Asvgoume

Το Asvgoume έχει χαμηλή αξιολόγηση χρηστών 5,4/10. Διάλεξε ένα άλλο σάιτ γνωριμιών πιο κοντά στις προτιμήσεις σου.
Φίλοι με Προνόμια
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
  • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
  • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
  • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
Ονλάιν Πάθος
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
  • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
Rantevou.online
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
  • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
  • Άτομα που ανταποκρίνονται
  • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι

Asvgoume Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
5,4/10
85 000+ / 30+
Asvgoume

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 5,4/10

Ασφάλεια: 5,4/10

Πληροφορίες προφίλ: 5,4/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 5,4/10

Τμήμα υποστήριξης: 5,4/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 5,4/10

Asvgoume Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Για να βρεις το άλλο σου μισό

Όταν ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι στην πραγματικότητα σαν να ψάχνεις εκείνο το άτομο - ανάμεσα στα πολλά που θα γνωρίσεις στη διάρκεια της ζωής σουτο οποίο διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον εαυτό σου. Για να το πούμε αλλιώς: πρέπει να βρεις αυτόν ή αυτήν που σου ταιριάζει και που θα μοιραστείς μαζί του ή μαζί της εκδηλώσεις αγάπης, όπως χάδια, φιλιά, αγκαλιές και ξεχωριστά συναισθήματα. Σκοπός του Asvgoume είναι να βοηθήσει τον κόσμο να βρει την ευτυχία και την αγάπη μέσα από ουσιώδες συζητήσεις και αναζητήσεις

Εγγραφή χωρίς πολλά-πολλά

Είναι απλούστατο να γραφτείς στο Asvgoume, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να αλλάξεις σελίδα στην επαγγελματική σου ζωή. Οι μόνες πληροφορίες που θα σου ζητηθούν είναι το φύλο σου, αν ψάχνεις γυναίκες ή άντρες, ένα όνομα χρήστη της επιλογής σου, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα δέχεσαι ειδοποιήσεις και μηνύματα, την ημερομηνία γέννησής σου ή όποια ημερομηνία θέλεις να δώσεις, τη χώρα και την πόλη όπου ζεις. Μόλις δώσειςαυτά τα στοιχεία θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις ότι δεν είσαι ρομπότ και θα βρεθείς αμέσως στην αρχική σελίδα του Asvgoume.Ταυτόχρονα, θα σου αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο περιέχει έναν σύνδεσμο για να επαληθεύσεις το email σου. Μην παραλείψεις να το κάνεις, καθώς η ανταμοιβή σου είναι 100 ΔΩΡΕΑΝ νομίσματα με την πιστοποίηση, καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξεις με κάποιο ή κάποια.

Βρες το κατάλληλο άτομο όπου κι αν είναι

Ο πρωτοποριακός αλγόριθμος του Asvgoume και οι έξυπνες λειτουργίες αναζήτησης, θα σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο ταίρι που σου ταιριάζει. Πατώντας τις τρεις τελίτσες στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σου, μπορείς να ορίζεις τα κριτήρια της αναζήτησης και να τα τροποποιείς ανά πάσα στιγμή. Μπορείς να ψάξεις με βάση την ηλικία, το username ή την τοποθεσία, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν προετοιμάζεις κάποιο ταξίδι ή πας διακοπές, καθώς μπορείς ψάξεις για σύντροφο πριν ακόμη ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου! Στην καρτέλα με τα Σύνθετα Φίλτρα μπορείς ακόμη να περιορίσεις την έρευνά σου στα νέα προφίλ, στα μέλη με φωτογραφίες ή στους συνδεδεμένους χρήστες για άμεση απόκριση στα μηνύματά σου. Ακόμη μπορείς να ψάξεις με βάση τα ενδιαφέροντα των υποψηφίων, αν μοιράζεστε κάποια από αυτά μπορεί να είναι ευκολότερη η αρχική προσέγγιση.

Δήλωσε ποιος είσαι και τι ψάχνεις

Τα μέλη του Asvgoume έχουν να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων μελών και για τον λόγο αυτό μια φωτογραφία δε φτάνει για να δηλώσεις ποιος είσαι και τι πραγματικά ψάχνεις. Συμπληρώνοντας το προφίλ σου θα εμφανιστείς σε περισσότερες αναζητήσεις και θα αυξήσεις τις πιθανότητες σου να βρεις το ταίρι που αναζητάς. Ιδιαίτερη σημασία για το Asvgoume έχει η κοινοποίηση εκ μέρους του χρήστη των γενικότερων ενδιαφερόντων του. Διάλεξε τις δραστηριότητες που προτιμάς για να έλθεις σε επαφή με άτομα σαν και σένα. Θέλοντας να δώσει κίνητρα στους σοβαρούς χρήστες, το Asvgoume δίνει 40 δωρεάν νομίσματα σε όσους συμπληρώσουν το προφίλ τους.

Είναι εύκολο να διαγραφείς (αν και μάλλον δε θα σου χρειαστεί)

Αν για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσεις ότι πέτυχες τους στόχους σου και θέλεις να αποχωρήσεις από την πλατφόρμα του Asvgoume, η διαδικασία είναι άμεση και εύκολη, χωρίς περιττές διασταυρώσεις στοιχείων. Από τη σελίδα «το προφίλ μου», πήγαινε στις Ρυθμίσεις πήγαινε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και κάνε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου». Το email σου, τα στοιχεία που έχεις δηλώσει και το ιστορικό μηνυμάτων θα διαγραφούν. θα πρέπει να κάνεις εκ νέου εγγραφή, με το ίδιο ή άλλο email. Από την ίδια καρτέλα μπορείς να ρυθμίσεις τις ειδοποιήσεις που θα δέχεσαι, για νέα μέλη, μηνύματα, like, pin, κτλ.

Χαρακτηριστικά του Asvgoume

Χωρίς κόστος εγγραφής

Η εγγραφή στο Asvgoume είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείς να δεις τα προφίλ και τα ενδιαφέροντα των άλλων χρηστών, να τους προσθέσεις στα αγαπημένα σου και να διαβάσεις τα μηνύματά τους.

Λειτουργία Speed Date με πρωτοποριακό αλγόριθμο

To Asvgoume διαθέτει τη λειτουργία Speed Date, η οποία είναι μάλιστα εντελώς δωρεάν. Το σάιτ σου προτείνει κάποια άτομα βασιζόμενο στον πρωτοποριακό αλγόριθμό του και μπορείς να τα εγκρίνεις ή να τα απορρίψεις. Αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, θα λάβεις ένα μήνυμα επιβεβαίωσης του ταιριάσματος και μπορείτε πλέον να έλθετε σε επαφή. Ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση;

Μόνο ουσιαστικές συζητήσεις

To Asvgoume δέχεται εγγραφή νέων μελών χωρίς κόστος, όμως για να επικοινωνήσεις με άλλα μέλη θα πρέπει να καταβάλλεις κάποια νομίσματα, όπως αποκαλούνται οι μονάδες συναλλαγής του σάιτ. Σκοπός αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι να περιοριστούν οι ανούσιες συζητήσεις και μηνύματα που δεν στοχεύουν σε κάτι το ουσιαστικό. Αν εντοπίσεις κάποιο πιθανό ταίρι και θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του θα χρεωθείς με κάποια νομίσματα που μπορείς να αγοράσεις χρεώνοντας με ασφάλεια την πιστωτική σου κάρτα. Για κάθε μήνυμα που θα στείλεις θα χρεωθείς με 40 νομίσματα, ενώ δεν υπάρχει καμία χρέωση για τα εισερχόμενα μηνύματα. Τα πακέτα νομισμάτων έχουν ως εξής: • 200 νομίσματα €9 • 400 νομίσματα €19 • 1200 νομίσματα €49 • 3000 νομίσματα €99 • 8000 νομίσματα €199

Νομίσματα δωρεάν για τα σοβαρά μέλη

Εκτός από τα πακέτα νομισμάτων που μπορείς να αγοράσεις, το Asvgoume δίνει κάποια νομίσματα-μπόνους στα δραστήρια και συνεπή μέλη του. Τα διατιθέμενα μπόνους έχουν ως εξής: • Δημιουργία λογαριασμού, 80 νομίσματα • Επαλήθευση ηλεκτρονικής διεύθυνσης, 100 νομίσματα • Καθημερινή σύνδεση, 10 νομίσματα • Σύνδεση για 7 συνεχόμενες ημέρες, 40 νομίσματα • Επαλήθευση Προφίλ,40 νομίσματα • Πρόσθεσε Φωτογραφία Προφίλ, 20 νομίσματα • Πρόσθεσε 3 φωτογραφίες στην γκαλερί, 20 νομίσματα • Επέλεξε 5 ενδιαφέροντα, 20 νομίσματα • Πρόσθεσε λίγα λόγια για σένα, 20 νομίσματα • Αποδοχή ειδοποιήσεων, 60 νομίσματα

Κόστος Συνδρομής VIP στο Asvgoume

Δωρεάν λογαριασμό ς

Δημιουργί α προφίλ
Προβολή εισερχομέ νων μηνυμάτω ν
Αναζήτησ η πιθανών συντρόφ ων
Προσθήκ η μελών στα αγαπημέν α
Προβολή φωτογρα φιών μελών
Προβολή συνομιλιώ
Λειτουργί α φλερτ
Λήψη ειδοποιήσ εων με

Intro πακέτο 200 νομισμάτων

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφι ών και
Προβολή εισερχομέν ων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία φλερτ
Λήψη ειδοποιήσε ων με email
Κόστος νομίσματος 0,045€

πακέτο 400 νομισμάτων

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφ
Αναζήτηση πιθανών συντρόφω ν
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία φλερτ
Λήψη ειδοποιήσε ων με
Κόστος νομίσματος 0,0475€

πακέτο 1200 νομισμάτων

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών και e
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία φλερτ
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Κόστος νομίσματος 0,040€

πακέτο 3000 νομισμάτων

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών και
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία φλερτ
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Κόστος νομίσματος 0,033€

πακέτο 6000 νομισμάτων

Αποστολή μηνυμάτων
Αποστολή φωτογραφιών και
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη μελών στα αγαπημένα
Λειτουργία φλερτ
Λήψη ειδοποιήσεων με email
Κόστος νομίσματος 0,025€
Οικονομικότερ η επιλογή

Asvgoume Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
Ιδανική αναλογία ανδρών - γυναικών
Γοργά ανερχόμενο σάιτ
Αναζήτηση με βάση τα ενδιαφέροντα των μελών
Επιλογή τοποθεσίας στην αναζήτηση
Μπόνους νομίσματα για τους σοβαρούς χρήστες
Δωρεάν εγγραφή και δωρεάν λήψη μηνυμάτων και ειδοποιήσεων
Συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα

Μειονεκτήματα

Λείπουν κάποιες βασικές κατηγορίες ενδιαφερόντων
Δεν υπάρχει επιλογή αναζήτησης για Ζευγάρια και Τρανσέξουαλ
Δεν υπάρχει φίλτρο με βάση τις ερωτικές προτιμήσεις

Asvgoume για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Ένα σάιτ γνωριμιών διαφορετικό από τα άλλα, με έναν πρωτοποριακό αλγόριθμο ταιριάσματος
Οικονομικά πακέτα μηνυμάτων
Κατασταλαγμένα μέλη που ζητούν αυτό που θέλουν
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Το Asvgoume έχει μια διπλή λειτουργία καθώς επιτρέπει την αναζήτηση με βάση μια σειρά από παραμέτρους, αλλά προτείνει επίσης και πιθανά ταιριάσματα, βασισμένο σε έναν πρωτότυπο αλγόριθμο που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα σάιτ γνωριμιών. Δεν θα βρεις εδώ τολμηρές φωτογραφίες, ούτε άμεσες σεξουαλικές προτάσεις, αλλά καθώς πρέπει γυναίκες και άντρες που ξέρουν να εκφραστούν με αμεσότητα αλλά και τακτ και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια συζήτηση, όποιος και αν είναι ο στόχος τους, ένα one night stand ή μια μακρόχρονη σχέση. Στα υπέρ της πλατφόρμας είναι η μεγάλη βάση μελών από την Ελλάδα. Ειδικά για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για άλλες μεγάλες πόλεις, η προσφορά είναι μεγάλη και τα ταιριάσματα πολλά.

Asvgoume Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (5)
Θετικές αξιολογήσεις (4)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Γεωργία, 52 χρονών

. Asvgoume . , .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Δήμητρα, 36 χρονών

. , Asvgoume , , .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Λίλυ, 23 χρονών

. , Asvgoume , ,

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Γιάννης, 27 χρονών

, , . Asvgoume .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0
Τζένη, 46 χρονών

, . , , , .

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr