Ksepetes

Το Ksepetes έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 8,0/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Ksepetes Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,0/10
110 000+ / 30+
Ksepetes

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 8/10

Ασφάλεια: 8,3/10

Πληροφορίες προφίλ: 8/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 7,8/10

Τμήμα υποστήριξης: 8,3/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8/10

Ksepetes Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Η παρεξηγημένη έννοια της ξεπέτας

Η λέξη «ξεπέτα» μπορεί να έχει κάπως αρνητικούς συνειρμούς στα ελληνικά, αλλά αν χρησιμοποιήσουμε τον αγγλικό και διεθνοποιημένο πλέον όρο one night stand, γίνεται κάτι απόλυτα αποδεκτό. Μια έρευνα στα online λεξικά θα παρουσιάσει ορισμούς όπως «γρήγορη ερωτική συνεύρεση», κάτι που εξ ορισμού δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια. Κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη για σεξ, ανεξάρτητα από την προσωπική του κατάσταση και την διάθεση που έχει να δεχτεί δεσμεύσεις.

Ένα σάιτ που εστιάζει στο one night stand

Το online dating ανέρχεται ταχύτατα τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες με πολλά εκατομμύρια μέλη που καλύπτουν αυτήν την ανάγκη. Ορισμένα σάιτ έχουν μέλη που θέλουν κάποιον μόνιμο σύντροφο, άλλοι ικανοποιούνται κάνοντας ερωτικό chat, κάποια είναι λίγο απ’ όλα, όμως το Ksepetes εστιάζει σαφώς στο one night stand και όλες τις παραλλαγές του. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες και άντρες, ελεύθερους, δεσμευμένους ή παντρεμένους, που επιζητούν μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις που να καλύπτει τις ιδιαίτερες ερωτικές απαιτήσεις τους.

Σε πέντε λεπτά είσαι έτοιμος για ONS

Η διαβεβαίωση ότι είσαι 18 ετών και άνω, ένα όνομα χρήστη, ένας κωδικός και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτά είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις μέλος στο Ksepetes και να αρχίσεις να οργανώνεις το ερωτικό σου πρόγραμμα. Αφού προσδιορίσεις τι ψάχνεις (γυναίκες ή άντρες, ηλικία, κτλ) θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου. Αυτό ήταν, είσαι έτοιμος να αρχίσεις την αναζήτηση!

Αναζήτηση για… βιαστικούς και τυχερούς

Στα one night stand παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη, όπως γνωρίζουν πολύ καλά όσοι επιδίδονται στο σπορ, αλλά και οι διαχειριστές του Ksepetes.com, που προτείνουν το Speed Date για όλους όσους δεν έχουν χρόνο να επιδοθούν σε συστηματική αναζήτηση, αλλά και για όλους όσους νιώθουν ότι έχουν την τύχη με το μέρος τους. Το Speed Date σου παρουσιάζει ένα τυχαίο ταίρι, άντρα ή γυναίκα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Αν αποφασίσεις ότι δε σου κάνει, απλά πατάς το Χ για να περάσεις στο επόμενο. Μπορείς έτσι να ανακαλύψεις διαμαντάκια που σου κάνουν κλικ και που δε θα γνώριζες ποτέ αλλιώς.

Το θέλεις πολύ και το θέλεις τώρα

Το ONS είναι απλά μια ενστικτώδης ανάγκη, να βρεθείς με κάποιον τώρα, να κάνετε σεξ και ίσως να μη ξαναμιλήσετε ποτέ. Δεν είναι το ίδιο με το σεξ που γίνεται στο πλαίσιο μίας σχέσης, ούτε και με το πιο κατασταλαγμένο σεξ ενός παντρεμένου ζευγαριού. Για τον λόγο αυτόν, αν το αντικείμενό σου είναι η ξεπέτα, θέλεις απάντηση εδώ και τώρα και όχι να περιμένεις για ένα μήνυμα που μπορεί να έλθει το βράδυ, αύριο ή ποτέ. Για τον λόγο αυτό το Ksepetes έχει φροντίσει να υπάρχει ένα πράσινο κυκλάκι δίπλα στην φωτογραφία προφίλ των μελών που είναι online τη συγκεκριμένη στιγμή, ώστε να ξέρεις που θα «κτυπήσεις». Πολλά βάζεις (στο προφίλ σου), πολλά παίρνεις.Εμπλουτίζοντας το προφίλ σου με λεπτομέρειες για τον εαυτό σου θα δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ποιος ή ποια πραγματικά είσαι. Για να ανεβάσεις φωτογραφίες θα πρέπει να προσέξεις να είναι μικρότερες από 460Χ460 pixels, να μην παραβιάζουν οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα (π.χ. φωτογραφίες διασημοτήτων) και να μην δείχνουν προσωπικά στοιχεία, όπως τηλέφωνο, email, κτλ. Το ποσοστό συμπλήρωσης του προφίλ σου φαίνεται δίπλα στην καρτέλα «Το προφίλ μου» στη βασική μπάρα πλοήγησης. Όσο πιο κοντά στο 100% φτάσεις, τόσο πιο πλήρες θα είναι το προφίλ σου και τόσο ευκολότερο θα είναι να σε βρουν αυτοί ή αυτές που ενδεχομένως θα επιδιώξουν μια εφήμερη ερωτική σχέση μαζί σου. Τα στοιχεία που ανεβάζεις δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, καθώς το Ksepetes δίνει ιδιαίτερη σημασία στην διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Ξέχασε τις ακριβές συνδρομές και τις κρυφές χρεώσεις

Η εγγραφή στο Ksepetes είναι εντελώς δωρεάν και μόλις επιβεβαιώσεις την διεύθυνση αλληλογραφίας σου θα έχεις πλήρη προνόμια ως χρήστης. Ποτέ δεν θα σου ζητηθεί συνδρομή ή κάποιο κόστος αναβάθμισης. Η μόνη χρέωση στο Ksepetes αφορά την αποστολή μηνυμάτων.

Χαρακτηριστικά του Ksepetes

Προώθηση του προφίλ σου

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Ksepetes είναι η δυνατότητα που δίνει στα μέλη του να προωθήσουν το προφίλ τους, κάτι που συνεπάγεται περισσότερες προβολές και περισσότερα μηνύματα από άλλα μέλη. Μπορείς να ενεργοποιήσεις την προώθηση για 24 ώρες πηγαίνοντας στη σελίδα του προφίλ σου και κάνοντας κλικ στο «Προώθηση», δεξιά στην πάνω μπάρα.

Μπορείς να ορίσεις ποιες φωτογραφίες σου θα είναι ελεύθερα ορατές από όλους

Μπορείς να περιορίσεις την πρόσβαση σε κάποιες φωτογραφίες σου χρησιμοποιώντας το κουμπί Privacy που βρίσκεται κάτω από κάθε φωτογραφία.

Δυνατότητα αποστολής συνδέσμου για το προφίλ σου

Μπορείς πολύ εύκολα να προσκαλέσεις άτομα εκτός Ksepetes να επισκεφθούν το προφίλ σου. Στη σελίδα «Το προφίλ μου» κάνε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις και στο τέλος της σελίδας θα βρεις ένα λινκ για τον λογαριασμό σου. Αντίγραψέ τον και μπορείς να τον στείλεις με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με κάποιο πρόγραμμα επικοινωνίας.

Πώς θα αγοράσεις νομίσματα για να εκφραστείς ελεύθερα

Για να επικοινωνήσεις με τα άτομα που έχεις ξεχωρίσει, να δεις αν ταιριάζετε και να εξετάσετε μαζί το ενδεχόμενο ενός ONS που θα σας προσφέρει αμοιβαία ικανοποίηση, θα χρεωθείς με κάποιες μονάδες, που στην ιστοσελίδα ονομάζονται «Νομίσματα», τα οποία μπορείς να αγοράσεις με ασφαλή χρέωση της πιστωτικής σου κάρτας Visa, MasterCard ή PaySafe.

Οι τακτικοί χρήστες επιβραβεύονται με νομίσματα

Ανάλογα με την δραστηριότητα σου, το Ksepetes μπορεί να σου χαρίσει μερικά νομίσματα, που μεταφράζονται σε δωρεάν μηνύματα.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Ksepetes

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων
Αναζήτηση συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Προβολή φωτογραφιών μελών
Προβολή συνομιλιών
Λειτουργία Speed Date

Intro πακέτο 200

9,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών
Προβολή εισερχομένων
Αναζήτηση συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία Speed Date
Λήψη email

Standard πακέτο 900

49,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών
Προβολή εισερχομένων
Αναζήτηση συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία Speed Date
Λήψη email

Ultimate πακέτο 6000

199,00€

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών
Προβολή εισερχομένων
Αναζήτηση συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία Speed Date
Λήψη email

Ksepetes Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν και εύκολη εγγραφή, χωρίς συνδρομή
Ψαγμένα μέλη που ξέρουν τι θέλουν
Ιδανική αναλογία αντρών - γυναικών
Δυνατότητα διαχωρισμού φωτογραφιών σε δημόσιες και ιδιωτικές
Επιλογή συχνότητας αποστολής ειδοποιήσεων με email
Εύκολη διαγραφή λογαριασμού
Μπόνους νομίσματα

Μειονεκτήματα

Χρέωση για την επικοινωνία με άλλους χρήστες
Τα μέλη είναι πολύ άμεσα στις προτάσεις τους και δε δίνουν έμφαση στο φλερτ
Η πλατφόρμα δεν κάνει αυτόματα match με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα

Ksepetes για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Τα μέλη του Ksepetes ενδιαφέρονται άμεσα για ερωτικές συναντήσεις
Ανεπτυγμένη βάση χρηστών σε Ελλάδα και Κύπρο
Δεν υπάρχει διαχωρισμός των μελών βάση συνδρομής
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Είτε είστε αρχάριος είτε βετεράνος στον χώρο του online dating, σίγουρα θα έχετε ξαναδεί το αρκτικόλεξο ONS και θα γνωρίζετε ότι σημαίνει one night stand, δηλαδή μια ερωτική περιπέτεια της μιας βραδιάς. Πολλά μέλη σε διάφορα σάιτ γνωριμιών τονίζουν ότι δεν είναι διαθέσιμα για ΟΝS και ότι ψάχνουν για μόνιμη σχέση, δεσμό ή γάμο. Αυτό δε συμβαίνει με το Ksepetes, μια πλατφόρμα γνωριμιών που συνειδητά απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να κάνουν ελεύθερες σχέσεις, χωρίς ταμπού και χωρίς δεσμεύσεις. Αυτό είναι προφανές σε κάθε νέο μέλος, που μόλις συμπληρώσει το προφίλ του θα δεχτεί πιθανότατα αρκετά διερευνητικά μηνύματα. Για να το διατυπώσω αλλιώς, το Ksepetes δεν είναι ένα site για να περάσεις την ώρα σου ανταλλάσσοντας μηνύματα χωρίς σκοπό, αλλά ένας χώρος συνάντησης με άτομα που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν γρήγορα και να κανονίσουν κάποια συνάντηση για ότι ήθελε προκύψει.

Ksepetes Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Άγγελος , 43 χρονών

Γνώρισα τη Νέλλυ μέσα από το Ksepetes. Ανταλλάξαμε μηνύματα και το ίδιο βράδυ την κάλεσα σπίτι μου για ένα ποτό. Μας άρεσε τόσο που αρχίσαμε να βρισκόμαστε τακτικά και σιγά-σιγά καταλάβαμε ότι δε μας ενώνει μόνο το σεξ, αλλά έχουμε κοινό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής και μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Γεράσιμος, 31 χρονών

Μου αρέσει το παιχνίδι και οι νέες γνωριμίες, δεν έχω μόνιμο δεσμό και θέλω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να γνωρίσω ερωτικά νέα άτομα. Αυτός είναι ο λόγος που γράφτηκα στο Ksepetes και πραγματικά έχω βρει ότι έψαχνα. Μπορώ να συναντήσω κάθε βράδυ και άλλη γυναίκα αν θέλω – και συνήθως θέλω!

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Έλλη, 30 χρονών

Άκουσα πολλά για το Ksepetes και είπα να γραφτώ μέλος, αλλά δέχτηκα τόσα μηνύματα και φλερτ που πραγματικά κουράστηκα. Δεν μπορώ αυτή την υπερπροσφορά, θέλω να εστιάζω κάπου και να παίρνω τον χρόνο μου πριν μοιραστώ το κρεβάτι μου κάποιον. Το ΟΝS μάλλον δεν είναι του τύπου μου.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Βιβή, 38 χρονών

Είναι δύσκολες οι μοναχικές νύχτες, από την άλλη όμως, εγώ προσωπικά μόλις βγήκα από μια μακροχρόνια τραυματική σχέση και δεν είμαι έτοιμη να ξαναδεσμευτώ. Μια φίλη μου πρότεινε το Ksepetes και όταν νιώθω ότι θέλω να γείρω σε μια αντρική αγκαλιά απλά ανοίγω το κινητό μου και στέλνω μερικά μηνύματα εκεί που πρέπει.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr