Online fantasioseis

Online fantasioseis Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
9,3/10
97 000+ / 30+
Online fantasioseis

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 6/10

Ασφάλεια: 5,9/10

Πληροφορίες προφίλ: 5,9/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 6/10

Τμήμα υποστήριξης: 6/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 6/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
21460 άτομα συνδεδεμένα

Θοδωρής
Θοδωρής, Ηλικία: 27
Ντιάνα
Ντιάνα, Ηλικία: 28
Γιάννης
Γιάννης, Ηλικία: 30

Online fantasioseis Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Το online dating ζει τη χρυσή του εποχή

Οι ιστοσελίδες γνωριμιών γνωρίζουν άνθηση τα τελευταία χρόνια τόσο ως προς τον αριθμό χρηστών όσο και ως προς τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Το επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθείται συνήθως είναι το Freemium, με μερικές δελεαστικές βασικές υπηρεσίες να προσφέρονται δωρεάν, ενώ για πιο προηγμένες λειτουργίες απαιτείται κάποια χρέωση ή συνδρομή. Τέτοιου είδους ιστοσελίδες είναι πολύ διαδεδομένες στην Ευρώπη και την Αμερική, ενώ η Ασία και η Νότια Αμερική είναι πολλά υποσχόμενες περιοχές για το εγγύς μέλλον.

Μεγάλη βάση χρηστών στην Ευρώπη

Σε ότι αφορά την ήπειρό μας, τα στοιχεία που παραθέτει η Statista είναι ενδεικτικά της ανάπτυξης του τομέα: • Τα έσοδα του Online Dating στην Ευρώπη αναμένεται να φτάσουν τα 824 εκατομμύρια δολάρια το 2021. • Τα έσοδα αναμένεται να εμφανίσουν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 3,05%, με αποτέλεσμα έναν προβλεπόμενο όγκο αγοράς 929 εκατ. δολαρίων έως το 2025. • Στον τομέα Online Dating, ο αριθμός των χρηστών αναμένεται να ανέλθει σε 88,4 εκατομμύρια χρήστες έως το 2025. • Η διείσδυση των χρηστών θα είναι 9,1% το 2021 και αναμένεται να φτάσει το 10,4% έως το 2025. • Το μέσο έσοδο ανά χρήστη αναμένεται να ανέλθει σε 10,65 δολάρια. • Σε παγκόσμια σύγκριση, τα περισσότερα έσοδα θα δημιουργηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες (797 εκατομμύρια δολάρια το 2021). • Με προβλεπόμενο ποσοστό 15,2%, η διείσδυση των χρηστών στο τμήμα Online Dating είναι υψηλότερη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εσύ τι περιμένεις;

Με βάση αυτά τα στατιστικά δεδομένα που ισχύουν για όλη την Ευρώπη, φαίνεται ότι πρακτικά όσοι ψάχνουν για σύντροφο ή για ερωτικές γνωριμίες στην ήπειρό μας το κάνουν μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής. Πράγματι, στη σύγχρονη εποχή όπου η διαδικτυακή επικοινωνία είναι άμεση και ειδικότερα την περίοδο των αλλεπάλληλων lockdown, ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να γνωρίσεις τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου είναι μέσα από ένα dating site. Ένα από τα γνωστότερα το τελευταίο διάστημα και γοργά ανερχόμενο στις προτιμήσεις των χρηστών είναι το ΟνλάινΦαντασιώσεις και υπάρχουν βάσιμοι λόγοι γι’ αυτό

Άνοιξε λογαριασμό χωρίς χρέωση

Σε δυο λεπτά και χωρίς καμία οικονομική δέσμευση μπορείς να ανοίξεις ένα προφίλ στοΟνλάινΦαντασιώσεις και να αρχίσεις να κάνεις παιχνίδι. Το βασικό προαπαιτούμενο, όπως και σε άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες, είναι να είσαι ενήλικας, δηλαδή άνω των 18 χρονών. Επίσης θα χρειαστεί η συγκατάθεσή σου στην πολιτική απορρήτου και στους όρους και προϋποθέσεις του σάιτ, όπως απαιτεί η νομοθεσία. Αφού διαλέξεις ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό (password), με τα οποία θα συνδέεσαι στον λογαριασμό σου, θα πρέπει να εισάγεις μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θα λάβεις ένα μήνυμα με έναν σύνδεσμο για ενεργοποίηση του account σου. Όταν ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, θα έχεις πρόσβαση σε μια μυστική περιοχή για μέλη, όπου μπορείς να συναντήσεις όλα τα ενεργά μέλη… και ότι ήθελε προκύψει.

Πριν αρχίσεις να ψάχνεις… περιποιήσου το προφίλ σου

Είσαι έτοιμος να αρχίσεις την περιήγηση στα προφίλ των άλλων μελών του ΟνλάινΦαντασιώσεις, αλλά… γιατί να μη σε βρουν οι άλλοι πρώτα; Δώσε λοιπόν το στίγμα σου, επιμελήσου το διαδικτυακό προφίλ σου και ετοιμάσου να δεχτείς προσκλήσεις ενδιαφέροντος. Η καρτέλα «Το προφίλ μου» χωρίζεται σε τρεις υποενότητες. Στην πρώτη θα δώσεις γενικές πληροφορίες για τον εαυτό σου, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης, την πόλη, το ύψος, τον σωματότυπο, όπως και το χρώμα μαλλιών και ματιών. Δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος ως προς την ακρίβεια των στοιχείων που θα καταχωρήσεις, μπορείς να διαμορφώσεις το προφίλ σου όπως το επιθυμείς. Στην δεύτερη υποενότητα θα ανεβάσεις φωτογραφίες σου, που μπορεί να είναι όσο τολμηρές και αποκαλυπτικές θέλεις, το ΟνλάινΦαντασιώσεις δεν ασκεί κανενός είδους λογοκρισία. Τέλος, στην τρίτη υποενότητα, μπορείς να ρυθμίσεις την συχνότητα των ειδοποιήσεων που θα δέχεσαι, να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού σου, κτλ.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
08. 11. 2021

Χαρακτηριστικά του Online fantasioseis

Εύκολη και άμεση εγγραφή μέλους

Αν είσαι από αυτούς που βαριούνται τις μακροσκελείς διαδικασίες εγγραφής και θέλεις να ασχοληθείς κατευθείαν με την ουσία, βρίσκεσαι στην κατάλληλη ιστοσελίδα. Σε ελάχιστο χρόνο μπορείς να ξεμπερδέψεις με τις τυπικότητες της εγγραφής, να συμπληρώσεις τα υποχρεωτικά πεδία που απαιτεί η νομοθεσία και να αρχίσεις να εξετάζεις πιθανές γνωριμίες.

Εκπροσωπούνται όλες οι ηλικίες

Μπορείς να προσαρμόσεις την αναζήτησή σου με κάποιο ηλικιακό εύρος ή να αφήσεις να δουλέψει το ένστικτο, χωρίς περιορισμούς. Εξάλλου στον έρωτα αυτό που μετράει είναι το συναίσθημα και το ένστικτο, γιατί να αποκλείσεις κάποια άτομα με τα οποία μπορείς να ταιριάξεις ενδεχομένως;

Ασφάλεια και διακριτικότητα

Όταν συνδέεσαι στοΟνλάινΦαντασιώσεις, όλα τα δεδομένα στέλνονται με SSL σύνδεση και είναι απολύτως ασφαλή.Ανά πάσα στιγμή μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και να αρχίσεις το παιχνίδι από την αρχή, δημιουργώντας έναν νέο, αν και θα χάσεις έτσι τα ταιριάσματα που έχουν δημιουργηθεί.

Πόσες μονάδες χρειάζεσαι;

δωρεάνσυνδρομήστοΟνλάινΦαντασιώσεις σου επιτρέπει να περιηγηθείς στο σάιτ και να βρεις άτομα που σε εμπνέουν χωρίς κόστος. Εάν καταλήξεις σε κάποιο ή κάποια άτομα που θα ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα και ενδεχομένως να προχωρήσεις σε κάποιας μορφής σχέση μαζί τους, θα χρεωθείς με κάποιες μονάδες για να τους στείλεις μηνύματα. Οι μονάδες διατίθενται στα εξής πακέτα: • 5Μονάδες€6,29 • 10Μονάδες€11,99 • 25Μονάδες€28,75 • 50Μονάδες€52,49 • 100Μονάδες€98,99 .

Κόστος Συνδρομής VIP στο Online fantasioseis

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Προβολή φωτογραφιών μελών
Προβολή επισκέψεων και like
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Πακέτο 3 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€0,66 ανά μήνυμα

Πακέτο 5 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€1,26 ανά μήνυμα

Πακέτο 10μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€1,20 ανά μήνυμα

Πακέτο 25 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€1,15 ανά μήνυμα

Πακέτο 50μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
Οικονομικότερη επιλογή
€1,05 ανά μήνυμα

Πακέτο 100 μονάδων

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και
€0,99 ανά μήνυμα
Οικονομικότερη επιλογή

Online fantasioseis Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Εύκολη, απλή και δωρεάν εγγραφή
Μέλη που στοχεύουν στην άμεση επικοινωνία
Γοργά ανερχόμενο σάιτ
Ενημερωμένο κοινό, που γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού
Ασφαλείς πληρωμές

Μειονεκτήματα

Χρέωση ανά μήνυμα, χωρίς δωρεάν μηνύματα
Δεν υπάρχει έλεγχος για την ακρίβεια των στοιχείων που καταχωρούν τα μέλη

Online fantasioseis για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Διάφορα πακέτα μηνυμάτων ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μέλους
Μεγάλη βάση χρηστών, αντρών και γυναικών, στην Ελλάδα
Έξυπνο interface που κάνει εύκολη την επικοινωνία
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Ο τομέας των ιστοσελίδων γνωριμιών αναπτύσσεται ταχύτατα, καθώς στις μέρες οι περισσότερες σχέσεις, όποια μορφή και αν έχουν, ξεκινούν διαδικτυακά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, άντρες και γυναίκες, επιζητούν να καλύψουν τη μοναξιά τους ή να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους από ενδιαφέροντες ερωτικούς παρτενέρ επισκεπτόμενοι κάποιο εξειδικευμένο σάιτ. Σε αυτή την αενάως μεταβαλλόμενη αγορά, το ΟνλάινΦαντασιώσεις, έχει βρει τον δικό του χώρο, ένα niche market για να χρησιμοποιήσω όρους μάρκετινγκ, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό design και μια μεγάλη βάση μελών. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένες πιθανότητες να επέλθει ταίριασμα, κάτι που αναγνωρίζεται ευρέως και διαδίδεται στόμα με στόμα.

Online fantasioseis Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Στέφανος, 20 χρονών

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να προσεγγίσω τις γυναίκες, αλλά οι αυξημένες μου επαγγελματικές υποχρεώσεις μου αφήνουν ελάχιστο χρόνο για εξόδους και ραντεβού. Κάνοντας τη σχετική έρευνα αγοράς κατέληξα στο ΟνλάινΦαντασιώσεις και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Βρήκα γυναίκες στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα, που κατανοούν ότι η ζωή είναι σύντομη και το σεξ απαραίτητο στοιχείο της.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Δήμος, 30 χρονών

Θέλω να με θαυμάζουνε και να δείχνουν ότι με ποθούν. Ξέρω ότι έχω ένα πολύ ωραίο και σέξι σώμα, μου αρέσει να ποζάρω και να διαβάζω τα ερωτικά σχόλια των αντρών. Περνάω ώρες στο ΟνλάινΦαντασιώσεις και όταν νιώθω ότι δεν μπορώ ν’ αντισταθώ άλλο και χρειάζομαι αντρική αγκαλιά εδώ και τώρα… τα πράγματα είναι απλά!

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Ζαχαρούλα, 49 χρονών

Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι παντρεμένη, αλλά η ερωτική μου ζωή είναι ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και με φωτογραφίες που δείχνουν τις διαθέσεις μου αλλά όχι το πρόσωπό μου ή άλλα αναγνωρίσιμα στοιχεία, πέτυχα αυτό που ήθελα: γνωριμίες και σεξ με άντρες που με ποθούν και ξέρουν πώς να μου φερθούν.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 0
Πέτρος, 39 χρονών

Πολλές ωραίες γυναίκες, μεγάλη προσφορά, τόσο που τα χάνεις. Και πολλά σέξι μηνύματα, αποκαλυπτικές φωτογραφίες και δελεαστικές προτάσεις. Δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω, δε γίνεται να απαντάω σε όλες, πρέπει κάπου να εστιάσω και ακόμη δεν τα έχω καταφέρει.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr