπορείς να προσφέρεις. Απλά και μόνο ανεβάζοντας μια – ή περισσότερες – φωτογραφία σου, θα δεις ότι θα αυξηθούν άμεσα τα λάικ και τα μηνύματα που θα λάβεις. Δίνοντας όμως περισσότερες πληροφορίες για τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητές σου, θα δώσεις την δυνατότητα σε άτομα που σου ταιριάζουν να σε ανακαλύψουν και να έλθουν σε επαφή μαζί σου. Επίσης συμπληρώνοντας το προφίλ σου θα λάβεις κάποια δωρεάν νομίσματα, ως επιβράβευση από την ιστοσελίδα γνωριμιών. Για την επαλήθευση του προφίλ σου θα λάβεις 100 νομίσματα, για την φωτογραφία προφίλ 20 νομίσματα, για τρεις φωτογραφίες στη γκαλερί 20 νομίσματα, για την επιλογή 5 ενδιαφερόντων 20 νομίσματα, κ.ο.κ.

Απόλυτος έλεγχος στις ειδοποιήσεις – εύκολη διαγραφή

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιλέξεις πόσες και ποιες ειδοποιήσεις θα κοινοποιούνται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σου, μέσα από την καρτέλα «Ρυθμίσεις» του προφίλ σου. Συμπληρωματικά, αν θέλεις να αποχωρήσεις από την πλατφόρμα του rantevou.online, η διαδικασία είναι απλή και άμεση. Στην ίδια καρτέλα με τις ρυθμίσεις κάνε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου» και… αυτό ήταν. Τα στοιχεία και τα μηνύματά σου θα διαγραφούν.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
11. 10. 2021

Χαρακτηριστικά του Rantevou.online

Δωρεάν συνδρομή για πάντα

Ένα πολύ θετικό σημείο του rantevou.online είναι ότι η εγγραφή είναι δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για συνδρομή εφ’ όρου ζωής. Όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες στους χρήστες, εκτός από την αποστολή μηνυμάτων, όπως θα δούμε παρακάτω.

Διακριτικότητα και εχεμύθεια

Βασική αρχή των διαχειριστών του σάιτ είναι ότι δίνεται απόλυτη προτεραιότητα στην ιδιωτικότητα των χρηστών και στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, τα οποία διαγράφονται σε περίπτωση διαγραφής του λογαριασμού του χρήστη.

Λειτουργία pin

Θα δεις ενδεχομένως στην αρχική σου σελίδα ότι κάποιοι χρήστες σε έχουν κάνει «pin». Τι σημαίνει αυτό; Ότι τους άρεσε το προφίλ σου και θέλουν να το εξετάσουν καλύτερα. Αν βρεις ενδιαφέροντα τα άτομα που σε έκαναν pin, μπορείς να τους στείλεις ένα μήνυμα, με μια έξυπνη ατάκα για να σπάσει ο πάγος.

Χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα

Όπως αναφέραμε παραπάνω μπορείς να γραφτείς στo rantevou.online δωρεάν και δε θα σου ζητηθεί ποτέ να πληρώσεις συνδρομή. Το μόνο κόστος είναι για τα μηνύματα που θα θελήσεις να στείλεις σε άλλα μέλη. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποφύγεις τις ατελείωτες συνομιλίες με άτομα που έχουν χρόνο για χάσιμο και δεν στοχεύουν σε κάτι ουσιαστικό. Αν θελήσεις να επικοινωνήσεις με κάποιον ή κάποια θα χρεωθείς κάποια νομίσματα που μπορείς να αγοράσεις χρεώνοντας με ασφάλεια την πιστωτική σου κάρτα μέσα από την πλατφόρμα. Κάθε μήνυμα θα σου κοστίσει 40 νομίσματα, ενώ δεν υπάρχει καμία χρέωση για τα μηνύματα που θα λάβεις. Τα πακέτα νομισμάτων που μπορείς να αγοράσεις είναι τα εξής: 200 νομίσματα €9 300 νομίσματα €19 900 νομίσματα €49 2000 νομίσματα €99 6000 νομίσματα €199

Κόστος Συνδρομής VIP στο Rantevou.online

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή μηνυμάτων
Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή μιας φωτογραφίας μέλους
Λειτουργία pin
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Intro πακέτο 200 νομισμάτων

9,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών και emoticons
Προβολή μηνυμάτων
Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή μιας φωτογραφίας μέλους
Λειτουργία pin
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Standard πακέτο 900 νομισμάτων

49,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών και emoticons
Προβολή μηνυμάτων
Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή μιας φωτογραφίας μέλους
Λειτουργία pin
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Ultimate πακέτο 6000 νομισμάτων

199,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών και emoticons
Προβολή μηνυμάτων
Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή μιας φωτογραφίας μέλους
Λειτουργία pin
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Rantevou.online Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν εγγραφή
Γρήγορα ανερχόμενο σάιτ με πολλούς νέους χρήστες
Χωρίς συνδρομή εφ’ όρου ζωής
Αναζήτηση με διάφορα φίλτρα
Δωρεάν λήψη μηνυμάτων και ειδοποιήσεων
Συνειδητοποιημένοι χρήστες με ερωτικό προσανατολισμό
Δυνατότητα πρόσβασης από υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ

Μειονεκτήματα

Χρέωση από το πρώτο μήνυμα
Δεν δίνονται συμβουλές για match, ούτε γίνονται αυτόματα ταιριάσματα από την πλατφόρμα

Rantevou.online για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Αν στόχος σου είναι να κάνεις γνωριμίες με ερωτικό σκοπό, αυτό το σάιτ θα σε ικανοποιήσει
Η βάση χρηστών αυξάνεται με πολύ γρήγορο ρυθμό και υπάρχουν πολλά νέα άτομα που δεν έχουν κατασταλάξει και ψάχνονται
Ελεύθερη επικοινωνία χωρίς ταμπού
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Το Rantevou.online ακούγεται πολύ τελευταία και δικαιολογημένα, καθώς είναι ένα από τα σάιτ που φαίνεται ότι πετυχαίνουν τον σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το να φέρουν σε επαφή άτομα με όμοια ενδιαφέροντα. Αυτό που αξιολόγησα θετικά είναι η αμεσότητα της σχεδίασης, χωρίς περιττά ερωτηματολόγια και πολλές προϋποθέσεις, όπως επίσης και η γενικότερη κουλτούρα των χρηστών, που εκφράζονται ελεύθερα. Με αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να μας προκαλεί απορία ότι τα μέλη του αυξάνονται ταχύτατα, κάτι που σημαίνει περισσότερες πιθανότητες για match.

Rantevou.online Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Λαμπρινή, 33 χρονών

Επιτέλους μια ιστοσελίδα γνωριμιών όπου μπορώ να ποστάρω τολμηρές φωτογραφίες μου χωρίς τον φόβο να παρεξηγηθώ. Και είμαι σίγουρη ότι αμέσως θα με προσεγγίσουν άντρες που ξέρουν πώς να φερθούν και πώς να με προσεγγίσουν.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Αιμίλιος, 22 χρονών

Βρήκα αμέσως δυο γυναίκες με τις οποίες εξερευνήσαμε τα θέλω μας και ανταλλάξαμε παθιασμένα μηνύματα. Δεν έχω κατασταλάξει στο τι ακριβώς ζητάω στον έρωτα και στο rantevou.online υπάρχουν πολλές πρόθυμες «δασκάλες» ή μάλλον «καθηγήτριες»...

ΝΑI 1 ΟΧΙ 0
Κυριάκος, 27 χρονών

Αν και γενικά πιστεύω στην παραδοσιακή προσέγγιση, λόγω της απομόνωσης και της δυσκολίας στις επαφές με άλλα άτομα αυτήν την περίοδο, αποφάσισα να εξερευνήσω τον κόσμο του online dating. Αναγκάστηκα να σταματήσω όμως, γιατί περνούσα ατελείωτες ώρες ψάχνοντας τα προφίλ και ανταλλάσσοντας μηνύματα και αυτό ήταν σε βάρος της δουλειάς μου.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Χριστίνα, 48 χρονών

Πάντα μου άρεσαν οι νεότεροι άντρες και τώρα που είμαι διαζευγμένη μπορώ να ικανοποιήσω τις φαντασιώσεις μου χωρίς να προκαλώ κοινωνικά σχόλια. Μόλις ανέβασα κάποιες φωτογραφίες μου, λιγότερο ή περισσότερο αποκαλυπτικές, δέχτηκα πολλά μηνύματα από όμορφους νεαρούς, έτοιμους για όλα.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr