MyDates

Το MyDates έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 8,1/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

MyDates Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,1/10
500 000+ / 30+
MyDates

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 8,3/10

Ασφάλεια: 8/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 7,8/10

Τμήμα υποστήριξης: 8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8,3/10

MyDates Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Zούμε στην εποχή του e-dating

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περίπου το πενήντα τοις εκατό των ελεύθερων αντρών και γυναικών χρησιμοποιούν κάποια ιστοσελίδα γνωριμιών για να βρουν τον αληθινό έρωτα ή μια σύντομη ερωτική περιπέτεια. Οι ημέρες που η έρευνα για σύντροφο μέσω chatrooms ή forum θεωρείτο ταμπού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μια έρευνα του E-Harmony σε συνεργασία με το Imperial College Business School δείχνει ότι το έτος 2037 περισσότερα μωρά θα γεννηθούν από γονείς που γνωρίστηκαν διαδικτυακά παρά με τον παραδοσιακό τρόπο. Με αυτά τα δεδομένα, δεν προκαλεί έκπληξη ότι οι σχετικές ιστοσελίδες πολλαπλασιάζονται διαρκώς, θέλοντας να καλύψουν αυτήν την υπαρκτή ανάγκη. Ανάμεσα στις εκατοντάδες σάιτ, το MyDates ξεχωρίζει για τον άψογο σχεδιασμό του, τη μεγάλη βάση χρηστών και το πλήθος εργαλείων που προτείνει για την αποτελεσματικότερη εύρεση ενός συντρόφου σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις και επιλογές.

Η εγγραφή είναι δωρεάν

Σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς καμία οικονομική δέσμευση μπορείς να γίνεις μέλος του myDates και να ανοίξεις νέους ορίζοντες στο online dating. Το βασικό προαπαιτούμενο για να γίνεις αποδεκτός στον κόσμο του MyDates, όπως και σε άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες, είναι να είσαι άνω των 18 χρονών, όπως απαιτεί ο νόμος. Αφού διαλέξεις ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό (password), με τα οποία θα συνδέεσαι στον λογαριασμό σου, θα πρέπει να εισάγεις μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θα λάβεις ένα μήνυμα με έναν σύνδεσμο για ενεργοποίηση του account σου. Μόλις κάνεις κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο… αυτό ήταν, η εγγραφή σου έχει ολοκληρωθεί!

Τι πρέπει να περιμένεις από το myDate

Το MyDates δε θα σου στείλει έτοιμα ταίρια «στο πιάτο», πρόκειται απλά για έναν χώρο όπου βρίσκονται άτομα με ανάλογα ενδιαφέροντα με τα δικά σου που περιμένουν να τα γνωρίσεις. Εσύ όμως πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία και να κάνεις την πρώτη κίνηση, στέλνοντας ένα μήνυμα ή δείχνοντας το ενδιαφέρον σου με ένα λάικ. Αφού περιηγηθείς στα προφίλ των άλλων μελών που πληρούν τις προδιαγραφές που έχεις θέσει, είσαι έτοιμος ή έτοιμη για να κάνεις παιχνίδι.

Ερωτικό παιχνίδι από το iPhone σου

Αν και το MyDates είναι σχετικά φρέσκο στην αγορά, ο αριθμός των μελών και των δύο φύλων αυξάνεται ραγδαία και ένας από τους βασικούς ρόλους είναι το app που ανέπτυξαν οι σχεδιαστές του και είναι διαθέσιμο μέσω του AppStore, ενώ προσεχώς αναμένεται και η έκδοση για Android. Οι χρήστες iPhone ανακάλυψαν έναν αποδοτικό τρόπο για να εμπλουτίσουν την ερωτική και συναισθηματική τους ζωή.

Πώς θα κτίσεις ένα ισχυρό προφίλ

Όπως εσύ ξεψαχνίζεις τα προφίλ των άλλων μελών για να βρεις τον κατάλληλο ή την κατάλληλη, έτσι και κάποιοι ή κάποιες κοιτάζουν το δικό σου προφίλ. Πρώτη σου κίνηση λοιπόν να το ενημερώσεις, να ανεβάσεις τις φωτογραφίες που σε εκφράζουν, να δηλώσεις τις προτιμήσεις σου στον έρωτα και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Να σημειωθεί εδώ ότι δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσεις πλήρως το προφίλ σου και μπορείς να κρατήσεις ένα σχετικό μυστήριο γύρω από το ποιος είσαι και τι θέλεις, αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για κάποια άτομα. Όμως αναφέροντας τα ενδιαφέροντά σου και τις ιδιαιτερότητές σου κατά κάποιον τρόπο συστήνεσαι στα άλλα μέλη και δίνεις τα διαπιστευτήριά σου. Μεταξύ άλλων μπορείς να αναφέρεις την ερωτική σου κατάσταση, το ύψος σου, τη γλώσσα ή τις γλώσσες που μιλάς, το επάγγελμά σου, την εκπαίδευση που έχεις λάβει, αν πίνεις ή καπνίζεις, κτλ. Υπάρχει ένας ειδικός χώρος για να πεις κάτι για τον εαυτό σου και αυτό είναι σημαντικό: προσπάθησε να εκφράσεις σε ένα σύντομο μήνυμα τι είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και τι ψάχνεις.

Αν έλθει η στιγμή της αποχώρησης

Αν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσεις ότι δε χρειάζεσαι πλέον τις υπηρεσίες του MyDates, είναι εξίσου εύκολο να διαγράψεις τον λογαριασμό σου με το να κάνεις εγγραφή. Από την αρχική σου σελίδα πήγαινε στο Προφίλ σου και δίπλα στο όνομα σου θα δεις τρεις μικρές γραμμούλες. Κάνοντας κλικ εκεί, θα δεις ένα αναδυόμενο μενού όπου αναφέρεται «Διαγραφή λογαριασμού». Αν το έχεις σκεφτεί καλά, κάνε κλικ εκεί και μετά από μια επιβεβαίωση μέσω email ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί. Αν για οποιονδήποτε λόγο θελήσεις να ξανακάνεις εγγραφή… η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή!

Χαρακτηριστικά του MyDates

Εγγραφή χωρίς χρέωση

Η εγγραφή είναι απολύτως δωρεάν και δεν προϋποθέτει το άνοιγμα κάποιου λογαριασμού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η ημερομηνία γέννησής σου και το e-mail σου, το οποίο θα πρέπει να μπορείς να ανοίξεις. Πρέπει να εισάγεις το φύλο σου πριν συνεχίσεις. Η δημιουργία του προφίλ σου είναι επίσης δωρεάν όπως και η εγγραφή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να σε βρουν αμέσως..

Άτομα που βρίσκονται κοντά σου

Αν έχεις ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες τοποθεσίας για την εφαρμογή στο κινητό σου, το MyDates θα φροντίσει να έλθεις σε επαφή κατά προτεραιότητα με άτομα που βρίσκονται γεωγραφικά κοντά σου. Εάν τώρα μπαίνεις στο myDates από υπολογιστή, μπορείς εύκολα να ορίσεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι ή κάποια άλλη τοποθεσία, που θα επισκεφτείς σύντομα, για παράδειγμα.

Έρευνα και περιήγηση χωρίς χρέωση

Στην πλατφόρμα γνωριμιών MyDates μπορείς απλά να περιηγηθείς σε διάφορα προφίλ, μέχρι κάποιο να σου κάνει κλικ, αλλά μπορείς και να ορίσεις συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης, όπως την ηλικία, την απόσταση από τη δική σου τοποθεσία, κτλ. Και όλα αυτά χωρίς απολύτως καμία χρέωση.

Πληρώνεις με Νομίσματα

Η βασική έκδοση του myDates σου επιτρέπει να βρεις άτομα που σε εμπνέουν χωρίς κόστος. Εάν θα ήθελες κάτι παραπάνω, Εάν σκοπεύεις να στείλεις ένα μήνυμα σε έναν ελκυστικό άντρα ή μια γοητευτική γυναίκα, θα χρεωθείς με κάποια Νομίσματα, την εικονική μονάδα χρέωσης της ιστοσελίδας.

Κόστος Συνδρομής VIP στο MyDates

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Προβολή φωτογραφιών μελών
Προβολή επισκέψεων και like
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Πακέτο 220 Νομισμάτων

4,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και emoji

Πακέτο 500 Νομισμάτων

9,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και emoji

Πακέτο 5500 Νομισμάτων

99,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή φιλιών και δώρων
Αποστολή φωτογραφιών και emoji

MyDates Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν εγγραφή, χωρίς συνδρομή
Μέλη που στοχεύουν στην άμεση επικοινωνία
Μεγάλη βάση χρηστών όλων των ηλικιών
Όλες οι φωτογραφίες των μελών είναι ορατές, χωρίς επιπλέον χρέωση
Ένα εύχρηστο και λειτουργικό app για iPhone

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχουν δωρεάν δοκιμαστικά μηνύματα. Χρέωση από το πρώτο μήνυμα για να επικοινωνήσεις με τα άτομα που θα επιλέξεις
Οι φωτογραφίες σου είναι ορατές από όλους τους επισκέπτες

MyDates για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Τα μέλη του MyDates είναι ενεργά και παίρνουν πρωτοβουλίες
Εξαιρετικό interface με πολλές ρυμίσεις αναζήτησης
Μπόνους Νομίσματα με κάθε αγορά
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Στο MyDates, σε αντίθεση με άλλα γνωστά ή λιγότερο γνωστά σάιτ γνωριμιών, τα μέλη ξέρουν τι θέλουν και δεν ψάχνουν απλά να περάσουν την ώρα τους. Το MyDates είναι site γνωριμιών, ανταποκρίνεται στον ρόλο του και έτσι το αντιμετωπίζουν οι χρήστες του. Η βάση των χρηστών γίνεται όλο και μεγαλύτερη, όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις αλλά και στην ελληνική επαρχία. Πολλά από τα μέλη δηλώνουν τόπο διαμονής στην Λάρισα, στην Καλαμάτα, στη Θεσσαλονίκη, στα Χανιά, κλπ. Αφιερώνοντας μόνο πέντε από τον χρόνο σας, θα φτιάξετε έναν λογαριασμό και θα ξεκινήσετε να γνωρίζετε γυναίκες στην περιοχή σας!

MyDates Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Ανδρέας, 48 χρονών

Μετά από έναν επώδυνο χωρισμό θέλησα να ξαναπάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και με τη βοήθεια του myDates… τα κατάφερα. Δέχτηκα πολλές σοβαρές προτάσεις, αλλά δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι έκανα και κάποιες «ξεπέτες», χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές. Το γενικότερο κλίμα στο σάιτ ευνοεί την ελεύθερη έκφραση.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Μάνος , 38 χρονών

Βασικά αποφάσισα να επισκεφτώ το myDates ακούγοντας τα καλά σχόλια ενός φίλου μου που άρχισε να συναντιέται με ένα απίστευτο πλάσμα, το οποίο γνώρισε στην ιστοσελίδα. Πέρασα τις πρώτες ώρες απλά βλέποντας «τι παίζει» και συμπληρώνοντας το προφίλ μου, ώσπου άρχισα να δέχομαι τα πρώτα μηνύματα από υπέροχες γυναίκες που ήθελαν να με γνωρίσουν.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Γιώργος, 32 χρονών

Αν και είμαι σε σχέση θέλησα να αναζητήσω κάποιες εναλλακτικές στην ερωτική μου ζωή, αλλά δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια ανταπόκριση. Άρχισα να απαντάω σε μηνύματα όλες τις ώρες της ημέρας, κάτι που δημιούργησε ένταση με την σύντροφό μου. Αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις για να αποφύγω τα χειρότερα.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Μιράντα , 25 χρονών

Σπίτι – δουλειά και δουλειά – σπίτι, ο χρόνος για κοινωνικές επαφές είναι περιορισμένος, άσε που τα μαγαζιά είναι κλειστά. Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις μου για το online dating αποφάσισα να γίνω μέλος στο myDates και ήταν μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μου, γνώρισα έναν άντρα που με εμπνέει και με κάνει να αισθάνομαι καλά.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr