Fatsa

Το Fatsa έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 4,1/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Fatsa Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,1/10
260 000+ / 23+
Fatsa

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 4,3/10

Ασφάλεια: 4/10

Πληροφορίες προφίλ: 4,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 4/10

Τμήμα υποστήριξης: 3,8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 4,3/10

Fatsa Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Γνώρισε νέα άτομα, φλέρταρε, κάνε φίλους

Ο ιστότοπος Fatsa αποτελεί μία κοινότητα γνωριμιών ανοιχτή προς όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως ερωτικών προτιμήσεων και ηλικιών. Η εν λόγω πλατφόρμα γνωριμιών χρησιμοποιείται από αρκετούς Έλληνες και Ελληνίδες που θέλουν να κάνουν νέες γνωριμίες με απώτερο σκοπό τη σύναψη μίας περιστασιακής ή σοβαρής/μακροχρόνιας σχέσης. Για να εγγραφεί κάποιος/-α στην κοινότητα του Fatsa πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Το απόλυτο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας γνωριμιών, έναντι των υπολοίπων, έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρει όλες τις λειτουργίες της εντελώς δωρεάν. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να μεταφορτώσεις όσες φωτογραφίες επιθυμείς στο προφίλ σου, καθώς και να δεις ελεύθερα τα προφίλ των υπολοίπων χρηστών. Σε ό,τι αφορά την εκμάθηση και περιήγηση των λειτουργιών του Fatsa, δεν απαιτείται πολύς χρόνος, αλλά ούτε και κόπος από εσένα. Τέλος, το περιβάλλον χρήστη είναι ιδιαίτερα φιλικό ενώ θυμίζει αρκετά τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εύκολη και γρήγορη εγγραφή στο Fatsa

Για να κάνεις λογαριασμό στο Fatsa πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις πληροφορίες όπως είναι το όνομά σου, η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής, το φύλο, το mail σου, καθώς και έναν προσωπικό κωδικό. Επίσης, μπορείς να εγγραφείς και μέσω του Facebook λογαριασμού σου. Προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες για γνωριμίες, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις μία μοντέρνα και κομψή φωτογραφία στο προφίλ σου. Σε περίπτωση που δεις ότι η φωτογραφία σου διαγράφεται λίγο μετά τη μεταφόρτωσή της, τότε σημαίνει πως αυτή δεν έχει γίνει αποδεκτή από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Απόλαυσε ελεύθερα όλες τις λειτουργίες στο Fatsa

Στο Fatsa μπορείς να βρεις εύκολα άνδρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα, καθώς και από το εξωτερικό. Στην επιλογή “Αναζήτηση μελών” μπορείς να καθορίσεις την απόσταση που θέλεις να έχουν οι γνωριμίες σου από τον τόπο διαμονής σου, καθώς και την ηλικία και την εμφάνιση αυτών.

Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις την αναζήτησή σου με τέτοιον τρόπο ώστε να σου εμφανίζονται μονάχα χρήστες με φωτογραφία. Ακόμη, μπορείς να στείλεις δώρα ή κάποιο μήνυμα στα μέλη της κοινότητας που σου αρέσουν. Αναφορικά με άλλες λειτουργίες του Fatsa, μπορείς να δημιουργήσεις μία αγγελία γνωριμίας, ανοιχτή προς τα μέλη της κοινότητα του Fatsa, και έτσι να προσελκύσεις το ενδιαφέρον περισσότερων χρηστών. Τέλος, σου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσεις ποιος επισκέπτεται το προφίλ σου, μέσα από την επιλογή “Οι επισκέπτες μου”.

Καμία Premium συνδρομή, περισσότερη διασκέδαση για όλους!

Στις περισσότερες πλατφόρμες γνωριμιών, αν όχι όλες, προσφέρονται κάποια πακέτα Premium λογαριασμών, τα οποία ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λειτουργίες που φέρουν μαζί τους. Ωστόσο, οι εν λόγω Premium λογαριασμοί απαιτούν πληρωμή από εσένα. Κάτι τέτοιο δεν θα αντιμετωπίσεις στην περίπτωση της πλατφόρμας γνωριμιών Fatsa. Εδώ, όλες οι λειτουργίες είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, μπορείς ελεύθερα να περιηγηθείς στα προφίλ των χρηστών του Fatsa, να δεις τις φωτογραφίες τους, να στείλεις μηνύματα ή και δώρα. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις τους αγαπημένους σου χρήστες στην επιλογή “Αγαπημένα μου”.

Διαγραφή του λογαριασμό σου στο Fatsa

Η διαγραφή του λογαριασμού σου στο Fatsa γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στην επιλογή “Οι ρυθμίσεις μου” και να επιλέξεις την “Ακύρωση λογαριασμού”. Τόσο απλά και τόσο εύκολα. Επίσης, σε περίπτωση που δεν θέλεις απαραίτητα να διαγράψεις τον λογαριασμό σου, το Fatsa σου δίνει την δυνατότητα να τον αδρανοποιήσεις και να τον ενεργοποιήσεις όποτε επιθυμείς.

Χαρακτηριστικά του Fatsa

Αναζήτηση μελών στο Fatsa

Από τη στιγμή που εγγραφείς στο Fatsa, ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου (μέσω mail επιβεβαίωσης) και ανεβάσεις μία φωτογραφία στο προφίλ σου, θα είσαι έτοιμος να αναζητήσεις πιθανά ταίρια από την κοινότητα του Fatsa. Καλό θα ήταν, βέβαια, να έχεις κάποια σύγχρονη/μοντέρνα φωτογραφία στο προφίλ σου (πρέπει να φαίνεται το πρόσωπό σου) προκειμένου να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά.

Χρήστες του Fatsa δίπλα σου

Μέσα από την επιλογή “Αναζήτηση μελών” μπορείς να βρεις χρήστες που βρίσκονται κοντά σου. Αν τώρα επιθυμείς να γνωρίσεις κάποιον που ζει μακριά από σένα, μπορείς να κάνεις τις αντίστοιχες τροποποιήσεις στην αναζήτησή σου.

Fatsa φωτογραφίες

Μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που έχουν μεταφορτώσει άλλοι χρήστες στα προφίλ τους ελεύθερα. Βέβαια, σε περίπτωση που οι χρήστες έχουν ρυθμίσει τις λειτουργίες του απορρήτου τους έτσι ώστε να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους ελεύθερα στην κοινότητα, θα πρέπει πρώτα να γίνεις φίλος/-ή με αυτούς, προκειμένου να αποκτήσεις πρόσβαση στις φωτογραφίες τους.

Fatsa μηνύματα-συνδεδεμένοι τώρα

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους χρήστες της κοινότητας του Fatsa μέσω μηνυμάτων. Μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να στείλεις διάφορα δώρα σε αυτούς/-ές που επιθυμείς να γνωρίσεις. Σε περίπτωση τώρα που η γνωριμία σου με κάποιο μέλος δεν έχει πάει καλά (άσχημη συμπεριφορά ή γλώσσα) μπορείς να μπλοκάρεις τον εκάστοτε χρήστη, πατώντας στο προφίλ του την επιλογή “Μπλοκάρισμα χρήστη”. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον/-α άμεσα, χωρίς να περιμένεις λεπτό, μπορείς να μεταβείς στην επιλογή “Συνδεδεμένοι τώρα” και να δεις ποιοι χρήστες είναι ενεργοί εκείνη τη στιγμή.

Fatsa ποιος με επισκέπτεται

Με αυτή τη λειτουργία μπορείς να δεις τα άτομα που επισκέπτονται το προφίλ σου. Μάλιστα, αναγράφεται η ώρα και η ημέρα που σε επισκέφθηκε το κάθε μέλος της κοινότητας ξεχωριστά. Αν ενδιαφέρεσαι για τον χρήστη που σε επισκέφθηκε, μπορείς να στείλεις κάποια απάντηση ή και κάποιο δώρο, προκειμένου να προχωρήσει η συζήτηση και η γνωριμία σας.

Fatsa ρυθμίσεις λογαριασμού και απορρήτου

Μπορείς να ρυθμίσεις/ τροποποιήσεις εύκολα και γρήγορα όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου μέσα από την επιλογή “Οι ρυθμίσεις μου”. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις το είδος των ειδοποιήσεων που θέλεις να σου εμφανίζονται καθώς και να ρυθμίσεις τη διαθεσιμότητα του προφίλ σου προς την κοινότητα του Fatsa. Έτσι, μπορείς να διαλέξεις σε ποιους χρήστες θέλεις να είναι εμφανείς οι εικόνες σου, οι φίλοι σου καθώς και οι δημοσιεύσεις στον τοίχο σου.

Fatsa μαύρη λίστα

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης σε ενοχλεί με μηνύματα, εικόνες και άλλες ενέργειες, μπορείς να τον αποκλείσεις επιλέγοντας την επιλογή “Μπλοκάρισμα χρήστη”, η οποία βρίσκεται κάτω από την εικόνα του εκάστοτε χρήστη. Ο εν λόγω χρήστης θα μπει στη μαύρη λίστα του λογαριασμού σου και έτσι δεν θα ενοχληθείς ξανά από αυτόν/-ήν. Επίσης, μπορείς να αναφέρεις τα όποια παράπονά σου στην ομάδα εξυπηρέτησης του Fatsa, μεταβαίνοντας στην επιλογή “Αναφορά χρήστη”.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Fatsa

Δωρεάν λογαριασμός

Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα
Προβολή φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή επισκέψεων
Αποστολή δώρων
Ελεύθερη περιήγηση σε προφίλ χρηστών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Λειτουργία μαύρης λίστας

Fatsa Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Προβολή των χρηστών καθώς και των φωτογραφιών τους
Προβολή επισκέψεων
Συνομιλία με άλλους χρήστες
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Σοβαρές γνωριμίες και φλερτ
Δωρεάν αποστολή δώρων

Μειονεκτήματα

Τα προφίλ ανδρών είναι πολύ περισσότερα από αυτά των γυναικών
Η ομάδα διαχείρισης του Fatsa μπορεί να διακόψει αιφνιδιαστικά τη λειτουργία του προφίλ σου
Ύπαρξη πολλών ψεύτικων προφίλ
Όχι 100% εγγυημένη προστασία και εχεμύθεια

Fatsa για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Παροχή όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας, τα οποία κοστολογούνται σε άλλες πλατφόρμες γνωριμιών
Μπορείς να καθορίσεις ποια στοιχεία του προφίλ σου θέλεις να είναι εμφανή προς τους άλλους χρήστες
Μπορείς να γνωρίσεις άτομα για τη σύναψη περιστασιακών σχέσεων αλλά και για κάτι πιο σοβαρό
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Fatsa

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Ο ιστότοπος γνωριμιών Fatsa παρέχει στους χρήστες του εντελώς δωρεάν όλες τις λειτουργίες του και αυτό είναι κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Αν είσαι πάνω από 18 ετών και θέλεις να γνωρίσεις άτομα όλων των ηλικιών, το Fatsa αποτελεί μία πολύ καλή και κυρίως οικονομική επιλογή για εσένα. Η εγγραφή σου γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, ενώ το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που θέλεις να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος της εν λόγω πλατφόρμας γνωριμιών, η οποία θυμίζει τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βοηθά στην ευκολότερη εκμάθηση των λειτουργιών, ενώ ευνοεί την έναρξη συζητήσεων με άλλους χρήστες. Σε περίπτωση που βρεθείς σε άβολη θέση, η επιλογή του αποκλεισμού ή η αναφορά χρήστη θα σε σώσουν στην κυριολεξία. Γενικότερα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι αρνητικό να ειπωθεί για τον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών. Ίσως θα ήταν ιδανικό αν υπήρχε μία πιο ισορροπημένη κατανομή μεταξύ του αριθμού των ανδρών και των γυναικών της κοινότητας.

Fatsa Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Κώστας, 50 χρονών

Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορώ να δω τα προφίλ και τις εικόνες των υπολοίπων χρηστών χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάποια ακριβή συνδρομή.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 0
Δημήτρης, 30 χρονών

Επιτέλους μία ιστοσελίδα γνωριμιών που απευθύνεται και σε άτομα με διαφορετικές ερωτικές προτιμήσεις. Χαίρομαι πολύ που στην κοινότητα του Fatsa υπάρχουν πολλοί trans.

ΝΑI 5 ΟΧΙ 3
Ελένη, 24 χρονών

Στο Fatsa υπάρχουν πραγματικά πολλοί άνδρες για να γνωρίσεις. Ειλικρινά εδώ νοιώθω πιο ελκυστική από ποτέ. Έχω γνωρίσει περισσότερους από 5 άνδρες, ενώ έχω βγει ήδη με τους 2 και συνεχίζω!

ΝΑI 11 ΟΧΙ 6
Ιάκωβος, 43 χρονών

Αρχικά, μου άρεσε που είχα στη διάθεσή μου τόσες πολλές και δωρεάν λειτουργίες στον λογαριασμού μου, αλλά δυστυχώς όλα αυτά δεν με βοήθησαν να κάνω κάποια γνωριμία. Με όσες γυναίκες ήρθα σε συζήτηση καμία δεν δέχθηκε να βγούμε. Μάλλον θα δοκιμάσω κάτι άλλο.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 10

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr