GreekDick

Το GreekDick έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 7,9/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

GreekDick Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
7,9/10
45 000+ / 30+
GreekDick

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 7,8/10

Ασφάλεια: 7,8/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 8/10

Τμήμα υποστήριξης: 8,3/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 7,5/10

GreekDick Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Μια ιστοσελίδα για πολύ συγκεκριμένο κοινό

Για να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή, μην επισκεφθείς αυτήν την ιστοσελίδα αν δεν αντέχεις να βλέπεις εξαιρετικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες, που αγγίζουν, αν δεν ξεπερνούν, τα όρια του άσεμνου. Ένα σάιτ που είναι αφιερωμένο στη λατρεία του αντρικού πέους κατά κύριο λόγο και που εστιάζει, όπως δείχνει και το όνομά του, στα αντρικά γεννητικά όργανα και το αντρικό κορμί.

Gay, straight, τρανσέξουαλ, crossdressers, γυναίκες, άντρες, όλοι οι καλοί χωράνε…

Το GreekDick απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άντρες που θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικούς τρόπους έκφρασης του ερωτισμού τους. Θα βρεις εδώ, τόσο ενεργητικούς όσο και παθητικούς ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ και crossdressers, αλλά και προικισμένους ετεροφυλόφιλους και γυναίκες που δεν κρύβουν τον πόθο τους για το αντρικό όργανο.

Περιήγηση χωρίς εγγραφή

Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνεις μέλος στο GreekDick για να περιηγηθείς στα προφίλ των μελών με τις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Απεναντίας, το σάιτ ενθαρρύνει αυτήν την πρακτική, θέλοντας να εξασφαλίσει ότι όσοι κάνουν εγγραφή ξέρουν ακριβώς τι θα δουν και δε θα σοκαριστούν: πολλά, μα πάρα πολλά αντρικά μόρια. Η λειτουργία αναζήτησης είναι επίσης ανοικτή και σου επιτρέπει να προσδιορίσεις επακριβώς τι ψάχνεις.

Διαδικασία εγγραφής με πολύ kinky οδηγίες

Η εγγραφή στον ιστότοπο γνωριμιών GreekDick είναι εύκολη και δίπλα σε κάθε πεδίο της φόρμας εγγραφής υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες, διατυπωμένες με πολύ kinky γλώσσα. Θα σου ζητηθεί ένα όνομα χρήστη, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός, όπως επίσης και να δηλώσεις τι είσαι (άντρας, γυναίκα, τρανσέξουαλ, crossdresser) και τι ψάχνεις. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στις οδηγίες «Άμα γουστάρεις τα πάντα, ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΑ ΟΛΑ! Τζάμπα είναι! Προχώρα, για σένα δουλεύουμε!»

Θα διασκεδάσεις πολύ συμπληρώνοντας αυτό το ερωτηματολόγιο

Η επόμενη σελίδα της εγγραφής θα σου πάρει λίγο χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο πιστέψτε μας. Πριν μπορέσεις να προχωρήσεις στην εγγραφή, θα πρέπει να κάνεις μια λεπτομερή καταγραφή των ιδιοτήτων και των απαιτήσεων σου, όπως επίσης και να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου. Θα πρέπει να πεις για παράδειγμα αν είσαι Άνδρας straight, Άνδρας bisexual, Ανδρας gay, Crossdresser, Γυναίκα straight, Γυναίκα bisexual, Γυναίκα lesbian, Transexual (με εργαλείο), Transexual (άνευ εργαλείου), Ζευγάρι άνδρες, Ζευγάρι γυναίκες, Ζευγάρι ανδρόγυνο. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να δηλώσεις τα φετίχ σου και τα ερωτικά ταλέντα σου. Οι προεπιλεγμένες απαντήσεις είναι πολύ χιουμοριστικές και θα απολαύσεις τη συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου.

Πώς θα ανέβεις επίπεδο, για περισσότερα προνόμια

Μόλις εγκριθεί η βασική εγγραφή σου, είσαι έτοιμος να χωθείς στον κόσμο του GreekDick, αφού σιγουρευτείς ότι δεν μπορεί να δει κάποιο αδιάκριτο μάτι την οθόνη του υπολογιστή ή το κινητό σου. Η αναζήτηση θα σε κρατήσει ευχάριστα απασχολημένο για πολύ ώρα, αν βέβαια είναι στις προδιαγραφές σου να βλέπεις αντρικά σώματα σε άκρως ερωτικές στάσεις. Όταν θελήσεις αν έλθεις σε επαφή με κάποιον που πόθησες τρελά (λέμε τώρα), καλό είναι να αναβαθμίσεις τη συνδρομή σου από «Τζάμπας» σε «VIP», όπως αποκαλεί το σάιτ τα πακέτα του. Ως VIP θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα και «δωράκια από πίσω», να ανεβάζεις και να σχολιάζεις φωτογραφίες, να στέλνεις μηνύματα φιλίας, να κάνεις «σεξομολογήσεις» και θα έχεις πολλά άλλα προνόμια, για να απολαύσεις περισσότερο την εμπειρία σου.

Χαρακτηριστικά του GreekDick

Περιήγηση ως επισκέπτης

Πριν να εγγραφείς σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο σάιτ γνωριμιών, μπορείς να περιηγηθείς στα προφίλ των χρηστών για να πάρεις μια ιδέα του τι θα συναντήσεις. Κάνοντας κλικ στο «Εμφάνιση φωτογραφιών» μπορείς να δεις τις πιο φρέσκιες, τις καλύτερες και τις πιο συζητημένες φωτογραφίες μελών.

Εξειδικευμένα ενδιαφέροντα

Με μια σειρά από ερωτηματολόγια, διατυπωμένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το GreekDick καθορίζει τα ταιριάσματα και τις ειδοποιήσεις που θα σου στέλνει.

Έγκριση από διαχειριστή

Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, το GreekDick δεν επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, μέχρι να εγκριθεί το προφίλ τους από έναν από τους διαχειριστές του σάιτ. Για να υποβάλλεις αίτηση να γίνεις μέλος πρέπει να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν τα προσόντα σου και τις προτιμήσεις σου, όπως επίσης και να στείλεις μια φωτογραφία της επιλογής σου

Περιήγηση με ασφάλεια

Το GreekDick παρέχει ασφαλή σύνδεση για την διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων σου.

Ειδικό κοινό και… κατευθείαν στο ψητό

Η πλατφόρμα γνωριμιών GreekDick απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όσους διεγείρονται ερωτικά από το αντρικό κορμί και το αντρικό μόριο. Δεν πρόκειται για ένα κλασικό σάιτ γνωριμιών όπου θα πρέπει να ζητήσεις επαφή, να φλερτάρεις, να ανταλλάξεις μηνύματα και να κανονίσεις μια προκαταρκτική συνάντηση πριν προχωρήσεις στα περαιτέρω. Ομοφυλόφιλοι, crossgender, τρανσέξουαλ, αλλά και γυναίκες που θαυμάζουν ένα ερεθισμένο σάρκινο σπαθί, θα βρουν αυτό που επιζητούν και θα το αποκτήσουν χωρίς περιττά νάζια.

Οικονομική VIP συνδρομή

Ως απλό μέλος του GreekDick μπορείς να δεχτείς μηνύματα και βιντεοκλήσεις, να περιηγηθείς στα προφίλ των άλλων μελών και γενικότερα να μπεις στο κλίμα. Για να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του σάιτ είναι χρήσιμο να αναβαθμίσεις τη συνδρομή σου σε VIP. Τα πακέτα είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να πληρώσεις με PayPal.

Κόστος Συνδρομής VIP στο GreekDick

Τζάμπας

Δημιουργία προφίλ
Ανάγνωση μηνυμάτων
Αναζήτηση στα προφίλ
Προβολή φωτογραφιών μελών
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Εμφάνιση σεξομολογήσεων

VIP

8,00€

Ξεκίνα και προχώρα κουβέντα
Ανέβασε και σχολίασε φωτο
Στείλε δωράκι από πίσω
Ρίξε αίτημα φιλίας
Κάνε και σχολίασε σεξομολογήσεις

Πακέτο 200 μονάδων

3,00€

Ξεκίνα και προχώρα κουβέντα
Ανέβασε και σχολίασε φωτο
Στείλε δωράκι από πίσω
Ρίξε αίτημα φιλίας
Κάνε και σχολίασε σεξομολογήσεις

Πακέτο 1000 μονάδων

8,00€

Ξεκίνα και προχώρα κουβέντα
Ανέβασε και σχολίασε φωτο
Στείλε δωράκι από πίσω
Ρίξε αίτημα φιλίας
Κάνε και σχολίασε σεξομολογήσεις

GreekDick Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Εξειδικευμένο σάιτ για κοινό με πολύ συγκεκριμένες προτιμήσεις
Χιουμοριστικό λεξιλόγιο
Ανοικτό σε άτομα με κάθε είδους ερωτική προτίμηση
Εύκολη ρύθμιση πρόσβασης στο προφίλ σου
Αναζήτηση με πολλές επιλογές

Μειονεκτήματα

Άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μπορεί να σοκάρουν
Ο καθένας μπορεί να δει τις φωτογραφίες των μελών
Η εγγραφή στο site πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές

GreekDick για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Τα μέλη του GreekDick αναρτούν πολύ παραστατικές φωτογραφίες
Αρχική περιήγηση ως επισκέπτης για εξοικείωση με το περιβάλλον
Ακόμη και οι πιο ακραίες ερωτικές προτιμήσεις εκπροσωπούνται
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο του online dating για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχω δει πολλά σάιτ γνωριμιών που απευθύνονται σε ειδικό κοινό, παρά ταύτα όμως το GreekDick με εξέπληξε. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που δίνει βήμα σε όλους όσους επιζητούν διαφορετικές εμπειρίες στον έρωτα. Κεντρικό σημείο αναφοράς του σάιτ είναι το αντρικό γεννητικό όργανο, όπως δείχνει και το όνομά του, αλλά και πολλές άλλες αναφορές μέσα στον ιστότοπο. Το GreekDick δεν απευθύνεται σε όλους, καθώς οι φωτογραφίες που αναρτούν τα μέλη είναι προσβάσιμες από τους επισκέπτες και ο κανόνας είναι να δείχνουν όχι το πρόσωπο, αλλά τα γεννητικά όργανα του μέλους, χωρίς καμία λογοκρισία. Αυτό μπορεί να σοκάρει πολλούς και σας προειδοποιώ. Για να ανακεφαλαιώσω, το GreekDick δεν είναι ένας ιστότοπος όπου θα μπει κάποιος για να περάσει την ώρα του και να φλερτάρει, αλλά ένας kinky χώρος όπου θα βρει crossgenders, transsexuals, bisexuals, ενεργητικά και παθητικά μέλη που είναι πάντα έτοιμα για όλα.

GreekDick Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Λιλίκα, 32 χρονών

Λατρεύω τους άντρες, τρελαίνομαι όταν βλέπω ένα ωραίο πέος, αλλά κάπου αυτό το σάιτ το παρακάνει. Δεν μπορώ το φόρα παρτίδα όλα, λίγο μυστήριο, λίγο φλερτ, λίγο παιχνίδι, με φτιάχνουν καλύτερα.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Δημήτρης, 44 χρονών

Έχω ξεσαλώσει! Κάποιος μου σύστησε το GreekDick και δε μετάνιωσα ούτε στιγμή που έγινα μέλος. Περνάω ώρες θαυμάζοντας τα φουσκωμένα μόρια των μελών και κάθε βράδυ κλείνω ραντεβού για να δω ορισμένα από κοντά. Το ψωνιστήρι έχει πάει σε άλλη διάσταση!

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Σάκης, 27 χρονών

Έχω δεκάδες τατουάζ και πίρσινγκ, σε όλο μου το σώμα, κάτι που δεν άρεσε στα μέλη άλλων σάιτ γνωριμιών, που με έβρισκαν πολύ εξτρίμ για τα γούστα τους. Στο GreekDick ένιωσα αντικείμενο πόθου και καθώς είμαι bisexual, έκανα πολλές γνωριμίες τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Μιχάλης, 22 χρονών

Μου είναι δύσκολο να μιλάω για αυτά που πραγματικά «με φτιάχνουν» στον έρωτα, δηλαδή να φοράω γυναικεία ρούχα και εσώρουχα όταν βρίσκομαι σεξουαλικά τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Στο GreekDick δεν είχα κανένα πρόβλημα να εκφραστώ και να βρω άτομα που θαυμάζουν το σώμα μου.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr