Erodate

Erodate Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,3/10
150 000+ / 25+
Erodate

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 6,9/10

Ασφάλεια: 7,5/10

Πληροφορίες προφίλ: 7,8/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 7/10

Τμήμα υποστήριξης: 7,2/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 7,2/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
33186 άτομα συνδεδεμένα

Θέμης
Θέμης, Ηλικία: 28
Αγνή
Αγνή, Ηλικία: 29
Ηλίας
Ηλίας, Ηλικία: 26

Erodate Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Αποκλειστικά πονηρές γνωριμίες

Ο ιστότοπος γνωριμιών Erodate δεν αποτελεί ακόμη μία κλασική πλατφόρμα γνωριμιών, αλλά μία ιστοσελίδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα τα οποία επιδιώκουν μία ερωτική επαφή. Εδώ δεν θα αναλωθείς σε άσκοπες συζητήσεις και φιλίες. Οι χρήστες του Erodate ξέρουν τι θέλουν και τι ψάχνουν, επομένως εύκολα θα βρεις αυτό που επιθυμείς. Από μία απλή περιστασιακή σχέση μέχρι ανταλλαγή συντρόφων, το Erodate αποτελεί πραγματικά το πιο καυτό σημείο συνάντησης. Για να εγγραφείς στην κοινότητα γνωριμιών του Erodate θα πρέπει να είσαι ενήλικας. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα από δωρεάν και επί πληρωμή λειτουργίες, με τις τελευταίες, αν και απαραίτητες, να είναι αρκετά ακριβές σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, το θετικό είναι πως μπορείς να αναβαθμίσεις τον λογαριασμό σου σε VIP μέσω κάποιων άλλων ενεργειών από μέρους σου, όπως είναι η μεταφόρτωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων φωτογραφιών, η πρόσκληση ενός φίλου στον εν λόγω ιστότοπο και άλλα. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες λειτουργίες της εν λόγω πλατφόρμας, εδώ θα βρεις αγγελίες γνωριμιών, ζωντανές μεταδόσεις καθώς και αναγγελίες πραγματικών εκδηλώσεων (π.χ. κάποια συνάντηση μεταξύ μελών της κοινότητας σε κάποιο μαγαζί ή κάποια σεξουαλική εκδήλωση).

H εγγραφή στην κοινότητα γνωριμιών του Erodate

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις κοινότητες γνωριμιών, για να κάνεις λογαριασμό στο Erodate πρέπει να είσαι ενήλικας. Με το που δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου, θα σου ζητηθεί η επικύρωσή του μέσω ενός mail. Στη συνέχεια, θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις ορισμένες πληροφορίες, όπως είναι το όνομά σου, η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής, το φύλο, οι ερωτικές σου προτιμήσεις, καθώς και το είδος των γνωριμιών που θα ήθελες να συνάψεις με τα μέλη της κοινότητας. Για να χρησιμοποιήσεις την εν λόγω πλατφόρμα γνωριμιών, πρέπει πρώτα από όλα να ανεβάσεις μία φωτογραφία στο προφίλ σου. Με το πέρας των παραπάνω διαδικασιών, η εγγραφή σου θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και θα είσαι έτοιμος να ενταχθείς στον κόσμο των γνωριμιών του Erodate.

Τι θα συναντήσεις στο Erodate

Στο Erodate μπορείς να βρεις εύκολα άνδρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Στις αναζητήσεις σου μπορείς να καθορίσεις τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχει το ταίρι σου σχετικά με την ηλικία, την εμφάνιση και την περιοχή διαμονής. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσεις κάποιον/-α επαγγελματία συνοδό ή ζευγάρι. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάποιος/-α χρήστης, μπορείς να μεταβείς στο προφίλ του/της και να δεις περαιτέρω πληροφορίες.

H VIP συνδρομή αξίζει πραγματικά

Μπορείς να ενεργοποιήσεις έναν VIP λογαριασμό στο Erodate για μερικές ημέρες έως και έναν χρόνο. Η πληρωμή μίας VIP συνδρομής μπορεί να γίνει μέσω SMS, πιστωτικής κάρτας, Paysafe, PayPal ή Credits (πόντοι οι οποίοι καταγράφονται στο προφίλ σου ανάλογα με τη δραστηριότητά-ενέργειές σου). Αναφορικά με τις λειτουργίες στις οποίες θα αποκτήσεις πρόσβαση, αυτές είναι πολλές και ιδιαίτερα χρήσιμες. Αρχικά, θα μπορείς να στείλεις και να διαβάσεις όλα τα μηνύματά σου (μιας και στον δωρεάν λογαριασμό υπάρχει περιορισμός σε αυτές τις λειτουργίες). Επίσης, θα είσαι σε θέση να δεις ποιος/ποια επισκέφθηκε το προφίλ σου καθώς και ποιοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή.

Διαγραφή του λογαριασμού σου στο Erodate

Είτε έχεις δωρεάν λογαριασμό, είτε VIP, η διαγραφή του λογαριασμού σου στο Erodate είναι μία πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στο προφίλ σου και να επιλέξεις την επιλογή “Ρυθμίσεις”. Έπειτα θα σου εμφανιστούν δύο επιλογές σχετικά με τον λογαριασμό σου, αυτές της αναστολής και της διαγραφής του προφίλ. Μάλιστα, σε περίπτωση που διέθετες κάποιον VIP λογαριασμό και δεν έκανες χρήση των επί πληρωμή λειτουργιών του, μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
26. 7. 2020

Χαρακτηριστικά του Erodate

Παιχνίδι “Θέλεις να γνωριστούμε;”

Μέσω αυτού του παιχνιδιού μπορείς να γνωρίσεις εύκολα και γρήγορα διάφορους χρήστες της κοινότητας του Erodate. Διαθέτεις τρεις επιλογές ως απάντηση: μία αρνητική (όχι), μία θετική (ναι) και μία άκρως θετική (οπωσδήποτε ναι). Στην τελευταία περίπτωση, το αίτημα για γνωριμία στέλνεται άμεσα στον χρήστη που επιθυμείς. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως στην προκειμένη περίπτωση θα χρειαστεί να καταβάλεις ένα πόσο πόντων (αν δεν έχεις, τότε χρειάζεται η καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού) για να λάβει χώρα η συγκεκριμένη ενέργεια.

Αναζήτηση γνωριμιών και Αγγελίες

Στο Erodate μπορείς να αναζητήσεις χρήστες ανά φύλο, ηλικία και τοποθεσία. Επίσης, μπορείς να καθορίσεις αν θέλεις να σου εμφανίζονται προφίλ χρηστών με ή χωρίς φωτογραφίες. Επιπλέον, μέσα από τη λειτουργία “Αγγελίες” σου δίνεται η δυνατότητα να ψάξεις για κάτι πιο εξεζητημένο ή περισσότερο προς τα γούστα σου ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας του Erodate.

Erodate Webcam

Κάποιοι χρήστες του Erodate πραγματοποιούν ζωντανές μεταδόσεις από την προσωπική τους ζωή και εσύ έχεις τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσεις. Επίσης, μπορείς να τους κάνεις ορισμένες ερωτήσεις καθώς και να κανονίσετε κάποιο ραντεβού. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρειάζεται να καταβάλεις κάποιο χρηματικό αντίτιμο προκειμένου να εισέλθεις στις εν λόγω λειτουργίες.

Erodate μηνύματα

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους χρήστες της κοινότητας του Erodate μέσω μηνυμάτων. Στα μηνύματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα emoticons (χαμόγελα κ.ά.), φωτογραφίες, βίντεο και εικόνες. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν διαθέτεις κάποιον VIP λογαριασμό, θα πρέπει να ξέρεις πως θα έχεις ένα πολύ μικρό αριθμό διαθέσιμων μηνυμάτων (όσον αφορά την αποστολή αλλά και τη λήψη). Σε περίπτωση τώρα που κάποιος χρήστης σε παρενοχλεί, μπορείς να τον αποκλείσεις επιλέγοντας στο προφίλ του την επιλογή “Αναφορά ακατάλληλου μέλους”.

Erodate εκδηλώσεις

Μπορείς να παρευρεθείς σε διάφορες πραγματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τα μέλη της κοινότητας του Erodate. Εδώ θα βρεις επιλογές από απλές σεξουαλικές εκδηλώσεις μέχρι ερωτικά ταξίδια.

Erodate ποιος με κοίταξε για συνδρομη vip

Με αυτή τη λειτουργία μπορείς να δεις όλα τα άτομα που σε αναζήτησαν και επισκέφθηκαν το προφίλ σου. Επίσης, μπορείς να δεις την ακριβή ώρα και ημερομηνία που σε επισκέφθηκε ο κάθε χρήστης.

Erodate Ποιος/-α είναι συνδεδεμένος για συνδρομη vip

Στο Erodate έχεις τη δυνατότητα να δεις ποιοι χρήστες είναι ενεργοί ανά πάσα στιγμή. Έτσι, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί τους, χωρίς να περιμένεις το πότε θα συνδεθούν.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Erodate

Δωρεάν λογαριασμός

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων (περιορισμένος αριθμός)
Προβολή επισκέψεων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα

1 μήνας VIP

25,00€

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων (περιορισμένος αριθμός)
Προβολή επισκέψεων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα

3 μήνες VIP

10,00€ (ανά μήνα)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων (περιορισμένος αριθμός)
Προβολή επισκέψεων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα

Erodate Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Προβολή των χρηστών καθώς και ορισμένων φωτογραφιών τους
Εύκολη αναζήτηση ατόμων
Στοχευμένες γνωριμίες με απώτερο σκοπό την ερωτική επαφή
Ανταλλαγή συντρόφων

Μειονεκτήματα

Στον δωρεάν λογαριασμό δεν υπάρχει η δυνατότητα προβολής των ατόμων που τους αρέσεις
Περιορισμός στον αριθμός αποστολής και λήψης μηνυμάτων στον δωρεάν λογαριασμό
Ο VIP λογαριασμός κοστίζει αρκετά χρήματα ανά μήνα

Erodate για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις έναν VIP λογαριασμό μέσω ορισμένων ενεργειών
Μπορείς να γνωρίσεις κάποιον/-α εύκολα και γρήγορα μέσα από το παιχνίδι “Θέλεις να γνωριστούμε”
Μπορείς να “κλειδώσεις” την πρόσβαση των προσωπικών σου φωτογραφιών (κάθε χρήστης θα ζητήσει άδεια από εσένα προκειμένου να τις δει)
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Erodate

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

To Erodate αποτελεί μία πλατφόρμα γνωριμιών αποκλειστικά για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν νέα άτομα και να βιώσουν νέες ερωτικές περιπέτειες. Στον εν λόγω ιστότοπο, αν και προσφέρονται αρκετές δωρεάν λειτουργίες, αυτές δεν θα σε βοηθήσουν τόσο ώστε να γνωρίσεις νέα άτομα. Αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες γνωριμιών στο κατακόρυφο, καλό θα ήταν να κοιτάξεις το ενδεχόμενο της αγοράς ενός VIP λογαριασμού. Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες εγγραφής και διαγραφής ενός λογαριασμού, αυτές πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη ευκολία. Στα θετικά του συγκεκριμένου ιστότοπου συγκαταλέγεται το γεγονός πως μπορείς να αποκτήσεις έναν VIP λογαριασμό δωρεάν, μέσω συγκεκριμένων ενεργειών. Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών, εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις σε παιχνίδια ανταλλαγής συντρόφων καθώς και να παρευρεθείς σε πραγματικές εκδηλώσεις με ερωτικό περιεχόμενο. Σε γενικές γραμμές το Erodate αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για να συνάψεις ερωτικές σχέσεις με διάφορα άτομα, ωστόσο απαιτείται η αγορά μίας VIP συνδρομής, αφού οι παροχές που προσφέρονται είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Erodate Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Παύλος, 52 χρονών

Η καλύτερη ιστοσελίδα σε ό,τι έχει να κάνει με την εύρεση εύκολου σεξ. Όλες οι γυναίκες στο Erodate ψάχνουν για το προφανές και όχι για φιλίες και απλά φλερτ.

ΝΑI 3 ΟΧΙ 2
Στέλιος, 27 χρονών

Έχω ξετρελαθεί με το γεγονός ότι σου προσφέρονται εντελώς δωρεάν ευκαιρίες ερωτικών εκδηλώσεων. Έχω παρευρεθεί ήδη σε δύο, στα οποία υπήρχαν αρκετοί χρήστες του Erodate και περάσαμε όλοι πραγματικά απίστευτα! Ό,τι καλύτερο απλά!

ΝΑI 8 ΟΧΙ 6
Καίτη, 34 χρονών

Απογοητεύτηκα από την κατάσταση στο Erodate. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να σε γνωρίσουν. Εδώ όλοι σκέφτονται απλά το πως θα σε πηδήξουν. Θα ήθελα μία πιο σοβαρή γνωριμία.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 8
Νάνσυ, 30 χρονών

Είμαι 10 ετών παντρεμένη με τον άνδρα μου και όπως καταλαβαίνετε, μετά από τόσα ετών γάμου, επήλθε η ρουτίνα στη σχέση μας. Ωστόσο, στο Erodate καταφέραμε να αναζωπυρώσουμε το πάθος μας. Πριν λίγο καιρό εγώ και ο άνδρας μου κάναμε την πρώτη μας ανταλλαγή συντρόφων. Εννοείται πως πλέον θα το δοκιμάζουμε όσο το δυνατόν συχνότερα!

ΝΑI 14 ΟΧΙ 6

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr