Ονλάιν Πάθος

Ονλάιν Πάθος Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,1/10
197 000+ / 30+
Ονλάιν Πάθος

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 8,5/10

Ασφάλεια: 8,5/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 7,8/10

Τμήμα υποστήριξης: 8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 7,5/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
43584 άτομα συνδεδεμένα

Παναγιώτης
Παναγιώτης, Ηλικία: 30
Ντιάνα
Ντιάνα, Ηλικία: 28
Άγης
Άγης, Ηλικία: 30

Ονλάιν Πάθος Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Ερωτικές γνωριμίες στο πνεύμα της εποχής

Στην εποχή μας οι άμεσες προσωπικές επαφές έχουν γίνει δύσκολες και γίνονται όλο και δυσκολότερες, λόγω του πιεστικού σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά και των απαγορεύσεων και των περιορισμών που απαιτεί η αντιμετώπιση της πανδημίας. Όμως η ανθρώπινη ανάγκη για επικοινωνία, έρωτα και σεξ παραμένει αμετάβλητη. Με αυτά τα δεδομένα, το ερωτικό παιχνίδι έχει γίνει πλέον διαδικτυακό και ο συχνότερος τρόπος να βρει κάποιος σύντροφο, είτε πρόκειται για μια βαθιά και μακρόχρονη σχέση είτε για μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια, είναι μέσω του κινητού, του τάμπλετ ή του υπολογιστή. Καλύπτοντας αυτό το κενό, το ΟνλάινΠάθος, απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες, ελεύθερους, δεσμευμένους ή παντρεμένους, που επιζητούν μια σχέση που να καλύπτει τις δικές τους προσωπικές απαιτήσεις και θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή τους.

Εύκολη και απλή διαδικασία εγγραφής

Η εγγραφή στον ιστότοπο γνωριμιών ΟνλάινΠάθος δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από πέντε λεπτά και θα σε φέρει σε επαφή με γυναίκες ή άντρες που θέλουν τα ίδια πράγματα με σένα και επιζητούν νέες γνωριμίες. Η βασική προϋπόθεση για να γραφτείς στο ΟνλάινΠάθος, όπως και σε όλες τις άλλες ανάλογες ιστοσελίδες, είναι να είσαι άνω των 18 χρονών, κάτι που θα σου ζητηθεί στη φόρμα εγγραφής. Στην πρώτη φάση, τα μόνα στοιχεία που πρέπει να δώσεις είναι η ηλικία σου, ο τόπος διαμονής σου και το εύρος ηλικιών των υποψήφιων συντρόφων σου. Θα πρέπει επίσης να επιλέξεις ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό (password), με τα οποία θα συνδέεσαι στον λογαριασμό σου και ένα email, μέσω του οποίου θα επικοινωνείς με το site. Μόλις ολοκληρώσεις αυτήν την διαδικασία θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει έναν σύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να κάνεις κλικ για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Τότε η εγγραφή σου θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και θα βρεθείς στην αρχική σελίδα του ΟνλάινΠάθος, όπου θα εξερευνήσεις τα προφίλ των υποψήφιων συντρόφων σου και θα επικοινωνήσεις μαζί τους.

Στοχευμένη επικοινωνία

Το ΟνλάινΠάθος δεν κάνει αυτόματα ταιριάσματα, ούτε θα σου προτείνει κάποιους επιλεγμένους χρήστες. Όμως, ένας ειδικά διαμορφωμένος αλγόριθμος εξασφαλίζει ότι θα εμφανιστούν στην αρχική σου σελίδα κατά προτεραιότητα τα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες επιθυμίες με σένα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας της αναζήτησής σου. Η επιλογή όμως είναι δική σου! Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που έχουν κοινοποιήσει οι άλλοι χρήστες της πλατφόρμας (εμφάνιση, ηλικία, προτιμήσεις στο σεξ, μεταξύ άλλων), θα μπορέσεις να εστιάσεις σε αυτούς ή αυτές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν, ώστε να προχωρήσεις παραπέρα.

Άμεσο ερωτικό παιχνίδι

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του ΟνλάινΠάθος είναι η ένδειξη «Σε σύνδεση τώρα», που θα δεις στο προφίλ ορισμένων χρηστών. Γνωρίζοντας ποιος είναι συνδεδεμένος θα μπορέσεις να έλθεις άμεσα σε επικοινωνία μαζί του και να διαπιστώσεις αν υπάρχει επαφή μεταξύ σας. Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται έτσι πιο άμεσο, σαν να πιάνεις κουβέντα με κάποιο άγνωστο άτομο που θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα. Θα αποφύγεις έτσι την ανταλλαγή μηνυμάτων σε ακατάλληλες χρονικές στιγμές, όταν είσαι απασχολημένος με κάτι άλλο και δεν μπορείς να αφοσιωθείς στην ερωτική σου ζωή.

Πώς θα δείξεις το ενδιαφέρον σου

Το ΟνλάινΠάθος είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, όπως θα διαπιστώσεις άμεσα όταν επισκεφθείς την αρχική σελίδα του λογαριασμού σου. Οι δυνατότητες είναι πολλές, η τελική επιλογή είναι όμως μόνο δική σου. Δεν αρκεί όμως να βρεις αυτήν ή αυτόν που σε εμπνέει για μια ερωτική περιπέτεια, πρέπει να διαπιστώσεις αν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και να επικοινωνήσεις μαζί του. Η φόρμα αποστολής μηνύματος είναι άμεσα διαθέσιμη, δίπλα στην φωτογραφία του χρήστη και μπορείς να στείλεις επίσης φωτογραφίες σου και emoticons. Για να στείλεις ένα μήνυμα απαιτούνται κάποιες μονάδες, που θα αγοράσεις πολύ εύκολα από το ΠάθοςΟνλάιν. Η χρέωση είναι χαμηλή και με αυτό το προαπαιτούμενο εξασφαλίζεται ότι θα επικοινωνήσεις μόνο με άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για μια ερωτική σχέση και όχι για να περάσουν την ώρα τους με ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς ιδιαίτερο στόχο.

Πώς θα ενημερώσεις το προφίλ σου

Όσο πληρέστερο είναι το προφίλ σου, τόσο περισσότερα άτομα θα προσελκύσεις και τόσο πιο στοχευμένες θα είναι οι αναζητήσεις σου. Δεν αρκεί να ανεβάσεις μια φωτογραφία και ένα «πιασάρικο» όνομα χρήστη, θα πρέπει να κοινοποιήσεις τα στοιχεία που θα βλέπουν οι άλλοι χρήστες που επιζητούν μια ερωτική σχέση. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτές οι πληροφορίες δεν θα κοινοποιηθούν πουθενά, καθώς το ΟνλάινΠάθος διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σου δεδομένα είναι 100% ασφαλή. Μην διστάσεις να δείξεις τι πραγματικά γυρεύεις, έτσι θα μπορέσεις να ταιριάξεις με κάποιον με ανάλογα ενδιαφέροντα.

Μια πλατφόρμα χωρίς διακρίσεις

Μόλις κάνεις εγγραφή χωρίς χρέωση στο ΟνλάινΠάθος θα έχεις πλήρη προνόμια ως χρήστης, χωρίς να πρέπει να πληρώσεις κάποια επιπλέον συνδρομή για να «ξεκλειδώσεις» τα προφίλ των άλλων χρηστών ή για να δεις τις φωτογραφίες τους, κ.ο.κ.. Έτσι θα μπορέσεις να αναζητήσεις από την πρώτη στιγμή το άτομο (ή τα άτομα) που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον για να επικοινωνήσεις μαζί του και να το γνωρίσεις καλύτερα. Η μόνη χρέωση στο ΟνλάινΠάθος αφορά τα μηνύματα που θα στείλεις.

Διαγραφή λογαριασμού με ένα κλικ

Αν κρίνεις ότι θέλεις να αποχωρήσεις από το ΟνλάινΠάθος, γιατί βρήκες τη γυναίκα ή τον άντρα των ονείρων σου που σε καλύπτει ερωτικά ή γιατί οι υποχρεώσεις σου θα σε κρατήσουν «εκτός παιχνιδιού» για ένα διάστημα, η διαδικασία διαγραφής είναι απλούστατη. Από την αρχική σου σελίδα πήγαινε στις Ρυθμίσεις και στο κάτω μέρος της σελίδας κάνε κλικ στον σύνδεσμο «Διαγράψτε τον λογαριασμό μου». Μαζί με το προφίλ σου θα διαγραφεί το ιστορικό των μηνυμάτων σου και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που σε αφορούν. Από τη σελίδα των Ρυθμίσεων μπορείς επίσης να επιλέξεις τη συχνότητα των μηνυμάτων που θα έρχονται στο email σου (όλα, λίγα, λιγότερα ή προσαρμοσμένη ρύθμιση).

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
10. 11. 2021

Χαρακτηριστικά του Ονλάιν Πάθος

Εγγραφή χρήστη χωρίς χρέωση

Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις μερικά βασικά στοιχεία και να απαντήσεις σε ένα email επιβεβαίωσης. Κάθε χρήστης έχει στην διάθεσή του όλες τις δυνατότητες του ΟνλάινΠάθος εντελώς δωρεάν, καθώς δεν υπάρχουν προγράμματα VIP ή Premium συνδρομής με επιπλέον προνόμια.

Πρόταση για σεξ

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του ΟνλάινΠάθος είναι η δυνατότητα που δίνει στα μέλη του να στείλουν απευθείας πρόταση για σεξ. Κάνοντας κλικ στον σχετικό σύνδεσμο, που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία κάθε μέλους, θα στείλεις την πρότασή σου χωρίς πολλούς προλόγους και εισαγωγικά, αν αυτό είναι που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Περιήγηση με ασφάλεια

Το ΟνλάινΠάθος τονίζει ότι όλα τα δεδομένα στέλνονται με SSL σύνδεση και είναι απολύτως ασφαλή.

Μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις

Η πλατφόρμα γνωριμιών ΟνλάινΠάθος σου επιτρέπει να περιηγηθείς στα προφίλ των μελών βλέποντας τις φωτογραφίες και τις προτιμήσεις σου ή να κάνεις αναζήτηση περιορίζοντας την έρευνά σου με φίλτρα, όπως η ηλικία, η περιοχή διαμονής, η διαθεσιμότητα, κτλ.

Οικονομικά πακέτα μηνυμάτων

Για να επικοινωνήσεις με τα άτομα που θα επιλέξεις ανάμεσα στη μεγάλη βάση μελών του ΟνλάινΠάθος χρειάζεσαι μονάδες τις οποίες μπορείς να αγοράσεις με χρέωση της πιστωτικής σου κάρτας. Οι μονάδες επικοινωνίας διατίθενται στα εξής πακέτα: • 10 μονάδες €11,99 • 25 μονάδες €28,99 • 50 μονάδες €52,49 • 100 μονάδες €98,99 • 200 μονάδες €184,99

Κόστος Συνδρομής VIP στο Ονλάιν Πάθος

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Προβολή φωτογραφιών μελών
Προβολή επισκέψεων και φλερτ
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Πακέτο 10 μονάδων

11,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φλερτ και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και emoticons
Αποστολή πρόσκλησης για σεξ
Κόστος ανά μήνυμα 1,2€

Πακέτο 25 μονάδων

28,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φλερτ και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και emoticons
Αποστολή πρόσκλησης για σεξ
Κόστος ανά μήνυμα 1,16€

Πακέτο 100 μονάδων

184,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φλερτ και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και emoticons
Αποστολή πρόσκλησης για σεξ
Κόστος ανά μήνυμα 0.925€
Οικονομικότερη επιλογή

Ονλάιν Πάθος Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή
Ίσος αριθμός αντρών και γυναικών
Μεγάλη βάση χρηστών όλων των ηλικιών
Όλες οι φωτογραφίες των μελών είναι ορατές, χωρίς επιπλέον χρέωση
Ειδική σήμανση σε όσα μέλη είναι «Σε σύνδεση τώρα» για άμεση ανταπόκριση
Εύκολη διαδικασία επιλογής συχνότητας ειδοποιήσεων και διαγραφής λογαριασμού

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχουν δωρεάν δοκιμαστικά μηνύματα. Χρέωση από το πρώτο μήνυμα σε άτομα που σε ενδιαφέρουν
Ο καθένας μπορεί να δει τις φωτογραφίες που θα ανεβάσεις

Ονλάιν Πάθος για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Τα μέλη του ΟνλάινΠάθος είναι διατεθειμένα να μιλήσουν ανοικτά για τον έρωτα και το σεξ
Μπορείς να δεις άμεσα ποιοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι και ανοικτοί στην επικοινωνία
Δεν υπάρχει VIP συνδρομή, όλοι οι χρήστες έχουν τα ίδια προνόμια
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Το ΟνλάινΠάθος είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών που συνειδητά απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μιλήσουν ελεύθερα, χωρίς ταμπού και περιορισμούς, για τον έρωτα και το σεξ. Δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός και κάθε ερωτική προτίμηση είναι αποδεκτή. Στα θετικά σημεία του είναι ότι όλα τα μέλη έχουν τα ίδια προνόμια, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βρει τον κατάλληλο ή την κατάλληλη, χωρίς να πρέπει να ξοδέψει χρήματα για επιπλέον συνδρομή ή να εκπληρώσει οποιαδήποτε προαπαιτούμενα. Τα μέλη μπορούν άμεσα να ανταλλάσσουν μηνύματα γνωρίζοντας ότι μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες τους χωρίς να παρεξηγηθούν κατά κάποιο τρόπο. Σε αυτό συμβάλλει η χρέωση που υπάρχει για κάθε μήνυμα, ώστε να είναι στοχευμένες οι συνομιλίες. Με άλλα λόγια, το ΟνλάινΠάθος δεν είναι ένα site όπου θα μπει κάποιος για να περάσει την ώρα του, αλλά ένας χώρος άμεσης έκφρασης και ειλικρινούς επικοινωνίας.

Ονλάιν Πάθος Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Κυριάκος , 54 χρονών

Είμαι πρόσφατα διαζευγμένος και αποφάσισα να γίνω μέλος στο ΟνλάινΠάθος πριν μερικούς μήνες. Δεν το περίμενα, ότι έχω και μεγάλη εμπειρία από ανάλογες ιστοσελίδες βέβαια, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποια γυναίκα να πρωτοδιαλέξω. Και μιλάμε για γυναίκες κοντά στην ηλικία μου, με τις οποίες μπορώ να μιλήσω ανοικτά και να βρούμε πολλά κοινά σημεία.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 4
Στεφανία, 24 χρονών

Θα ήθελα να ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω για κάποιον πριν αρχίσω να συνομιλώ μαζί του και να του ανοίγομαι… Το ξέρω ότι ο έρωτας είναι παρορμητικός και μια φωτογραφία δείχνει πολλά για τον κάτοχό της, αλλά και το παραδοσιακό φλερτ, όπου ο άντρας πρέπει να σε κάνει να νιώσεις μοναδική και αναντικατάστατη, έχει την αξία του.

ΝΑI 2 ΟΧΙ 4
Πάνος, 29 χρονών

Να πω κατ’ αρχάς ότι η ιστοσελίδα είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και ανταποκρίνεται γρήγορα, είτε συνδέομαι με το κινητό είτε με τον υπολογιστή μου. Το ίδιο γρήγορη είναι και η ανταπόκριση των γυναικών, μόλις ολοκλήρωσα το προφίλ μου δέχτηκα αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΝΑI 2 ΟΧΙ 3
Βικτώρια , 35 χρονών

Μου αρέσει να μιλάω για ερωτικά θέματα χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Αυτό δεν το βρήκα εύκολα σε άλλα σάιτ γνωριμιών, όπου έπρεπε να απαντάω σε διάφορες ανούσιες ερωτήσεις, γνωρίζοντας ότι κατά βάθος και ο άλλος το ίδιο πράγμα με μένα θέλει, αλλά φοβάται ή ντρέπεται να το εκφράσει. Στο ΠάθοςΟνλάιν όμως δεν ισχύει αυτό, λέω στα ίσια αυτό που θέλω – και πολύ συχνά το βρίσκω.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 2

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr