Φίλοι με Προνόμια

Φίλοι με Προνόμια Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,2/10
174 000+ / 30+
Φίλοι με Προνόμια

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 9,2/10

Ασφάλεια: 8,8/10

Πληροφορίες προφίλ: 9,4/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 9,4/10

Τμήμα υποστήριξης: 9,4/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8,7/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
38496 άτομα συνδεδεμένα

Δημήτρης
Δημήτρης, Ηλικία: 24
Ντιάνα
Ντιάνα, Ηλικία: 28
Ανδρέας
Ανδρέας, Ηλικία: 22

Φίλοι με Προνόμια Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Όχι μόνο φίλοι

Όσοι έχουν δει την ταινία «Friends with Benefits» (Όχι μόνο φίλοι) με τη Μίλα Κούνις και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ γνωρίζουν περίπου τι είναι οι «φίλοι με προνόμια» (FwB). Πρόκειται για άτομα με τα οποία επικοινωνούμε, περνάμε καλά και διασκεδάζουμε ως φίλοι, αλλά ταυτόχρονα μας ελκύουν και σεξουαλικά και περνάμε κάποιες στιγμές στο κρεβάτι μαζί τους. Πρόκειται για μια τάση όλο και πιο συνηθισμένη τον τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις είναι δύσκολες, η προσωπική επικοινωνία και οι μετακινήσεις έχουν πολλούς περιορισμούς λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης, ενώ το σεξ είναι πάντα αναγκαίο! Ζούμε σε μια εποχή, άλλωστε, όπου όλο και περισσότεροι, γυναίκες και άντρες, γνωρίζουν τι ακριβώς επιθυμούν και τα όρια που πρέπει να θέσουν ανάμεσα στην προσωπική και την ερωτική τους ζωή. Σε αυτό το κοινό απευθύνεται το Φίλοι με Προνόμια, ένας ιστότοπος γνωριμιών που προτιμάται από ελεύθερους, δεσμευμένους ή παντρεμένους χρήστες που θέλουν να δώσουν μια άλλη διάσταση στην ερωτική τους ζωή, χωρίς πολλές δεσμεύσεις.

Εύκολη και απλή εγγραφή

Η εγγραφή νέου μέλους είναι απλή και γρήγορη σε αυτήν την πλατφόρμα γνωριμιών. Δεν υπάρχουν περίπλοκες φόρμες με αναλυτική περιγραφή των προσόντων και των προτιμήσεων του υποψήφιου νέου μέλους, καθώς απαιτείται μόνο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός που καθορίζει μόνος του ο χρήστης. Επίσης σημαντικό είναι ότι η υπηρεσία είναι ανώνυμη Μόλις ολοκληρωθεί η αίτηση εγγραφής, ακολουθείται η συνηθισμένη διαδικασία, θα λάβεις ένα email που θα περιέχει έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Κάνοντας κλικ σε αυτόν θα μεταφερθείς αμέσως στην αρχική σελίδα του Φίλοι Με Προνόμια και μπορείς να αρχίσεις αμέσως να ψάχνεις για την γυναίκα ή τον άντρα που σε εμπνέει και θα σου δώσει κίνητρο για να προχωρήσεις παραπέρα.

Πως θα διαλέξεις ταίρι

Το Φίλοι με Προνόμια δεν κάνει προτάσεις, ούτε ταιριάζει αυτόματα τους ενδιαφερόμενους βάσει των προτιμήσεων του προφίλ τους. Θα πρέπει να περιηγηθείς μόνος σου στα προφίλ των διαθέσιμων συντρόφων, να δεις τις φωτογραφίες τους και τα στοιχεία που έχουν κοινοποιήσει (εμφάνιση, ηλικία, προτιμήσεις στο σεξ), ώστε να εστιάσεις σε εκείνες ή εκείνους που σου κάνουν «κλικ» και εξάπτουν τη φαντασία σου. Πολύ σημαντική είναι η ένδειξη «Σε σύνδεση τώρα» , που σε ενημερώνει για το ποιος είναι συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή και σου επιτρέπει να κάνεις άμεση επαφή με άτομα που είναι «στο ψάξιμο» όπως κι εσύ, ώστε να μην περιμένεις ετεροχρονισμένα μηνύματα, σε στιγμές που σου είναι δύσκολο να απαντήσεις.

Κατευθείαν στον στόχο

Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις σου από μια ερωτική σχέση χωρίς δεσμεύσεις, στο Φίλοι Με Προνόμια μπορείς να διαλέξεις από μια ευρύτατη γκάμα πιθανών συντρόφων και σίγουρα θα βρεις αυτήν ή αυτόν που σου ταιριάζει. Εξίσου πιθανό είναι να σε βρει πρώτη αυτή ή αυτός, καθώς η ιστοσελίδα γνωριμιών απευθύνεται σε συνειδητοποιημένα άτομα που ξέρουν τι θέλουν και το εκφράζουν ευθέως. Για να στείλεις ένα μήνυμα θα πρέπει να αγοράσεις κάποιες μονάδες, μια απλούστατη διαδικασία. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το ενδιαφέρον σου είναι πραγματικό, όπως και του ατόμου με το οποίο επικοινωνείς. Μια επιλογή που πραγματικά βοηθάει να αποφύγεις τα ατελείωτα chat που ενδέχεται να μην οδηγήσουν πουθενά. Ολοκληρωμένο προφίλ για περισσότερες επιτυχίες Στο Φίλοι με Προνόμια τα πράγματα πάνε γρήγορα καθώς η πλατφόρμα απευθύνεται πρωτίστως σε άτομα που ξέρουν τι θέλουν και πώς θα το αποκτήσουν. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να ολοκληρώσεις το προφίλ σου, ανεβάζοντας κάποια ενδεικτική φωτογραφία και τις προσωπικές πληροφορίες που θα βλέπουν οι άλλοι χρήστες που ψάχνουν για σύντροφο. Ακόμη, σου ζητείται να καθορίσεις τις προτιμήσεις σου και τα ενδιαφέροντά σου. Μην διστάσεις να αποκαλύψεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και είναι πιθανό να βρεις αυτόν που θέλει να σου προσφέρει αυτά που ζητάς.

Συνδρομή Premium για… ακόμη περισσότερα προνόμια

Οι πιθανότητες να κάνεις μια ερωτική φιλία είναι πολλές στο Φίλοι με Προνόμια, μια εξειδικευμένη και αποτελεσματική πλατφόρμα γνωριμιών για συγκεκριμένο σκοπό. Με μια συνδρομή Premium, όμως, οι πιθανότητες γίνονται ακόμη περισσότερες! Πράγματι, οι κάτοχοι συνδρομής Premium μπορούν να ανακαλύψουν ποιος επισκέφτηκε το προφίλ τους, να ξεκλειδώσουν όλες τις κρυφές φωτογραφίες των άλλων μελών και να δουν αυτές τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος. Και όλα αυτά με κόστος που μπορεί να είναι μόνο €2.49 / μήνα, για δωδεκάμηνη συνδρομή.

Πώς θα διαγράψεις τον λογαριασμό σου

Αν βρεις το άτομο που σε καλύπτει ερωτικά ή αν για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσεις ότι δεν θέλεις να προσπαθήσεις να βρεις κάποιον ερωτικά προσανατολισμένο φίλο ή φίλη, είναι πολύ εύκολο να αποχωρήσεις από την πλατφόρμα γνωριμιών Φίλοι με Προνόμια. Απλά πήγαινε στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σου και στο κάτω μέρος της σελίδας κάνε κλικ στο «Διαγράψτε τον λογαριασμό μου». Τόσο τα στοιχεία που έχεις δηλώσει όσο και το ιστορικό μηνυμάτων θα διαγραφούν. Επίσης πανεύκολο είναι να διαλέξεις ποια μηνύματα θα έρχονται στο email σου και με ποια συχνότητα (όλα, λίγα, λιγότερα ή προσαρμοσμένη ρύθμιση).

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
10. 11. 2021

Χαρακτηριστικά του Φίλοι με Προνόμια

Δωρεάν εγγραφή

Η εγγραφή σου στο Φίλοι με Προνόμια είναι εντελώς δωρεάν. Αν το επιθυμείς, μπορείς να αποκτήσεις μια Premium συνδρομή, η οποία θα σου δώσεις νέες δυνατότητες και θα σε διευκολύνει να βρεις πιο γρήγορα κάποιον σύντροφο που να καλύπτει τις απαιτήσεις σου. Η εγγραφή είναι εύκολη και γρήγορη, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις μόνο μερικές βασικές πληροφορίες και να απαντήσεις σε ένα email επιβεβαίωσης.

Ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα

Το Φίλοι-με-Προνόμια φροντίζει να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σου στοιχεία είναι 100% ασφαλή. Όλα τα δεδομένα στο Φίλοι με Προνόμια στέλνονται μέσω SSL σύνδεσης, κάνοντας τεχνικά αδύνατο να υποκλέψει κάποιος τα μηνύματά σας.

Εύκολη αναζήτηση

Η ιστοσελίδα του Φίλοι με Προνόμια έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείς να ψάξεις για τον ιδανικό σύντροφο εύκολα και γρήγορα. Μπορείς απλά να περιηγηθείς στα προφίλ των ατόμων με τα κριτήρια που επιζητάς ή να κάνεις αναζήτηση με μια σειρά από φίλτρα, όπως η ηλικία, η περιοχή διαμονής, αν είναι σε σύνδεση, κτλ.

Πακέτα αποστολής μηνυμάτων

Για την αποστολή μηνυμάτων σε άτομα που σε ενδιαφέρουν πρέπει να διαθέσεις κάποιες μονάδες τις οποίες μπορείς να αγοράσεις με χρέωση της πιστωτικής σου κάρτας. Οι κάτοχοι Premium συνδρομών δεν διαθέτουν δωρεάν μηνύματα. Οι μονάδες διατίθενται στα εξής πακέτα: • 10 μονάδες €11,99 • 25 μονάδες €28,99 • 50 μονάδες €52,49 • 100 μονάδες €98,99 • 200 μονάδες €184,99

Κόστος Συνδρομής VIP στο Φίλοι με Προνόμια

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα
Προβολή κύριας φωτογραφίας χρηστών
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Συνδρομή Premium - 1 Μήνας

7,99€

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα
Προβολή κύριας φωτογραφίας χρηστών
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Ανακάλυψε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου
Δες φωτογραφίες άλλων μελών σε πλήρες μέγεθος
Ξεκλείδωσε όλες τις κρυφές φωτογραφίες άλλων μελών

Συνδρομή Premium - 3 Μήνες

14,99€

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα
Προβολή κύριας φωτογραφίας χρηστών
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Ανακάλυψε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου
Δες φωτογραφίες άλλων μελών σε πλήρες μέγεθος
Ξεκλείδωσε όλες τις κρυφές φωτογραφίες άλλων μελών

Συνδρομή Premium - 12 Μήνες

23,49€

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα
Προβολή κύριας φωτογραφίας χρηστών
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Ανακάλυψε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου
Δες φωτογραφίες άλλων μελών σε πλήρες μέγεθος
Ξεκλείδωσε όλες τις κρυφές φωτογραφίες άλλων μελών

Φίλοι με Προνόμια Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής, ιδανική για site γνωριμιών casual dating
Ιδανική αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών
Εκτεταμένο δίκτυο χρηστών σε όλο τον κόσμο
Πολύ χρήσιμη ένδειξη «Σε λειτουργία τώρα» για άμεση επικοινωνία με υποψήφιους συντρόφους
Εύκολη διαδικασία επιλογής συχνότητας ειδοποιήσεων και διαγραφής λογαριασμού

Μειονεκτήματα

Πρέπει να αγοράσεις ένα πακέτο μονάδων για να επικοινωνήσεις με άλλους χρήστες που σε ενδιαφέρουν
Μόνο η κύρια φωτογραφία χρήστη εμφανίζεται στη δωρεάν έκδοση

Φίλοι με Προνόμια για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Το Φίλοι με Προνόμια απευθύνεται σε συνειδητοποιημένα άτομα που δεν θέλουν να χάσουν χρόνο με ατελείωτο chat
Μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή ποιοι χρήστες είναι online και διαθέσιμοι
Η ιστοσελίδα είναι καλοσχεδιασμένη και εύκολη στην περιήγηση
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Το Φίλοι με Προνόμια είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών που έχει άμεσα αποτελέσματα, καθώς οι χρήστες του είναι open minded άτομα που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και δε διστάζουν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Το παιχνίδι αρχίζει άμεσα, χωρίς ατελείωτα μηνύματα και φλερτ που δεν οδηγεί πουθενά. Μέσα από τη διαδικασία αναζήτησης ο χρήστης μπορεί να βρει τα άτομα που τον ενδιαφέρουν και να περιηγηθεί στις φωτογραφίες και τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους. Σε μια δύσκολη εποχή, όπου οι δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας είναι περιορισμένες, ένας τέτοιος ιστότοπος γνωριμιών έχει ανεκτίμητη αξία για όσους ψάχνουν για μια σχέση που να τους καλύπτει φιλικά και ερωτικά, χωρίς δεσμεύσεις. Η πλατφόρμα δε δίνει τη δυνατότητα δωρεάν μηνυμάτων, όμως αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε τελική ανάλυση, καθώς όσοι επικοινωνούν με άλλους χρήστες το κάνουν από πραγματικό ενδιαφέρον και όχι μόνο για να περάσουν την ώρα τους.

Φίλοι με Προνόμια Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Γιάννης, 35 χρονών

Έχω αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Έψαχνα μια γυναίκα με την οποία θα μπορούσα να πιώ ένα ποτό και να περάσω καλά, αλλά και να μείνω μερικές ώρες στο κρεβάτι μαζί της, χωρίς περισσότερες δεσμεύσεις όμως, δεν είναι τώρα εποχή για τέτοια. Στο Φίλοι με Προνόμια βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα – και πολύ γρήγορα!

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Στέφανος, 22 χρονών

Μόλις συμπλήρωσα το προφίλ μου δέχτηκα αμέσως μηνύματα από γυναίκες που ήθελαν να βρεθούμε για… ότι προκύψει. Δεν έχω μάθει να φέρομαι έτσι, θέλω να γνωρίσω καλά τον άλλο πριν προχωρήσω παραπέρα. Ίσως αυτό το site δεν είναι για μένα.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 1
Δήμητρα, 28 χρονών

Δεν είμαι από αυτές που θέλουν να βρουν τον Κο Τέλειο για να περάσουν μια ερωτική νύχτα. Απεναντίας, πιστεύω ότι αν δεν τα βρίσκεις με τον άλλο στο κρεβάτι δεν αξίζει να προχωρήσεις παραπέρα. Στο Φίλοι με Προνόμια βρήκα άτομα που σκέφτονται όπως εγώ.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 1
Λία, 42 χρονών

Ξέρω τι θέλω και δεν επιθυμώ να χάνω τον χρόνο μου άσκοπα. Έχω μια απαιτητική δουλειά και μεγαλώνω μόνη μου ένα παιδί, ξέρω όμως ότι όταν θέλω μια καλή παρέα και μια ερωτική αγκαλιά, χωρίς υποχρεώσεις, μπορώ να επισκεφτώ το Φίλοι με Προνόμια.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 1

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr