Elmaz

Το Elmaz έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 4,7/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Elmaz Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,7/10
245 000+ / 25+
Elmaz

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 5/10

Ασφάλεια: 4,8/10

Πληροφορίες προφίλ: 4,5/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 4,3/10

Τμήμα υποστήριξης: 4,8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 5/10

Elmaz Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Γνωριμίες στην πλατφόρμα του Elmaz

Το Elmaz αποτελεί μία κοινότητα γνωριμιών για Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι επιθυμούν να συνάψουν διαφόρων ειδών σχέσεις. Είτε ψάχνεις μία γνωριμία για σοβαρή σχέση είτε για κάτι πιο “ελεύθερο” ή περιστασιακό, το Elmaz θα καλύψει τις ανάγκες σου. Οι γνωριμίες στον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών γίνονται εύκολα και γρήγορα, κάτι το οποίο οφείλεται εν πολλοίς στο φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη. Μάλιστα, το Elmaz σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις άτομα όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο. Για την εγγραφή σου στη συγκεκριμένη κοινότητα γνωριμιών δεν θα σου ζητηθούν παρά ορισμένες πληροφορίες, ενώ προτείνεται η μεταφόρτωση τουλάχιστον μιας προσωπικής φωτογραφίας από μέρους σου, προκειμένου να αυξηθεί η δημοτικότητα του προφίλ σου αλλά και να ξεκλειδωθούν ορισμένες λειτουργίες. Σε ό,τι αφορά τις δωρεάν λειτουργίες που θα βρεις στον εν λόγω ιστότοπο, αυτές είναι πολλές και απλές στη χρήση.

Εγγραφή στο Elmaz

Για να κάνεις λογαριασμό στο Elmaz θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις κάποιες πληροφορίες, όπως είναι το όνομά σου, η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής, το φύλο, το mail σου, καθώς και έναν προσωπικό κωδικό. Επισημαίνεται πως η εγγραφή σου στον συγκεκριμένο ιστότοπο είναι εντελώς δωρεάν. Στη συνέχεια, θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις στοιχεία σχετικά με τον σωματότυπο αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου. Επίσης, μπορείς να συμπληρώσεις τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχει το ταίρι σου. Τέλος, καλό θα ήταν να μεταφορτώσεις μία φωτογραφία για το προφίλ σου, προκειμένου να αυξηθεί η δημοτικότητά του (μπορείς συνολικά να μεταφορτώσεις 48 φωτογραφίες).

Λειτουργίες στο Elmaz

Στο Elmaz θα βρεις αρκετές δωρεάν λειτουργίες, οι οποίες κοστολογούνται σε άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών. Για παράδειγμα, εδώ μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στα προφίλ των χρηστών της κοινότητας, να δεις τους νέους χρήστες, ποιοι είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή καθώς και το ποιοι έχουν επισκεφθεί το προφίλ σου.

Μάλιστα, στο Elmaz θα βρεις τη λειτουργία “Meet your love” όπου μπορείς να ψηφίσεις διάφορα μέλη της κοινότητας και να επικοινωνήσεις με αυτά που σε ενδιαφέρουν. Τέλος, σου δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσεις τα προφίλ των άλλων χρηστών-καθώς και να ψηφιστείς από αυτούς-αλλά και να σχολιάσεις τις φωτογραφίες τους.

Απαραίτητη η Elmaz Extra συνδρομή & λοιπές VIP υπηρεσίες

Αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τους χρήστες του Elmaz, τότε θα πρέπει να αγοράσεις μία Elmaz Extra συνδρομή, αφού μόνο έτσι θα αποκτήσεις πρόσβαση στις λειτουργίες των μηνυμάτων (αποστολή και λήψη). Επιπλέον, παρέχονται και ορισμένα επί πληρωμή πακέτα αγοράς πόντων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για διάφορες λειτουργίες όπως είναι η αποστολή δώρων σε κάποιον χρήστη της κοινότητας. Τέλος, στις επί πληρωμή VIP υπηρεσίες θα συναντήσεις τρεις επιλογές: VIP μηνύματα (προτεραιότητα των μηνυμάτων σου έναντι άλλων), VIP προφίλ (προτεραιότητα του προφίλ σου έναντι άλλων) και VIP λωρίδα (τακτική παρουσίαση του προφίλ-φωτογραφίας σου στην κοινότητα).

Διαγραφή λογαριασμού στο Elmaz

Η διαγραφή του προσωπικού σου λογαριασμού στο Elmaz αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Για να το επιτύχεις αυτό, αρκεί να επιλέξεις στην αρχική σελίδα την επιλογή “Υπηρεσίες”, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας και στη συνέχεια να επιλέξεις τη διαγραφή λογαριασμού. Στη συνέχεια θα σου ζητηθεί να πληκτρολογήσεις τον κωδικό του λογαριασμού σου και να επιβεβαιώσεις το αίτημά σου για διαγραφή. Αυτό είναι όλο!

Χαρακτηριστικά του Elmaz

Αναζήτηση στο Elmaz

Μπορείς να αναζητήσεις το πιθανό σου ταίρι μέσα από την κοινότητα του Elmaz, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου. Μάλιστα, θα βρεις μία πραγματικά μεγάλη γκάμα φίλτρων για να εξειδικεύσεις τις αναζητήσεις σου. Για πιο στοχευμένες αναζητήσεις, μπορείς να επιλέξεις τις επιλογές “Σύνθετη αναζήτηση” ή “Αναλυτική αναζήτηση”. Επιπλέον, η πλατφόρμα γνωριμιών σου παρέχει εκτενή κατάλογο με τους χρήστες της κοινότητας, προκειμένου να δεις αναλυτικά αυτούς/-ές που σε ενδιαφέρουν.

Elmaz φωτογραφίες και προβολή

Μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που έχουν μεταφορτώσει οι χρήστες της κοινότητας του Elmaz στα προφίλ τους εντελώς ελεύθερα, χωρίς την αγορά κάποιου Premium λογαριασμού. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και σχετικά σχόλια σε κάποια φωτογραφία, προκειμένου να ξεκινήσεις μία νέα γνωριμία. Σε ότι αφορά τις δικές σου φωτογραφίες, μπορείς να μεταφορτώσεις συνολικά έως και 48 στο προφίλ σου.

Elmaz VIP υπηρεσίες

Οι VIP υπηρεσίες που προσφέρονται στον ιστότοπο γνωριμιών Elmaz είναι τρεις. Η πρώτη ονομάζεται VIP μηνύματα και ουσιαστικά μέσω αυτής της υπηρεσίας τα μηνύματά σου αποκτούν προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων. Η δεύτερη παρεχόμενη υπηρεσία ονομάζεται VIP προφίλ και φροντίζει για την υψηλότερη θέση του προφίλ σου στις αναζητήσεις άλλων χρηστών. Τέλος, η τρίτη υπηρεσία ακούει στο όνομα VIP λωρίδα και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να “διαφημίζει” το προφίλ σου στην κοινότητα γνωριμιών του Elmaz.

Elmaz Extra

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους χρήστες της κοινότητας του Elmaz μέσω μηνυμάτων. Ωστόσο, για να καταστεί αυτό εφικτό θα πρέπει να αγοράσεις τη συνδρομή Elmaz Extra. Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείς να λάβεις και να στείλεις μηνύματα, σε αντίθεση με έναν απλό λογαριασμό, όπου δεν σου προσφέρονται οι εν λόγω υπηρεσίες.

Elmaz λειτουργία “Meet your love”

Με αυτή τη λειτουργία, μπορείς να δεις τα άτομα από την κοινότητα του Elmaz και να τα αξιολογήσεις θετικά (ένδειξη καρδιάς) ή και καθόλου (επόμενη προβολή). Σε περίπτωση που δηλώσεις το ενδιαφέρον σου (ένδειξη καρδιάς), η πληροφορία αυτή θα μεταφερθεί στον αντίστοιχο χρήστη και αυτός/-ή με τη σειρά του μπορεί να σου απαντήσει, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος, είτε μέσω μίας αντίδρασης ή αξιολόγησης.

Elmaz ρυθμίσεις λογαριασμού και απορρήτου

Μπορείς να ρυθμίσεις-τροποποιήσεις εύκολα και γρήγορα όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου (όνομα, mail, φυσικά χαρακτηριστικά και προτιμήσεις) μέσα από την επιλογή “Προσωπικά δεδομένα”. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις το είδος των ειδοποιήσεων που θέλεις να σου εμφανίζονται μέσα από την επιλογή “Ρυθμίσεις”.

Μπλοκάρισμα-αποκλεισμός χρήστη

Αν κάποιος χρήστης σε ενοχλεί με μηνύματα, εικόνες και άλλες απρεπείς ενέργειες, μπορείς να τον αποκλείσεις επιλέγοντας την κόκκινη ένδειξη με την αναγραφή “Μπλόκαρε”. Με τον τρόπο αυτό θα γλιτώσεις από τυχόν ενοχλητικές παρουσίες.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Elmaz

Δωρεάν λογαριασμός

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων

1 μήνας Elmaz Extra

4,99€

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων

3 μήνες Elmaz Extra

4,60€ (ανά μήνα)

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων

6 μήνες Elmaz Extra

3,99€ (ανά μήνα)

Προβολή φωτογραφιών
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Προβολή επισκέψεων προφίλ
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων

Elmaz Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Προβολή των χρηστών καθώς και των φωτογραφιών τους
Προβολή επισκέψεων στο προφίλ σου
Εύχρηστο περιβάλλον χρήστη

Μειονεκτήματα

Μη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων σε περίπτωση κατοχής δωρεάν λογαριασμού
Μικρός αριθμός χρηστών σε σύγκριση με άλλες κοινότητες γνωριμιών

Elmaz για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Μπορείς να γνωρίσεις εύκολα και γρήγορα χρήστες μέσα από τη λειτουργία “Meet your love”
Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών
Παροχή αρκετών φίλτρων για εξειδικευμένες αναζητήσεις
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Elmaz

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Ο ιστότοπος γνωριμιών Elmaz απευθύνεται σε κάθε άτομο που θέλει να κάνει μία νέα γνωριμία μέσω του διαδικτύου. Είτε επιθυμείς ένα απλό φλερτ, μία περιστασιακή σχέση, είτε κάτι πιο σοβαρό, το Elmaz θα καλύψει τις όποιες απαιτήσεις σου. Μάλιστα, οι γυναίκες-χρήστες της κοινότητας θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τον υψηλό αριθμό ανδρών-χρηστών του Elmaz. Ως προς τις ηλικίες που θα συναντήσεις στον εν λόγω ιστότοπο γνωριμιών, αυτές ποικίλουν, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Η εγγραφή σου στην εν λόγω κοινότητα δεν απαιτεί από εσένα την αποκάλυψη της ταυτότητάς σου, ενώ η όλη διαδικασία πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της διαγραφής του λογαριασμού σου. Σε ό,τι αφορά το περιβάλλον χρήστη, αυτό χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και καλαισθησία. Μπορείς να περιηγηθείς στα προφίλ των χρηστών της κοινότητας εντελώς ελεύθερα, να βαθμολογήσεις τις φωτογραφίες τους ή να κάνεις μία άμεση γνωριμία μέσα από την υπηρεσία “Meet your love”. Αν τώρα βρεθείς σε κάποια “δυσάρεστη” κατάσταση, η δυνατότητα αποκλεισμού του εκάστοτε προφίλ χρήστη θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ως προς τα μειονεκτήματα του εν λόγω ιστότοπου γνωριμιών, θα επισημαίναμε το γεγονός της απαγόρευσης της αποστολής και λήψης μηνυμάτων από κατόχους δωρεάν λογαριασμών, μιας και αυτή η πολιτική σε οδηγεί αναγκαστικά στην αγορά της Elmaz Extra συνδρομής.

Elmaz Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Κώστας, 32 χρονών

Μου αρέσει πολύ που στο Elmaz έχω τόσες πολλές δωρεάν λειτουργίες. Μπορώ να δω ανά πάσα στιγμή ποιος επισκέπτεται το προφίλ μου και να ξεκινήσω αμέσως μία νέα γνωριμία. Στο Elmaz ψάχτηκα κυρίως για περιστασιακές σχέσεις και έχω κάνει ήδη πολλές γνωριμίες, μερικές εκ των οποίων οδήγησαν και σε κατ’ ιδίαν ραντεβού.

ΝΑI 2 ΟΧΙ 1
Γιάννης, 24 χρονών

Μου άρεσε πολύ η δομή του site καθώς και οι πολλές δωρεάν λειτουργίες, ωστόσο η αδυναμία αποστολής και λήψης μηνυμάτων από κατόχους δωρεάν λογαριασμών με οδήγησαν στο να εγκαταλείψω τον συγκεκριμένο ιστότοπο γνωριμιών.

ΝΑI 7 ΟΧΙ 5
Βασιλική, 37 χρονών

Όντας χωρισμένη εδώ και αρκετά ετών, αποφάσισα να ασχοληθώ με τις διαδικτυακές γνωριμίες και η αλήθεια είναι πως δεν το μετάνιωσα! Μέσα από τη λειτουργία “Meet your love”, συνάντησα τον άνδρα των ονείρων μου! Εκδήλωσα αμέσως το ενδιαφέρον μου και εκείνος ανταποκρίθηκε! Πλέον έχουμε σχέση εδώ και ένα χρόνο.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 3
Δέσποινα, 40 χρονών

Λόγω ηλικίας αναζητούσα μία γνωριμία, η οποία θα οδηγούσε στο τέλος σε κάτι σοβαρό. Έτσι, αποφάσισα να εγγραφώ στην κοινότητα του Elmaz. Μέσα σε 3 μήνες κατάφερα και βρήκα τον άνδρα της ζωής μου! Είμαστε μαζί εδώ και 5 μήνες και σκεφτόμαστε στο κοντινό μέλλον να κάνουμε το μεγάλο βήμα!

ΝΑI 10 ΟΧΙ 6

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr