Perfect Date

Το Perfect Date έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 4,0/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Perfect Date Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,0/10
200 000+ / 25+
Perfect Date

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 4/10

Ασφάλεια: 3,8/10

Πληροφορίες προφίλ: 4/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 4,3/10

Τμήμα υποστήριξης: 3,8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 4/10

Perfect Date Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Γνωριμίες στην πλατφόρμα του Perfect Date

Το Perfect Date αποτελεί μία κοινότητα γνωριμιών για Έλληνες και Ελληνίδες που θέλουν να κάνουν νέες γνωριμίες, να συνάψουν κάποια περιστασιακή ή μακροχρόνια σχέση ή απλά να φλερτάρουν. Οι γνωριμίες στον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών γίνονται εύκολα, μέσα από ένα πολύ διακριτικό και ασφαλές περιβάλλον γνωριμιών. Επιπλέον, στο Perfect Date έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις άτομα-κυριολεκτικά-από όλον τον κόσμο. Για την εγγραφή σου στη συγκεκριμένη κοινότητα γνωριμιών δεν θα σου ζητηθούν παρά ορισμένες πληροφορίες, ενώ προτείνεται η μεταφόρτωση τουλάχιστον μίας προσωπικής φωτογραφίας από μέρους σου, προκειμένου να αυξηθεί η δημοτικότητα του προφίλ σου. Σε ό,τι αφορά τις λειτουργίες που θα βρεις στον εν λόγω ιστότοπο, αυτές είναι απλές στη χρήση αν και θα χρειαστεί να πληρώσεις για ορισμένες.

Εγγραφή στο Perfect Date

Για να κάνεις λογαριασμό στο Perfect Date θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις πληροφορίες όπως είναι: το όνομά σου, η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής, το φύλο, η θρησκεία, το mail σου καθώς και έναν προσωπικό κωδικό. Ακόμη, μπορείς να προσθέσεις επιμέρους πληροφορίες, που αφορούν την προσωπική σου εμφάνιση, τη δουλειά σου, τον χαρακτήρα σου καθώς και τα χόμπι-ασχολίες που έχεις. Καλό θα ήταν να μην μείνεις σε μία φωτογραφία προφίλ, αλλά να μεταφορτώσεις και άλλες ώστε οι υπόλοιποι χρήστες να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για εσένα.

Λειτουργίες στο Perfect Date

Στο Perfect Date θα βρεις αρκετές δωρεάν λειτουργίες, οι οποίες κοστολογούνται σε άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών. Για παράδειγμα, εδώ μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στα προφίλ των χρηστών της κοινότητας, να δεις τους νέους χρήστες καθώς και το ποιοι είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, το Perfect Date σου προσφέρει δωρεάν τη λειτουργία “ταιριάσματος”, στην οποία ένας ειδικός αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη τα κριτήρια αναζήτησής σου και σου παρουσιάζει αντίστοιχους-ιδανικούς για εσένα χρήστες.

Επιπλέον, μπορείς να δεις ποιοι επισκέφθηκαν το προφίλ σου και ποιοι επέλεξαν την επιλογή “Μου αρέσει” στις φωτογραφίες σου. Τέλος, μπορείς να ψηφίσεις τα μέλη που σου αρέσουν ή όχι στη λειτουργία “Παρουσίαση”.

Απαραίτητη η Platinum συνδρομή στο Perfect Date

Αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τους χρήστες του Perfect Date τότε θα πρέπει να αγοράσεις μία Platinum συνδρομή, αφού μόνο έτσι θα αποκτήσεις πρόσβαση στις λειτουργίες των μηνυμάτων (αποστολή και λήψη). Ωστόσο, ένας Platinum λογαριασμός δεν θα σου προσφέρει μόνο αυτό. Όντας κάτοχος ενός Platinum λογαριασμού, μπορείς να καθορίσεις με πολύ περισσότερα φίλτρα τις αναζητήσεις σου, ενώ παράλληλα θα απαλλαχτείς από τις όποιες διαφημίσεις που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Τέλος, τα μηνύματα που στέλνεις προς τους εκάστοτε χρήστες θα αποκτήσουν προτεραιότητα, έναντι των υπολοίπων χρηστών, ενώ το προφίλ σου θα παρουσιάζεται πρώτο στις διάφορες αναζητήσεις από τα μέλη της κοινότητας.

Παύση ή διαγραφή λογαριασμού στο Perfect Date

Οι διαδικασίες διακοπής ενός λογαριασμού στο Perfect Date είναι απλές και γρήγορες. Μάλιστα, στη συγκεκριμένα ιστοσελίδα γνωριμιών σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις παύση στις λειτουργίες του λογαριασμού σου. Έτσι, σε περίπτωση που το μετανιώσεις, μπορείς άμεσα να ενεργοποιήσεις το παλιό σου προφίλ, χωρίς να χρειαστεί να το δημιουργήσεις εκ νέου. Για να το επιτύχεις αυτό αρκεί να μεταβείς στο προφίλ σου και να επιλέξεις το μενού “Ρυθμίσεις”. Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρεις την επιλογή “Απόκρυψη προφίλ”. Ενεργοποιώντας την εν λόγω κατάσταση, θα σου εμφανιστούν ορισμένες ρυθμίσεις σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας του προφίλ σου (ανενεργός σε αναζητήσεις και συζητήσεις). Αν τώρα θέλεις να διαγράψεις πλήρως τον λογαριασμό σου, θα πρέπει να μεταβείς και πάλι στις “Ρυθμίσεις” και να επιλέξεις στο πεδίο του λογαριασμού σου την εντολή “Απενεργοποίηση λογαριασμού”. Με τον τρόπο αυτό, όλες οι προσωπικές πληροφορίες σου θα διαγραφούν από τη βάση δεδομένων του Perfect Date.

Χαρακτηριστικά του Perfect Date

Αναζήτηση στο Perfect Date

Μπορείς να αναζητήσεις το πιθανό σου ταίρι μέσα από την κοινότητα του Perfect Date, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου. Μάλιστα, μία γκάμα από φίλτρα αναζήτησης σου παρέχονται δωρεάν, ώστε να βρεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Επιπλέον, η πλατφόρμα γνωριμιών του Perfect Date διαθέτει ειδικούς αλγόριθμους, οι οποίοι βρίσκουν για εσένα τα κατάλληλα άτομα, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια που έχουν τεθεί νωρίτερα από τις αναζητήσεις σου, καθώς και τις πληροφορίες του προφίλ σου.

Κριτήρια-ταξινόμηση αναζητήσεων στο Perfect Date

Μέσα από την επιλογή “Αναζήτηση” μπορείς να γνωρίσεις τους χρήστες της κοινότητας του Perfect Date και να επισημοποιήσεις το ενδιαφέρον σου προς αυτούς, μέσω κάποιου προσωπικού μηνύματος ή του εικονιδίου της καρδιάς (εμφανίζεται κάτω από τη φωτογραφία του χρήστη). Ακόμη, μπορείς να ρυθμίσεις την απόσταση που θέλεις να απέχει το ταίρι σου από εσένα, την ηλικία του καθώς και άλλες λεπτομέρειες. Επίσης, τα προφίλ των χρηστών μπορούν να σου παρουσιαστούν κατά ηλικιακή ή χιλιομετρική σειρά (απόσταση από τόπο διαμονής σου).

Perfect Date φωτογραφίες και προβολή

Μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που έχουν μεταφορτώσει οι χρήστες της κοινότητας στα προφίλ τους εντελώς ελεύθερα, χωρίς την αγορά κάποιου Premium λογαριασμού. Σε ό,τι αφορά τις δικές σου φωτογραφίες, μπορείς να μεταφορτώσεις συνολικά 20 στο προφίλ σου.

Perfect Date μηνύματα για συνδρομη vip

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους χρήστες της κοινότητας του Perfect Date μέσω μηνυμάτων. Βέβαια, για τη συγκεκριμένη λειτουργία θα χρειαστεί να αγοράσεις έναν λογαριασμό Platinum. Επίσης, μεταβαίνοντας στην επιλογή “Πίνακα ελέγχου” μπορείς να δεις ποιοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή (πράσινη ένδειξη στο εικονίδιο των μηνυμάτων). Έτσι, θα είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις μαζί τους άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Perfect Date λειτουργία Παρουσίασης

Με αυτή τη λειτουργία μπορείς να δεις τα άτομα από την κοινότητα του Perfect Date και να τα αξιολογήσεις θετικά (ένδειξη καρδιάς) ή αρνητικά (ένδειξη απόρριψης). Σε περίπτωση που δηλώσεις το ενδιαφέρον σου (ένδειξη καρδιάς), η πληροφορία αυτή θα μεταφερθεί στον αντίστοιχο χρήστη και αυτός/-ή θα κληθεί με τη σειρά του να σε αξιολογήσει. Αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο θα λάβεις μία ενημέρωση, η οποία θα σε καλεί να ξεκινήσεις μία συνομιλία.

Perfect Date ρυθμίσεις λογαριασμού και απορρήτου

Μπορείς να ρυθμίσεις/τροποποιήσεις εύκολα και γρήγορα όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου (όνομα, mail, φυσικά χαρακτηριστικά και προτιμήσεις) μέσα από την επιλογή “Ρυθμίσεις” στο προφίλ σου. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις το είδος των ειδοποιήσεων που θέλεις να σου εμφανίζονται (ποιος είδε το προφίλ σου, ποιος εκδήλωσε ενδιαφέρον, εισερχόμενα μηνύματα) καθώς και να ρυθμίσεις τη διαθεσιμότητα του προφίλ σου προς την κοινότητα του Perfect Date (σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις παύση του λογαριασμού σου).

Αναφορά και μπλοκάρισμα χρήστη

Αν κάποιος χρήστης σε ενοχλεί με μηνύματα, εικόνες και άλλες απρεπείς ενέργειες, μπορείς να τον αποκλείσεις επιλέγοντας την επιλογή “Αποκλεισμός προφίλ” ή “Αναφορά προφίλ” που βρίσκεται στο επάνω δεξί μέρος του προφίλ του εκάστοτε χρήστη.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Perfect Date

Δωρεάν λογαριασμός

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προώθηση του προφίλ έναντι υπολοίπων

1 μήνας Platinum

21,50€

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προώθηση του προφίλ έναντι υπολοίπων

3 μήνες Platinum

17,50€ (ανά μήνα)

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προώθηση του προφίλ έναντι υπολοίπων

6 μήνες Platinum

13,20€ (ανά μήνα)

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προώθηση του προφίλ έναντι υπολοίπων

Perfect Date Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Προβολή των χρηστών καθώς και των φωτογραφιών τους
Προβολή επισκέψεων
Προστατευτικό και φιλικό περιβάλλον

Μειονεκτήματα

Ακριβή Platinum συνδρομή
Μη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων σε περίπτωση κατοχής δωρεάν λογαριασμού

Perfect Date για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Μπορείς να γνωρίσεις εύκολα και γρήγορα χρήστες μέσα από τη λειτουργία της Παρουσίασης
Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών
Απόλυτη εχεμύθεια και προστασία των δεδομένων σου
Προτάσεις του Perfect Date με πιθανά-ταιριαστά ταίρια για εσένα
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Perfect Date

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Ο ιστότοπος γνωριμιών Perfect Date απευθύνεται τόσο σε άτομα που θέλουν απλά να φλερτάρουν ή να συνάψουν μία περιστασιακή σχέση όσο και σε άτομα που θέλουν το κάτι παραπάνω. Η “μοιρασμένη” ως προς το φύλο βάση χρηστών καθώς και η ποικιλία ηλικιών θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Η εγγραφή στην εν λόγω κοινότητα δεν απαιτεί από εσένα την αποκάλυψη της ταυτότητάς σου, ενώ η όλη διαδικασία πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της διαγραφής του λογαριασμού σου. Σε ό,τι αφορά το περιβάλλον χρήστη, αυτό χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και καλαισθησία. Μπορείς να γνωρίσεις εύκολα και γρήγορα άτομα και να κοινοποιήσεις το ενδιαφέρον σου μέσα από τη λειτουργία “Παρουσίαση”. Αν τώρα βρεθείς σε κάποια “δυσάρεστη” κατάσταση, η επιλογή του αποκλεισμού ή η αναφορά του προφίλ ενός χρήστη θα σε απαλλάξουν επιπλέον “μπελάδες”. Ως προς τα μειονεκτήματα του εν λόγω ιστότοπου γνωριμιών, θα μπορούσα να επισημάνω το γεγονός της απαγόρευσης της αποστολής και λήψης μηνυμάτων από κατόχους δωρεάν λογαριασμών καθώς και τις υψηλές τιμές των συνδρομών (σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό).

Perfect Date Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Ανέστης, 26 χρονών

Μου αρέσει πολύ που τα πράγματα στο Perfect Date είναι τόσο απλά. Η αναζήτηση ατόμων γίνεται εύκολα και η επικοινωνία είναι άμεση. Έχω γνωρίσει ήδη αρκετές νέες κοπέλες, ενώ με κάποιες έχουμε βρεθεί και από κοντά.

ΝΑI 3 ΟΧΙ 2
Πέτρος, 33 χρονών

Λατρεύω τη λειτουργία της “Παρουσίασης”. Με τον τρόπο αυτό μπορώ να δείξω το ενδιαφέρον μου σε κάποια χωρίς να στείλω μήνυμα και αν ενδιαφερθεί και αυτή τότε μπορώ να στείλω άφοβα ένα μήνυμα γνωριμίας.

ΝΑI 9 ΟΧΙ 4
Μάριος, 39 χρονών

Δεν μπορώ να πω ότι το Perfect Date με άφησε ικανοποιημένο. Το γεγονός ότι θέλει να αγοράσεις έναν Platinum λογαριασμό για να μπορέσεις να στείλεις μηνύματα σε άλλους χρήστες με έκανε να το απορρίψω.

ΝΑI 6 ΟΧΙ 6
Χριστίνα, 41 χρονών

Μπορώ να πω ότι το Perfect Date είναι ένα από τα λίγα site που σε βοηθούν να γνωρίσεις τα κατάλληλα άτομα. Μέσα από τις προτάσεις γνωριμιών του Perfect Date βρήκα πραγματικά αυτό που ήθελα, χωρίς καν να χρειαστεί να ψάξω η ίδια. Το συνιστώ σε όλες!

ΝΑI 12 ΟΧΙ 5

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr