C-Date

C-Date Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,0/10
25 000+ / 23+
C-Date

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 8/10

Ασφάλεια: 8,2/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,2/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 7,7/10

Τμήμα υποστήριξης: 7,8/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8,3/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
5531 άτομα συνδεδεμένα

Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνος, Ηλικία: 19
Ντιάνα
Ντιάνα, Ηλικία: 26
Λουκάς
Λουκάς, Ηλικία: 18

C-Date Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Ψάχνεις για νέες γνωριμίες; Το C-Date είναι αυτό που ψάχνεις.

Θέλεις να κανονίσεις ένα ραντεβού χωρίς δεσμεύσεις κοντά στην περιοχή που που μένεις; Αν ναι, τότε ο ιστότοπος γνωριμιών C-date θα καλύψει τις όποιες απαιτήσεις σου. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών θα βρεις έναν μεγάλο αριθμό από επαφές (άνδρες και γυναίκες), οι οποίες περιμένουν να σε γνωρίσουν. Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, σίγουρα θα ικανοποιηθούν από την ισορροπημένη αναλογία μεταξύ των φύλων. Στο C-Date μπορείς να βρεις ταίρι είτε για μία βραδιά είτε για μία μακροχρόνια σχέση, και όλα αυτά κάτω από απόλυτη διακριτικότητα και ανωνυμία. Οι γνωριμίες στον εν λόγω ιστότοπο είναι ασφαλείς, ενώ ενέργειες όπως η εύρεση κατάλληλων συντρόφων καθώς και η φραγή των ψεύτικων προφίλ από μέρους σου αυξάνουν την αξιοπιστία του λογαριασμού σου. Κάθε μέρα περίπου 25.000 χιλιάδες άτομα γίνονται μέλη της κοινότητας ψάχνοντας για κάποιο φλερτ, σεξ και γνωριμίες γεμάτες πάθος.

Μπορείς να εγγραφείς στο C-Date εύκολα

Με κάθε σου εγγραφή σε κάποια πλατφόρμα γνωριμιών σου ζητείται να συμπληρώσεις ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο των σχέσεων που επιθυμείς. Για παράδειγμα, θα σου ερωτηθεί τι είδους σεξουαλικές εμπειρίες αναζητάς, από που κατάγεσαι καθώς και τι ακριβώς ψάχνεις. Με την επιβεβαίωση του mail σου (ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας), γίνεσαι αυτομάτως έγκυρο μέλος της κοινότητας γνωριμιών C-Date. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ θα χρειαστεί να πληρώσεις μόνο αν θελήσεις να κάνεις χρήση των υπηρεσιών του C-Date. Έπειτα, οι πόρτες των ελεύθερων-αδέσμευτων γνωριμιών θα ανοιχτούν μπροστά σου.

Τι συμβαίνει μετά την εγγραφή μου στο C-Date;

Αν και έχεις ήδη κάνει εγγραφή, θα παρατηρήσεις πως δεν μπορείς να προσθέσεις πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σου. Αρχικά ανέβασε μία φωτογραφία για το προφίλ σου και καθόρισε το αν θέλεις να είναι ορατή σε όλους ή σε συγκεκριμένους χρήστες της κοινότητας. Μπορείς να στείλεις συγκεκριμένες ερωτήσεις σε μέλη

της κοινότητας που σε ενδιαφέρουν και έτσι να ξεκινήσεις μία συζήτηση. Μετά την έναρξη της συζήτησης μπορείς να συμπληρώσεις άλλες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τις ερωτικές σου προτιμήσεις, το είδος των συναντήσεων που θα λάβουν χώρα καθώς και την εμφάνιση που θα ήθελες να έχει το ταίρι σου.

Η Premium συνδρομή είναι απαραίτητη στο C-Date

Σε αρκετές πλατφόρμες γνωριμιών η δημιουργία ενός Premium λογαριασμού από μέρους σου δεν είναι απαραίτητη. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών εάν δεν έχεις Premium λογαριασμό δεν πρόκειται να πας πουθενά. Η εν λόγω πολιτική στοχεύει στο να απομακρύνει τους μη σοβαρούς χρήστες από την κοινότητα γνωριμιών. Μπορείς να αγοράσεις Premium συνδρομή από έναν μέχρι έξι μήνες. Η συνδρομή σου θα ανανεώνεται αυτόματα μετά το πέρας της περιόδου λήξης. Μέσω ενός Premium λογαριασμού μπορείς να στείλεις και να λάβεις απεριόριστο αριθμό μηνυμάτων, να ορίσεις τα κριτήρια που επιθυμείς στις αναζητήσεις σου, να δεις όλα τα προφίλ στην κοινότητα- συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών-καθώς και να λάβεις καθημερινές προτάσεις γνωριμιών.

Πως θα διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο C-Date;

Μπορείς να βρεις όλες τις σχετικές πληροφορίες αναφορικά με τη διαγραφή ενός λογαριασμού στην επιλογή “Όροι και Προϋποθέσεις”. Ανάμεσα σε αυτά που θα βρεις, θα δεις ότι μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά την επιλογή “Απενεργοποίηση Προφίλ” που βρίσκεται στον τομέα “Ρυθμίσεις”. Εάν έχεις πληρώσει την Premium συνδρομή σου, μπορείς να τερματίσεις την εν λόγω συνδρομή το αργότερο 14 ημέρες μετά τη χρέωση της αμφισβητούμενης πληρωμής, είτε μέσω γραπτής σχετικής δήλωσης προς τη διεύθυνση της εταιρείας, είτε μέσω του αναγραφόμενου υπερσυνδέσμου που θα βρεις στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γνωριμιών.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
27. 12. 2020

Χαρακτηριστικά του C-Date

Καθορίζοντας τη διαθεσιμότητα των φωτογραφιών σου

Όλοι οι ντροπαλοί -και μη- χρήστες θα ενθουσιαστούν με τη δυνατότητα που τους παρέχεται αναφορικά με την προβολή των φωτογραφιών τους στην κοινότητα. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις οι φωτογραφίες σου να εμφανίζονται μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες, με τους υπόλοιπους να αντικρίζουν απλά μία θολή εικόνα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται και η ανωνυμία σου.

Συμπληρώνοντας πληροφορίες για τον εαυτό σου

Μετά το ανέβασμα της φωτογραφίας σου, μπορείς να δηλώσεις τις ερωτικές σου προτιμήσεις στους υπόλοιπους χρήστες, πως θα προτιμούσες να πραγματοποιηθεί το πρώτο σου ραντεβού καθώς και να περιγράψεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Επίσης, μπορείς να προσδιορίσεις τις προϋποθέσεις που θέλεις να πληρεί το ταίρι σου.

Έξυπνες προτάσεις επαφών

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις τις οποίες έχεις δηλώσει σχετικά με το ταίρι που επιθυμείς να βρεις, η πλατφόρμα του C-Date σου προτείνει τα καταλληλότερα άτομα από τις τριγύρω κοντινές περιοχές, με απώτερο σκοπό να τα γνωρίσεις. Βέβαια, εξαρτάται από εσένα και μόνο το αν θα επιλέξεις να έρθεις σε επικοινωνία με τις παραπάνω προτάσεις γνωριμιών.

Εξειδικευμένη αναζήτηση για συνδρομη vip

Στην πλατφόρμα του C-Date μπορείς να επεξεργαστείς τα κριτήρια αναζήτησης των γνωριμιών σου. Μπορείς να αναζητήσεις το ταίρι σου σύμφωνα με την περιοχή διαμονής και την εξωτερική εμφάνιση. Τα εν λόγω κριτήρια μπορείς να τα εντάξεις στις προτεινόμενες επιλογές αναζήτησής σου.

Δες όλα τα PRO VIP προφίλ και τις φωτογραφίες προφίλ για συνδρομη vip

Ως χρήστης του C-Date μπορείς ελεύθερα να περιηγηθείς στα προφίλ άλλων χρηστών, να διαβάσεις τις προτιμήσεις ή τις προϋποθέσεις τους αναφορικά με τη σχέση που επιθυμούν καθώς και να δεις τις φωτογραφίες τους.

Παιχνίδι “Σέξι ή όχι;” για συνδρομη vip

Οι γνωριμίες μπορούν να είναι διασκεδαστικές! Για αυτό θα σε πείσει το παιχνίδι “Σέξι ή όχι;”. Εάν σου αρέσει αυτός/-ή που βλέπεις, πάτησε το σύμβολο του σηκωμένου αντίχειρα. Ειδάλλως, συνέχισε την περιήγησή σου στις επόμενες φωτογραφίες προφίλ πατώντας το αντίστοιχο βελάκι.

Ποιος/-α είναι συνδεδεμένος για συνδρομη vip

Εάν επιθυμείς να εμπλακείς με άλλους χρήστες, μπορείς να δεις ποια μέλη είναι συνδεδεμένα ανά πάσα στιγμή. Αυτό σου επιτρέπει να ξεκινήσεις μία συζήτηση άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις τον εκάστοτε χρήστη να συνδεθεί ώστε να δει το μήνυμά σου.

Κόστος Συνδρομής VIP στο C-Date

Δωρεάν λογαριασμός

Προβολή φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Γρήγορη περιήγηση σε προφίλ χρηστών

1 μήνες VIP

5,00€

Προβολή φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Γρήγορη περιήγηση σε προφίλ χρηστών

3 μήνες VIP

10,00€ (ανά μήνα)

Προβολή φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Γρήγορη περιήγηση σε προφίλ χρηστών

6 μήνες VIP

20,00€ (ανά μήνα)

Προβολή φωτογραφιών
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Προβολή συνδεδεμένων χρηστών
Γρήγορη περιήγηση σε προφίλ χρηστών

C-Date Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Η αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι 48%:52%
Στις γνωριμίες προσφέρονται VIP συνδρομές-Premium λογαριασμοί
Συνομιλία και προβολή των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή
Προτάσεις επαφών σύμφωνα με τα δηλωθέντα κριτήρια, ώστε να βρεις αυτό που αναζητάς
Απεριόριστη αποστολή μηνυμάτων σε χρήστες

Μειονεκτήματα

Οι γνωριμίες χρησιμοποιούνται κυρίως για φλερτάρισμα
Η VIP συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα
Μερικές λειτουργίες γνωριμιών είναι επί πληρωμή
Πολλοί χρήστες δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους θολές

C-Date για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Μπορείς να καθορίσεις ποιοι χρήστες μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σου
Εγγυημένη εχεμύθεια
Από την εγγραφή σου κιόλας μπορείς να προσδιορίσεις το είδος της σχέσης το οποίο επιδιώκεις
Η Premium συνδρομή είναι λίγο ακριβή, αλλά διευκολύνει τις γνωριμίες μεταξύ των χρηστών της κοινότητας
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών C-Date

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Δεν μπορώ να βρω κάποιο σοβαρό ελάττωμα στον ιστότοπο γνωριμιών C-Date. Η εν λόγω πλατφόρμα γνωριμιών διαθέτει ξεκάθαρη πολιτική και όρους χρήσης, τα οποία θα πρέπει να διαβάσεις προτού δημιουργήσεις έναν λογαριασμό. Μόνο έτσι δεν θα αιφνιδιαστείς από φαινόμενα όπως είναι η αυτόματη ανανέωση του λογαριασμού σου ή η διακοπή της επί πληρωμής συνδρομής σου. Η πλατφόρμα του C-Date είναι κατάλληλη για εσένα που θέλεις να προσάψεις είτε μία σεξουαλική σχέση είτε κάποιο φλερτ, τα οποία μετέπειτα μπορούν να εξελιχθούν σε μία σχέση αγάπης. Στο C-Date δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των φύλων και των ηλικιών, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για γνωριμίες τόσο για νέους όσο και για μεγαλύτερους σε ηλικία χρήστες. Παρόλα αυτά, αν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις μία VIP συνδρομή, τότε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με το C-Date. Αναφορικά με το ποσοστό των επιτυχών γνωριμιών, θα μπορούσα να πω πως το C-Date παίρνει στον τομέα αυτό άριστα με τόνο.

C-Date Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Γιάννης, 48 χρονών

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το C-Date σε κάποιον που θέλει να γνωρίσει γυναίκες από τις τριγύρω περιοχές του. Η ανωνυμία που σου παρέχεται σε κάνει να αισθανθείς άνετα και σου δίνει κίνητρο να γνωρίσεις πολλά και διαφορετικά άτομα. Επίσης, λατρεύω το γεγονός ότι μπορώ να στείλω όσα μηνύματα θέλω σε διάφορους χρήστες.

ΝΑI 3 ΟΧΙ 0
Δέσποινα, 27 χρονών

Νομίζω ότι το C-Date αποτελεί το καλύτερο μέρος για να βρεις άνδρες. Πραγματικά κορίτσια, πιστέψτε με. Ποτέ δεν είχα πέραση στους άνδρες, αλλά όλα άλλαξαν από τότε που εντάχθηκα στην κοινότητα του C-Date. Οι άνδρες “σκοτώνονται” για να με γνωρίσουν.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 5
Κατερίνα, 36 χρονών

Έχω γνωρίσει ήδη δύο νεαρούς άνδρες και είμαι εγγεγραμμένη στην κοινότητα του C-Date μόνο ένα μήνα. Βέβαια, χρειάστηκε να αναβαθμίσω τον λογαριασμό μου σε Premium, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Μέσω του Premium λογαριασμού μπόρεσα να εκμεταλλευτώ όλες τις λειτουργίες γνωριμιών και έτσι βρήκα αυτό που πραγματικά ήθελα!

ΝΑI 12 ΟΧΙ 5
Τάσος, 40 χρονών

Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από το C-Date. Οι πιο πολλές φωτογραφίες στα προφίλ των χρηστών είναι θολές. Ακόμα και όταν έκανα αίτηση για να δω τις εικόνες τους, τίποτα δεν άλλαξε. Ίσως άλλοι χρήστες να είχαν καλύτερη τύχη από εμένα, αλλά εγώ δεν κατάφερα να γνωρίσω κάτι ενδιαφέρον εδώ.

ΝΑI 8 ΟΧΙ 9

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr