ΆτακτοΦλερτ

ΆτακτοΦλερτ Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Γενική βαθμολογία
8,1/10
200 000+ / 30+
ΆτακτοΦλερτ

Χρηστικότητα ιστοτόπων και λειτουργίες: 9,2/10

Ασφάλεια: 9/10

Πληροφορίες προφίλ: 8,8/10

Πιθανότητα εύρεσης συντρόφου: 9,4/10

Τμήμα υποστήριξης: 9,2/10

Τιμολόγηση των υπηρεσιών : 8,7/10

Φωτογραφίες χρηστών
που είναι συνδεδεμένοι
44248 άτομα συνδεδεμένα

Ορέστης
Ορέστης, Ηλικία: 27
Χριστίνα
Χριστίνα, Ηλικία: 20
Λαυρέντης
Λαυρέντης, Ηλικία: 26

ΆτακτοΦλερτ Όλες οι αξιολογήσεις, απόψεις και εμπειρίες

Παιχνίδια για μεγάλα παιδιά

Από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο ΆτακτοΦλερτ θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Όταν αρχίζεις να συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής θα σε καλωσορίσει μια πανέμορφη κοπέλα με την προσφώνηση «Γεια σου όμορφε!», για να σε ενημερώσει για μερικά βασικά πράγματα και το μήνυμα της καταλήγει «Πολλές αγκαλιές και σου εύχομαι καλή διασκέδαση!». Πράγματι, το ΆτακτοΦλερτ είναι το σάιτ όπου θα εκπληρώσεις τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σου, θα εκφράσεις το βαθύτερο είναι σου, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς παρεξηγήσεις. Το ΆτακτοΦλερτ, απευθύνεται σε κατασταλαγμένα άτομα, γυναίκες και άντρες, ελεύθερους, δεσμευμένους ή παντρεμένους, που επιθυμούν μια εφήμερη ή μόνιμη ερωτική σχέση που να ικανοποιεί τις βαθύτερες επιθυμίες τους.

Πώς θα γραφτείς στο ΆτακτοΦλερτ

Το βασικό που θα ζητήσει το ΆτακτοΦλερτ, κατά τη διαδικασία της εγγραφής σου, είναι να επιβεβαιώσεις ότι είσαι ενήλικας. Το σχετικό ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να δώσεις θετική απάντηση για να συνεχίσεις έχει ως εξής: «Είμαι 18 ετών ή μεγαλύτερος και μπορώ να εκτιμήσω μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου και / ή ακουστικά αρχεία ακόμη και αν κάποιες φορές είναι πολύ ξεκάθαρα». Αν πληροίς αυτήν τη βασική προϋπόθεση θα σου ζητηθεί να δώσεις κάποια βασικά στοιχεία για τις προτιμήσεις σου και… είσαι έτοιμος να αρχίσεις το ψάξιμο!

Η επιλογή είναι δική σου

Το ΆτακτοΦλερτ δεν θα σου προτείνει κάποια match, όπως ίσως έχεις συνηθίσει σε άλλα σάιτ γνωριμιών. Εν τούτοις, θα δεις ψηλά στις αναζητήσεις σου άτομα που έχουν ανάλογα ενδιαφέροντα και προτιμήσεις με σένα, κάτι που κάνει πιο εύκολο ένα πιθανό ταίριασμα. Δες τις φωτογραφίες των μελών, περιηγήσου στο προφίλ τους, η επιλογή είναι δύσκολη δεδομένης του μεγάλου αριθμού αξιόλογων αντρών και γυναικών που έχουν εγγραφεί στο ΆτακτοΦλερτ, αλλά η όλη διαδικασία είναι εύκολη και ευχάριστη, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αίσια και γρήγορα αποτελέσματα.

Επικοινωνία όταν θέλεις, όπως θέλεις

Δεν είναι κάθε ώρα και στιγμή κατάλληλη για να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις ένα υποψήφιο ταίρι. Σίγουρα θα έχεις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις και το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μέλη της πλατφόρμας γνωριμιών. Με αυτά τα δεδομένα, ο αλγόριθμος του ΆτακτοΦλερτ παρουσιάζει κατά προτεραιότητα τα μέλη που είναι «Σε σύνδεση τώρα» και τα ξεχωρίζει με μια ειδική ένδειξη κάτω από τη φωτογραφία προφίλ τους. Μπορείς έτσι να εστιάσεις την αναζήτησή σου σε άτομα που θα απαντήσουν άμεσα στις προτάσεις σου, όταν εσύ έχεις ελεύθερο χρόνο και νιώθεις την διάθεση να κάνεις ερωτικό παιχνίδι.

Όταν το φλερτ γίνεται… άτακτο

Ο σκοπός του ΆτακτοΦλερτ είναι να δώσει τη δυνατότητα σε ενήλικες που αναζητούν νέες εμπειρίες να επικοινωνήσουν άμεσα και εύκολα, κάτι που καταφέρνει άκρως αποτελεσματικά. Σε ένα εντελώς απενεχοποιημένο περιβάλλον, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Όταν βρεις κάποιον ή κάποια που κάνει κλικ στην επιθυμία σου, θα πρέπει να τσεκάρεις αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. To ΆτακτοΦλερτ σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις ένα δωρεάν Φλερτ, δηλαδή να επιλέξεις από μια λίστα διαθέσιμων στερεότυπων μηνυμάτων όπως «Νομίζω ερωτεύτηκα», «Μένω κοντά, θα ήθελες να μιλήσουμε;», «Θα ήθελες ένα φιλί;», «Ας γίνουμε άτακτοι!», μεταξύ άλλων. Έτσι θα δείξεις το ενδιαφέρον σου και, κατά κάποιον τρόπο, αφήνεις τον άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση, αν ενδιαφέρεται επίσης. Αν τώρα θέλεις να προχωρήσεις παραπέρα, θα πρέπει να στείλεις κάποιο μήνυμα, όπου να εκφράζεις τις επιθυμίες σου. Η φόρμα αποστολής μηνύματος βρίσκεται δίπλα στην φωτογραφία του χρήστη και μπορείς να στείλεις επίσης φωτογραφίες σου και emoticons. Για την αποστολή μηνυμάτων χρειάζονται κάποιες μονάδες, που θα αγοράσεις πολύ εύκολα από το ΆτακτοΦλερτ. Η χρέωση είναι χαμηλή και με αυτό το προαπαιτούμενο εξασφαλίζεται ότι θα επικοινωνήσεις μόνο με άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για μια ερωτική σχέση και όχι για να περάσουν την ώρα τους με ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς ιδιαίτερο στόχο.

Τα Premium μέλη βρίσκουν ταίρι πιο συχνά

Το ΆτακτοΦλερτ είναι μια κοινωνική πλατφόρμα για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να διασκεδάσουν, να φλερτάρουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο του casual dating. Καθημερινά εγγράφονται εκατοντάδες νέα μέλη και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεις κάποιον ή κάποια που να σου ταιριάζει. Αν γίνει Premium μέλος τα πράγματα γίνονται ακόμη ευκολότερα. Τα Premium μέλη έχουν κάποιες επιπλέον παροχές, για παράδειγμα μπορούν να ανακαλύψουν ποιος επισκέφτηκε το προφίλ τους, να ξεκλειδώσουν όλες τις κρυφές φωτογραφίες των άλλων μελών και να δουν αυτές τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος. Και όλα αυτά με ένα ελάχιστο κόστος που μπορεί να είναι μόνο €2.49 / μήνα.

Διαγραφή του λογαριασμού σου στο ΆτακτοΦλερτ

Είτε έχεις δωρεάν λογαριασμό, είτε είσαι Premium μέλος, η διαγραφή του λογαριασμού σου στο ΆτακτοΦλερτ είναι απλούστατη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στις Ρυθμίσεις και στο κάτω μέρος της σελίδας να πατήσεις στο «Διαγράψτε τον λογαριασμό μου». Έτσι θα διαγραφεί το ιστορικό των μηνυμάτων σου και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που σε αφορούν. Αν το μετανιώσεις, μπορείς εύκολα να ξανακάνεις εγγραφή, με το ίδιο ή διαφορετικό email.

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr
Τελευταία ανανέωση
07. 9. 2021

Χαρακτηριστικά του ΆτακτοΦλερτ

Δωρεάν εγγραφή μέλους

Η διαδικασία εγγραφής είναι εντελώς δωρεάν και αρκεί να συμπληρώσεις μερικά βασικά στοιχεία και να απαντήσεις σε ένα email επιβεβαίωσης.

Δωρεάν φλερτ

Το ΆτακτοΦλερτ δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, χωρίς καμία χρέωση. Κάνοντας κλικ στον σχετικό σύνδεσμο, που βρίσκεται δίπλα στη φόρμα αποστολής μηνυμάτων, θα δείξεις ότι κάποιος ή κάποια σε έλκει ερωτικά.

Ασφάλεια και διακριτικότητα

Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα στοιχεία που δίνεις δεν θα κοινοποιηθούν σε κανέναν τρίτο, καθώς το ΆτακτοΦλερτ διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σου δεδομένα είναι 100% ασφαλή. Επίσης, οι χρεώσεις στην πιστωτική σου κάρτα, αν αποφασίσεις να αγοράσεις κάποιο πακέτο μηνυμάτων ή να γίνει Premium μέλος, αναφέρουν κάποια διακριτική ονομασία που δεν παραπέμπει σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Πρόσβαση από παντού

Μπορείς να επισκεφθείς το ΆτακτοΦλερτ από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σου και να έλθεις σε επικοινωνία με υποψήφιους συντρόφους από το σπίτι, τη δουλειά, το καφέ, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Εύκολη και αποτελεσματική αναζήτηση

Η πλατφόρμα γνωριμιών ΆτακτοΦλερτ σου επιτρέπει να περιηγηθείς στα προφίλ των μελών βλέποντας τις φωτογραφίες και τις ερωτικές προτιμήσεις τους ή να εφαρμόσεις διάφορα φίλτρα, όπως η ηλικία, η περιοχή διαμονής, η διαθεσιμότητα, κτλ.

Οικονομική επικοινωνία

Για να στείλεις μηνύματα χρειάζεσαι μονάδες, τις οποίες μπορείς να αγοράσεις με ασφαλή χρέωση της πιστωτικής σου κάρτας. Τα Premium μέλη δε διαθέτουν δωρεάν μηνύματα. Οι μονάδες επικοινωνίας διατίθενται στα εξής πακέτα: ● 10 μονάδες €11,99 ● 25 μονάδες €28,99 ● 50 μονάδες €52,49 ● 100 μονάδες €98,99 ● 200 μονάδες €184,99

Κόστος Συνδρομής VIP στο ΆτακτοΦλερτ

Δωρεάν λογαριασμός

Δημιουργία προφίλ
Προβολή εισερχομένων μηνυμάτων
Αναζήτηση πιθανών συντρόφων
Προσθήκη χρηστών στα αγαπημένα
Προβολή κύριας φωτογραφίας μελών
Λήψη ειδοποιήσεων με email

Premium - 1 Μήνας

7,99€

Ανακάλυψε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου
Δες φωτογραφίες άλλων μελών σε πλήρες μέγεθος
Ξεκλείδωσε όλες τις κρυφές φωτογραφίες άλλων μελών

Premium - 3 Μήνες

5,00€ (ανά μήνα)

Ανακάλυψε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου
Δες φωτογραφίες άλλων μελών σε πλήρες μέγεθος
Ξεκλείδωσε όλες τις κρυφές φωτογραφίες άλλων μελών

Premium - 12 Μήνες

2,50€ (ανά μήνα)

Ανακάλυψε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου
Δες φωτογραφίες άλλων μελών σε πλήρες μέγεθος
Ξεκλείδωσε όλες τις κρυφές φωτογραφίες άλλων μελών

ΆτακτοΦλερτ Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Δωρεάν εγγραφή
Ιδανική αναλογία μεταξύ αντρών και γυναικών
Μεγάλη βάση μελών από όλο τον κόσμο
Όλες οι ηλικίες και όλες οι ερωτικές προτιμήσεις
Ειδική σήμανση σε όσα μέλη είναι «Σε σύνδεση τώρα» για άμεση ανταπόκριση
Απλή ρύθμιση συχνότητας ειδοποιήσεων και εύκολη διαγραφή λογαριασμού με ένα κλικ

Μειονεκτήματα

Χρέωση για κάθε μήνυμα που θα στείλεις
Ορισμένες παροχές μόνο στα Premium μέλη
Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί εύκολης αποχώρησης από τη σελίδα, αν κάποιος ανεπιθύμητος βρεθεί κοντά στην οθόνη σου

ΆτακτοΦλερτ για τους χρήστες

Πλεονεκτήματα

Τα μέλη του ΆτακτοΦλερτ ψάχνουν για νέες εμπειρίες
Αριθμητική ισορροπία μεταξύ αντρών και γυναικών
Μπορείς να στείλεις Φλερτ χωρίς χρέωση και να δεις αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο
Screenshot

H άποψή μου για τον ιστότοπο γνωριμιών

redactor
Eliska Kolarova
Αρχισυντάκτης Lovino.gr

Το ΆτακτοΦλερτ είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με δεκάδες χιλιάδες ανοιχτόμυαλα άτομα που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο. Στα θετικά του ιστότοπου είναι η εξατομικευμένη αναζήτηση. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα που προτείνει ο χρήστης, παρουσιάζονται οι ανάλογες προτάσεις κατά προτεραιότητα. Τα μέλη του ΆτακτοΦλερτ γνωρίζουν ότι η φιλοσοφία του σάιτ επιβάλλει την ανοικτή επικοινωνία χωρίς προκαταλήψεις. Για τον λόγο αυτό άντρες και γυναίκες απαντούν στα μηνύματα με τρόπο φιλικό και κοινωνικό, ενώ φαίνεται να επιδιώκουν το κάτι παραπάνω. Όσοι θέλουν πιο άμεσα αποτελέσματα μπορούν να επιλέξουν να γίνουν Premium μέλη, με μια πολύ μικρή συνδρομή ανά μήνα, αλλά και όσοι αρκούνται στον δωρεάν λογαριασμό συνήθως βλέπουν αποτελέσματα πολύ σύντομα. Καταλήγοντας, το ΆτακτοΦλερτ είναι ένας τόπος συνάντησης όσων επιδιώκουν να ανανεώσουν και να επεκτείνουν την ερωτική τους ζωή, μια ιστοσελίδα που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αυτή την εποχή όπου η διαδικτυακή επικοινωνία έχει γίνει ο κανόνας.

ΆτακτοΦλερτ Εμπειρίες και αξιολογήσεις χρηστών

Όλες οι αξιολογήσεις (4)
Θετικές αξιολογήσεις (3)
Αρνητικές αξιολογήσεις (1)
Πλάτωνας, 38 χρονών

Μετακινούμαι συχνά σε όλη την Ελλάδα λόγω δουλειάς και, όντας ελεύθερος, προσπαθώ να συνδυάζω το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Στο ΆτακτοΦλερτ μπορώ να κάνω αναζήτηση εκ των προτέρων για την πόλη που θα επισκεφθώ και να κανονίζω συναντήσεις.

ΝΑI 3 ΟΧΙ 0
Κυριακή , 42 χρονών

Όποιος ψάχνει βρίσκει. Μια φράση που νομίζω ότι ισχύει και που προσπαθώ να εφαρμόζω στη ζωή μου. Δεν άφησα μια αποτυχημένη σχέση να με πτοήσει και αποφάσισα να αναζητήσω κάποιο casual dating, όπως μου είπαν οι φίλες μου. Το ΆτακτοΦλερτ με κάλυψε και έκανα πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΝΑI 2 ΟΧΙ 0
Γιάννης , 42 χρονών

Έστειλα πολλά δωρεάν φλερτ, αλλά καμία από όσες ανταποκρίθηκαν δε μου άρεσε. Ίσως κάνω κάτι λάθος και να πρέπει να πάρω εγώ την πρωτοβουλία την επόμενη φορά.

ΝΑI 1 ΟΧΙ 0
Μίλτος, 36 χρονών

Δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για ερωτικό παιχνίδι και δε μου αρέσει να έρχονται μηνύματα όταν είμαι με την οικογένεια ή σε επαγγελματικό ραντεβού. Στο ΆτακτοΦλερτ μπορώ να δω ποιες γυναίκες είναι σε σύνδεση και να τους στείλω μήνυμα όταν εγώ θέλω και μπορώ.

ΝΑI 0 ΟΧΙ 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr