Badoo

Το Badoo έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 4,3/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Badoo Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
4,3/10
400 000 000+ / 18+
Badoo

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 4,5/10

Ασφάλεια: 4,3/10

Πληροφορίες προφίλ: 4,3/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 4,3/10

Τμήμα υποστήριξης: 4/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 4,3/10

Badoo Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Γνώρισε, φλέρταρε και απόλαυσέ το στο Badoo

Ο ιστότοπος γνωριμιών Badoo αποτελεί μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες γνωριμιών με χρήστες από όλον τον κόσμο. Επίσης, χρησιμοποιείται από αρκετούς Έλληνες και Ελληνίδες που ψάχνουν περιστασιακές σχέσεις, μία σοβαρή γνωριμία ή μία σχέση αγάπης. Στο Badoo δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, μιας και ο καθένας μπορεί να εγγραφεί στην κοινότητα ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης που επιθυμεί. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα από δωρεάν και επί πληρωμή παροχές, σε λογικές τιμές. Ο ελεύθερος/δωρεάν λογαριασμός φέρει αρκετά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορείς να μάθεις αρκετά γρήγορα και εύκολα. Μπορείς να μεταφορτώσεις παραπάνω από 100 φωτογραφίες στο προφίλ σου, να δεις και να συνομιλήσεις με χρήστες που σου αρέσουν. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το Badoo αποτελεί μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αφού φέρνει κοντά κάτι παραπάνω από 400 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το περιβάλλον χρήστη είναι φιλικό, κατανοητό ενώ υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή και για το κινητό σου.

H εγγραφή στην κοινότητα γνωριμιών του Badoo

Για να κάνεις λογαριασμό στο Badoo πρέπει να είσαι πάνω 18 ετών. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις πληροφορίες όπως είναι το όνομά σου, η ημερομηνία γέννησης, η περιοχή διαμονής, το φύλο, το mail σου καθώς και έναν προσωπικό κωδικό. Επίσης, μπορείς να εγγραφείς και μέσω Facebook. Για να χρησιμοποιήσεις την εν λόγω πλατφόρμα γνωριμιών, πρέπει πρώτα από όλα να ανεβάσεις μία φωτογραφία στο προφίλ σου. Τέλος, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τον αριθμό του κινητού σου προκειμένου να επαληθεύσεις τον λογαριασμό σου. Με το πέρας των παραπάνω διαδικασιών η εγγραφή σου θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και θα είσαι έτοιμος να ενταχθείς στον κόσμο των γνωριμιών του Badoo.

Απόλαυσε ελεύθερες λειτουργίες στο Badoo

Στο Badoo μπορείς να βρεις εύκολα άνδρες και γυναίκες από κάθε πλευρά του πλανήτη. Μπορείς να ρυθμίσεις τη μέγιστη απόσταση διαμονής των γνωριμιών σου (σε σχέση με την περιοχή σου), καθώς και το εύρος τη ηλικίας. Με την εισαγωγή των παραπάνω κριτηρίων θα σου εμφανιστούν διάφορα προφίλ χρηστών με τον χαρακτηρισμό “Κοντινές γνωριμίες”.

Μπορείς να στείλεις καρδούλες (Μου αρέσει) ή να επιλέξεις την επιλογή της “απόρριψης” (Δεν μου αρέσει). Ακόμη, μπορείς να δεις τις φωτογραφίες των χρηστών της κοινότητας χωρίς κάποιον περιορισμό, όπως μπορούν και αυτοί να δουν τις δικές σου φωτογραφίες. Τέλος, έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μηνύματα καθώς και να δεις του χρήστες που επισκέπτονται το προφίλ σου.

Badoo Premium για αυτούς που πληρώνουν συνδρομή

Μπορείς να ενεργοποιήσεις έναν Badoo Premium λογαριασμό για μία ημέρα, μία εβδομάδα, ένα μήνα, τρεις μήνες ή και για όλη σου τη ζωή. Μπορείς να πληρώσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Ως προς τις λειτουργίες στις οποίες θα αποκτήσεις πρόσβαση μέσω ενός Premium λογαριασμού, αυτές είναι πολλές και διάφορες. Μπορείς να δεις ποιος σου έστειλε καρδούλα στο παιχνίδι “Συναντήσεις”. Επίσης, θα αποκτήσεις πρόσβαση στην αόρατη λειτουργία, η οποία σου επιτρέπει να επισκεφθείς τα προφίλ άλλων χρηστών χωρίς να το ξέρουν. Ακόμη, τα μηνύματα που θα στείλεις σε διάφορους χρήστες θα εμφανιστούν πρώτα, έναντι των υπολοίπων λογαριασμών ενώ παράλληλα θα διαθέτεις μία ποικιλία από αυτοκόλλητα για να χρησιμοποιήσεις στα μηνύματά σου. Η ανανέωση του Premium λογαριασμού γίνεται αυτόματα, ωστόσο μπορείς να την διακόψεις οποτεδήποτε επιθυμείς.

Πως θα ακυρώσεις τον λογαριασμό σου στο Badoo;

Εάν έχεις Premium λογαριασμό, αρχικά πρέπει να κάνεις παύση του λογαριασμού σου. Επέλεξε το εικονίδιο του προφίλ σου και διάλεξε την επιλογή “Αποσύνδεση” στον τομέα “Ρυθμίσεις πληρωμής”. Σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει τη συνδρομή σου μέσω SMS, θα πρέπει να ανατρέξεις στις σχετικές πληροφορίες αναφορικά με την επικύρωση μέσω SMS. Έπειτα, μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου μεταβαίνοντας στην επιλογή “Ρυθμίσεις” και επιλέγοντας τη “Διαγραφή Λογαριασμού”. Αξίζει να σημειωθεί πως προτού διαγράψεις τον λογαριασμό σου το Badoo θα σου προσφέρει δύο επιλογές, τη “Λειτουργία σίγασης” (απενεργοποίηση όλων των ειδοποιήσεων) και τη λειτουργία “Κάνε διάλειμμα” (προσωρινή αποσύνδεση του λογαριασμού σου).

Χαρακτηριστικά του Badoo

Παιχνίδι “Συναντήσεις” στο Badoo

Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην αρχή της εκδήλωσης των συναισθημάτων σου προς τους άλλους χρήστες του Badoo. Έτσι, μπορείς να εκφράσεις τη συμπάθειά σου (ένδειξη καρδιάς) ή να δηλώσεις την αδιαφορία σου (ένδειξη απόρριψης). Με την ολοκλήρωση της “βαθμολογίας” σου θα σου εμφανιστεί η εικόνα επόμενου χρήστη.

Χρήστες του Badoo δίπλα σου

Δες χρήστες ανά φύλο, ηλικία και τοποθεσία. Το Badoo σου προσφέρει μία ποικιλία από διαφορετικά άτομα που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν νέους φίλους, είτε να συνομιλήσουν με άλλους χρήστες, είτε να κανονίσουν κάποιο ραντεβού.

Badoo Live

Κάποιοι χρήστες του Badoo πραγματοποιούν ζωντανές μεταδόσεις από την προσωπική τους ζωή και εσύ έχεις τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσεις. Επίσης, μπορείς να τους κάνεις σχετικές ερωτήσεις και να τους δώσεις κάποια βαθμολογία αναφορικά με τη μετάδοσή τους.

Badoo Μηνύματα

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους χρήστες της κοινότητας του Badoo μέσω μηνυμάτων. Στα μηνύματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα emoticons (χαμόγελα κ.ά.), φωτογραφίες, βίντεο και εικόνες. Εάν κάποιος χρήστης σε παρενοχλεί, μπορείς να τον αποκλείσεις.

Badoo ποιος με επισκέπτεται

Με αυτή τη λειτουργία μπορείς να δεις όλα τα άτομα που σε αναζήτησαν μέσω της επιλογής “Άτομα κοντά μου” και έπειτα επισκέφθηκαν το προφίλ σου. Επίσης, μπορείς να δεις την ακριβή ώρα και ημερομηνία που σε επισκέφθηκε ο κάθε χρήστης.

Badoo Μου αρέσει-Like

Κάθε μέλος του Badoo μπορεί να δει τα άτομα τα οποία τον βαθμολόγησαν με καρδούλα στον λογαριασμό τους. Μπορείς να τους επιστρέψεις μία καρδούλα ή να τους διαγράψεις από τη λίστα σου πατώντας την επιλογή της απόρριψης.

Badoo Αόρατη λειτουργία

Μπορείς να δεις τα προφίλ άλλων χρηστών χωρίς να γνωρίζουν οι ίδιοι ότι τους επισκέφθηκες. Αντί για τη φωτογραφία του προφίλ σου θα αντικρίσουν ένα εικονίδιο «φάντασμα», το οποίο δεν μπορεί να τους κατευθύνει σε κάποιο προφίλ.

Badoo Ανάκληση απόφασης

Σε περίπτωση που επιλέξεις την επιλογή της απόρριψης στο παιχνίδι “Συναντήσεις” για κάποιον χρήστη, μπορείς να ανακαλέσεις την απόφασή σου επιλέγοντας τη φωτογραφία του, η οποία θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της οθόνης σου.

Κόστος Συνδρομής VIP στο Badoo

Δωρεάν λογαριασμός

Δες σε ποιους αρέσεις
Αόρατη λειτουργία
Ανάκληση απόφασης
Προσθήκη στα αγαπημένα

1 μήνας Premium

11,99€

Δες σε ποιους αρέσεις
Αόρατη λειτουργία
Ανάκληση απόφασης
Προσθήκη στα αγαπημένα

3 μήνες VIP

9,30€ (ανά μήνα)

Δες σε ποιους αρέσεις
Αόρατη λειτουργία
Ανάκληση απόφασης
Προσθήκη στα αγαπημένα

Badoo Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Προβολή των χρηστών καθώς και των φωτογραφιών τους
Δυνατότητα ενεργοποίησης του Badoo Premium
Συνομιλία με άλλους χρήστες
Αποστολή και λήψη μηνυμάτων
Σοβαρές γνωριμίες και φλερτ

Μειονεκτήματα

Στον δωρεάν λογαριασμό δεν υπάρχει η δυνατότητα προβολής των ατόμων που τους αρέσεις
Ο καθένας μπορεί να δει τις φωτογραφίες σου και να σε βαθμολογήσει
To Badoo Premium κοστίζει αρκετά χρήματα ανά μήνα
O Badoo Premium λογαριασμός ανανεώνεται αυτόματα

Badoo για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το Badoo Premium λογαριασμό δωρεάν τις τρεις πρώτες ημέρες μετά την εγγραφή σου στην εν λόγω κοινότητα γνωριμιών
Μπορείς να γνωρίσεις κάποιον-α όχι μόνο μέσω μηνυμάτων αλλά και από το παιχνίδι “Συναντήσεις”
Πρόσθεσε τουλάχιστον 100 φωτογραφίες στον λογαριασμό σου και γνώρισε άτομα από όλον τον κόσμο
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών Badoo

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

To Badoo αποτελεί τόσο μία πλατφόρμα γνωριμιών όσο και ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να συνομιλήσεις με τους φίλους σου. Σε αντίθεση με άλλους επί πληρωμή ιστότοπους γνωριμιών, το Badoo διαθέτει ένα εύρος δωρεάν λειτουργιών. Από τη δική μουεμπειρία μπορούμε να σου εγγυηθώπως η διαδικασία ακύρωσης ενός Premium λογαριασμού είναι απλή, ενώ οι γνωριμίες δεν πρόκειται να σου κοστίσουν ακριβά. Μπορείς να αποκτήσεις έναν Premium λογαριασμό δωρεάν για τρεις ημέρες, αφότου δημιουργήσεις τον βασικό λογαριασμό σου. Έτσι, μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις λειτουργίες γνωριμιών που παρέχονται σε ένα Premium χρήστη. Όπως σε κάθε ιστότοπο γνωριμιών, έτσι και εδώ μπορείς να συναντήσεις χρήστες που αναζητούν νέες περιπέτειες, διασκέδαση ή κάποια σοβαρή σχέση. Γενικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε πως το Badoo αποτελεί μία αξιόπιστη, επί πληρωμή ιστοσελίδα γνωριμιών, με πολλές δωρεάν λειτουργίες.

Badoo Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Κώστας, 50 χρονών

Επιτέλους βρήκα ένα site όπου μπορώ να γνωρίσω γυναίκες που να είναι κοντά στην ηλικία μου. Για όσους είναι σε κάπως “μεγαλύτερη” ηλικία αλλά συνεχίζουν να ψάχνονται για γνωριμίες, θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα το Badoo.

ΝΑI 2 ΟΧΙ 0
Ελένη, 24 χρονών

Μου αρέσει πολύ το γεγονός πως μπορώ να γνωρίσω πολλούς άνδρες μέσω του παιχνιδιού “Συναντήσεις”. Με τον τρόπο αυτό δηλώνω εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον μου ενώ παράλληλα αποφεύγω αυτούς που δεν μου αρέσουν.

ΝΑI 7 ΟΧΙ 3
Ιάκωβος, 43 χρονών

Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από το Badoo. Στην κοινότητα υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ και αυτό πραγματικά μπορεί να σε κουράσει.

ΝΑI 5 ΟΧΙ 4
Νάνσυ, 30 χρονών

Δεν είμαι άνθρωπος που επιδιώκει γνωριμίες μέσω ίντερνετ, μιας και δεν επιδιώκω εφήμερες σχέσεις. Ωστόσο, μπορώ να πω πως το Badoo διαφέρει από τα υπόλοιπα site γνωριμιών, αφού εδώ μπορείς να βρεις ανθρώπους που ψάχνουν για μία σοβαρή σχέση. Με τη βοήθεια του Badoo βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο για εμένα, με τον οποίο σκοπεύουμε να προχωρήσουμε τη σχέση μας σε πιο σοβαρό επίπεδο.

ΝΑI 12 ΟΧΙ 7

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr