Fuckbook

Fuckbook Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
7,9/10
21 000 000+ / 30+
Fuckbook

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 6,4/10

Ασφάλεια: 6,8/10

Πληροφορίες προφίλ: 6,4/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 6,1/10

Τμήμα υποστήριξης: 6,9/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 6,6/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
4646018 άτομα συνδεδεμένα

Δημήτρης
Δημήτρης, Ηλικία: 30
Μαρία
Μαρία, Ηλικία: 27
Άλκης
Άλκης, Ηλικία: 35

Fuckbook Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης με διαφορετικό χαρακτήρα

Πίσω στο μακρινό 2004, ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ μαζί με κάποιους συμφοιτητές του προγραμμάτισαν μια πλατφόρμα όπου μπορούσαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και να ανταλλάσσουν μηνύματα. Την ονόμασαν αρχικά TheFacebook και γρήγορα επεκτάθηκε σε άλλα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, ως σκέτο Facebook πλέον. Η εξέλιξη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήταν ταχύτατη έκτοτε και σήμερα υπολογίζεται ότι διαθέτει πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια – ναι, σωστά διαβάσατε, δισεκατομμύρια – εγγεγραμμένους χρήστες. Με την πάροδο του χρόνου η πλατφόρμα αποφάσισε να ελέγχει τις δημοσιεύσεις των χρηστών, απαγορεύοντας κάποια θέματα και κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ότι αφορά το σεξ, σε κάθε του μορφή. Τέτοιοι περιορισμοί δεν ισχύουν όμως για το Fuckbook, το μέσο ερωτικής κοινωνικής δικτύωσης που θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Πώς θα γίνεις μέλος στο Fuckbook

Για να γίνεις μέλος του Fuckbook και να γνωρίσεις νέα άτομα, αρκεί να δώσεις κάποιες βασικές πληροφορίες, όπως συμβαίνει με όλες τις ανάλογες πλατφόρμες. Θα χρειαστεί επίσης να αποδεχτείς ότι είσαι τουλάχιστον 18 ετών, συμφωνείς με την πολιτική απορρήτου, τους όρους & προϋποθέσεις και ότι δεν χρησιμοποιείς αυτόν τον ιστότοπο για να προσφέρεις ή να προωθήσεις οποιαδήποτε μορφή πορνείας. Επίσης, θα πρέπει να διευκρινίσεις μια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, όπου θα δέχεσαι μηνύματα και ειδοποιήσεις, την οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσεις για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σάιτ.

Μορφή και λειτουργίες γνώριμες και οικείες

Αν έχεις λογαριασμό στο Facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δε θα έχεις καμία δυσκολία να προσαρμοστείς στο περιβάλλον του Fuckbook. Η λογική είναι η ίδια, τα μέλη ποστάρουν φωτογραφίες και μπορούν να σχολιάσουν τις αναρτήσεις των άλλων χρηστών, να κάνουν λάικ, να ανταλλάξουν μηνύματα, κτλ.

What’s New και χρήσιμα άρθρα

Εκτός από τις προσωπικές ιστορίες των χρηστών, στο Fuckbook θα βρεις και χρήσιμους συνδέσμους προς διάφορα άρθρα που εστιάζουν στον ερωτικό τομέα. Μεταξύ αυτών που μπορείς να δεις χαρακτηριστικά αναφέρουμε: «Πως να γίνεις πρωταθλητής στην αιδιολειχία», «Ρομπότ-ερωτικοί σύντροφοι με τεχνητή νοημοσύνη» και άλλα στο ίδιο πνεύμα.

Συμπλήρωσε το προφίλ σου για να γνωρίσεις κόσμο

Είναι ευχάριστο να περιηγείσαι σε σελίδες άλλων χρηστών, να βλέπεις τι τους αρέσει, τι τους «ανάβει», τι τους «φτιάχνει» και αν υπάρχει κοινό σημείο επαφής. Αλλά όπως ψάχνεις εσύ, έτσι ψάχνουν και οι άλλοι και τι θα δουν από εσένα αν το προφίλ σου είναι κενό; Άρχισε λοιπόν ανεβάζοντας ορισμένες φωτογραφίες, όσο τολμηρές και αν είναι, όπως θα δεις από την πρώτη σου επίσκεψη στην πλατφόρμα, δεν υπάρχει κανένα ταμπού στο Fuckbook. Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητές σου, θα δώσεις την δυνατότητα σε άτομα που σου ταιριάζουν να σε ανακαλύψουν και να σε προσεγγίσουν. Ακολούθησε τα βήματα που ακολουθούν για να επαληθεύσεις ότι σου ζητηθεί και είσαι έτοιμος για νέες ερωτικές περιπέτειες.

Συνδρομή Premium και τέλος οι περιορισμοί

Συμβαίνουν πολλά στο Fuckbook που δεν τα βλέπουν οι χρήστες με δωρεάν συνδρομή. Πράγματι, με την συνδρομή Premium θα μπορέσεις να απελευθερώσεις όλη τη δυναμική της πλατφόρμας και να αποκτήσεις τόσες ερωτικές επιτυχίες, που είναι δύσκολο να το φανταστείς. Με χαμηλό κόστος συνδρομής από 14,95€/μήνα στο τρίμηνο πακέτο, όχι μόνο θα μπορείς να στέλνεις απεριόριστα μηνύματα και διαδικτυακά δώρα, αλλά επίσης το προφίλ σου θα ξεχωρίζει με ένα μετάλλιο Premium, ενώ θα μπορείς να χρησιμοποιείς και τη λειτουργία Icebreaker. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι μπορείς να διακόψεις ανά πάσα στιγμή τη συνδρομή σου, αν το αποφασίσεις.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
04. 11. 2021

Χαρακτηριστικά του Fuckbook

Χιλιάδες ποσταρίσματα κάθε 24ωρο

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εθιστικό χαρακτήρα και από αυτόν τον κανόνα δε θα μπορούσε να ξεφύγει και το Fuckbook. Τα μέλη έχουν βρει την πλατφόρμα που τους επιτρέπει να αναρτούν φωτογραφίες τους που δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό και τις ερωτικές τους προτιμήσεις. Χωρίς δήθεν, χωρίς πρέπει, ένα σάιτ που θα σε κάνει να κολλήσεις αρχικά βλέποντας τι ποστάρουν οι άλλοι, στη συνέχεια όμως θα θελήσεις και εσύ να ανεβάσεις περιεχόμενο και να πρωταγωνιστήσεις στην ταινία της ζωής σου.

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις

Προτεραιότητα στον σχεδιασμό και την οργάνωση του σάιτ είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνεται έμφαση στην ιδιωτικότητα των χρηστών και στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους. Αν θελήσεις να διαγραφείς από μέλος του Fuckbook, αυτό γίνεται εύκολα και απλά, χωρίς τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τις επαληθεύσεις που απαιτούνται από άλλες πλατφόρμες.

Αναζήτησε αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις

Θα μπορούσες να χαθείς ψάχνοντας στο Fuckbook, είναι ένας ιστότοπος με πολύ πλούσιο περιεχόμενο και χιλιάδες προφίλ που προσπαθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον σου. Γιατί όμως να μην περιορίσεις την έρευνά σου σε αυτό που πραγματικά σε ιντριγκάρει και σε εξιτάρει; Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν διάφορα φίλτρα και επιλογές, μπορείς να αρχίσεις βλέποντας φωτογραφίες, προφίλ, ποσταρίσματα ή μπλογκ μελών, να ορίσεις κάποια μέγιστη απόσταση από τη βάση σου και φυσικά να επιδιώξεις αλληλεπίδραση με ορισμένες ηλικιακές ομάδες.

Premium συνδρομή για το κάτι παραπάνω

Όπως αναλύσαμε μπορείς να γραφτείς στo Fuckbook δωρεάν και δε θα σου ζητηθεί ποτέ να πληρώσεις συνδρομή αν θέλεις απλά να δεις τι παίζει και αν σε εμπνέει το περιβάλλον. Αν όμως θελήσεις να ασχοληθείς σοβαρά και να μοιραστείς το κρεβάτι σου (ή τον καναπέ ή τη μοκέτα) με κάποιο ή κάποια από τα μέλη θα θελήσεις να γίνεις Premium μέλος. Έτσι θα μπορείς να δεις τα μηνύματα που σου απευθύνουν γυναίκες και άντρες που διψάνε για επαφή, φιλία, chat ή σεξ. Ακόμη, θα αποκτήσεις το περιζήτητο μετάλλιο Premium που δηλώνει στα άλλα μέλη ότι είσαι σοβαρός και αποφασισμένος παίκτης.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Fuckbook

Δωρεάν συνδρομή

Δημιουργία προφίλ
Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή φωτογραφιών και αναρτήσεων

Δοκιμαστική συνδρομή Premium 2 ημερών

1,00€

Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή φωτογραφιών και αναρτήσεων
Απεριόριστα μηνύματα και δώρα
Μετάλλιο Premium
Karma Booster

Συνδρομή Premium 1 μηνός

29,00€

Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή φωτογραφιών και αναρτήσεων
Απεριόριστα μηνύματα και δώρα
Μετάλλιο Premium
Karma Booster

Συνδρομή Premium 3 μηνών

44,00€

Αναζήτηση στα προφίλ μελών
Προβολή φωτογραφιών και αναρτήσεων
Απεριόριστα μηνύματα και δώρα

Fuckbook Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν εγγραφή
Δομή μέσου κοινωνικής δικτύωσης
Πολλά ποσταρίσματα
Αναζήτηση με διάφορα φίλτρα
Μέλη που δε φοβούνται την έκθεση

Μειονεκτήματα

Τα εισερχόμενα μηνύματα δεν είναι διαθέσιμα στα μέλη με δωρεάν συνδρομή
Πολλοί σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλα σάιτ, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση

Fuckbook για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Αν θέλεις να δικτυωθείς ερωτικά δεν υπάρχει πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος
Τα μέλη θέλουν να τραβήξουν την προσοχή με κάθε τρόπο και προσφέρουν πλούσιο περιεχόμενο με πολλές υποσχέσεις
Ελεύθερη επικοινωνία χωρίς προκαταλήψεις
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Το Fuckbook τόλμησε να κάνει το αυτονόητο, να εμπνευστεί δηλαδή από την επιτυχημένη συνταγή του Facebook και των άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας όμως τη δυνατότητα αναρτήσεων που συνήθως θεωρούνται απρεπείς ή ακόμη και άσεμνες. Καλύπτει έτσι μια πρωτογενή ανάγκη που έχει ο σύγχρονος άνθρωπος για προβολή, ώστε να προσελκύσει ερωτικούς συντρόφους, ένα αρχέγονο ένστικτο που συνοδεύει την πορεία της ανθρωπότητας μέσα στον χρόνο. Το Fuckbook διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο για εξερεύνηση και μια δυναμικά εξελισσόμενη βάση χρηστών, που δε θέλουν να αναλώνονται σε ανούσια παιχνίδια, αλλά να εξωτερικεύσουν τις πιο κρυφές φαντασιώσεις τους, χωρίς περιττά ερωτηματολόγια και πολλές προϋποθέσεις. Με αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να μας ξενίζει ότι είναι ένας από τους κύριους προορισμούς όσων θέλουν να πετύχουν ένα ερωτικό match.

Fuckbook Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Ιλάιρα, 27 χρονών

, , . Premium .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 1
Κώστας, 29 χρονών

, Fuckbook . , , . , !

ΝΑI 0 ΟΧΙ 1
Φαίη , 42 χρονών

, , . , , , . Fuckbook !

ΝΑI 0 ΟΧΙ 1
Γιάννης, 32 χρονών

. Fuckbook, , , , .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 1

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr