Σύγκριση ιστοτόπων γνωριμιών για γκέι

Ιστότοποι γνωριμιών για γκέι Επίλεξε κατηγορία

Ιστότοποι γνωριμιών για γκέι

Η γκέι κοινότητα στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο, πολλοί ομοφυλόφιλοι άνδρες δεν γνωρίζουν πως να δικτυωθούν στην εν λόγω κοινότητα και γι’ αυτόν τον λόγο, δεν μπορούν να γνωρίσουν τα άτομα που επιθυμούν. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πως η όλη διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι νομίζεις: μπορείς να γνωρίσεις γκέι άνδρες σε πολλούς ιστότοπους γνωριμιών στο διαδίκτυο, οι οποία θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Είτε ψάχνεις για μία σοβαρή σχέση, για ένα φλερτ ή για μία ερωτική γνωριμία, εδώ θα βρεις αυτό που πραγματικά αναζητάς .

Το Lovino.gr έχει επιλέξει για εσένα τους καλύτερους και πιο ασφαλείς ιστότοπους γκέι γνωριμιών, οι οποίοι προσφέρουν τις περισσότερες λειτουργίες τους επί πληρωμή. Το παραπάνω στοιχείο είναι αυτό που θα σου εγγυηθεί απόλυτη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα στις όποιες γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις το ιδανικό σου ταίρι μέσα από τις επί πληρωμή λειτουργίες των συγκεκριμένων ιστοσελίδων γνωριμιών.

1.
ΆτακτοΦλερτ
ΆτακτοΦλερτ
  • Διαδικτυακή κοινότητα με open minded άτομα
  • Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
  • Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα dating sites
200 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
2.
C-Date
C-Date
  • παθιασμένες συναντήσεις
  • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
  • απόλυτη ανωνυμία
25 000+
ελεύθεροι
23+
προτιμώμενη ηλικία
3.
Erodate
Erodate
  • ανταλλαγή συντρόφων
  • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
  • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
150 000+
ελεύθεροι
25+
προτιμώμενη ηλικία

Τι θα πρέπει να περιμένεις από τους ιστότοπους γνωριμιών για γκέι;

Ο καθένας περιμένει κάτι διαφορετικό από τις γκέι κοινότητες γνωριμιών. Μερικοί μπορεί να εγγραφούν σε αυτές επειδή θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους, κάποιοι άλλοι για να συνάψουν μία μακροχρόνια -ή και όχι- σχέση, ενώ υπάρχει και η περίπτωση ατόμων , τα οποία θέλουν απλά να περάσουν μία όμορφη βραδιά με έναν άνδρα. Ωστόσο, όλες οι παραπάνω περιπτώσεις έχουν ένα κοινό: όλοι μαζί συνιστούν μία ενιαία γκέι κοινότητα και αυτό κάνει τις γνωριμίες ανάμεσα στα μέλη της πολύ πιο εύκολες. Οι γκέι κοινότητες αποτελούνται από νεαρούς φοιτητές αλλά και μεγαλύτερους άνδρες, οι οποίοι δεν ντρέπονται να δημοσιοποιήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες και προτιμήσεις/ιδέες τους, όσον αφορά τη σχέση που επιθυμούν. Μέσα από τους γκέι ιστότοπους γνωριμιών, θα μάθεις τα “βασικά” για τον κάθε άντρα που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί του. Μέσα από την επικοινωνία σας, θα είσαι σε θέση να συμπεράνεις αν ταιριάζετε ή όχι. Σε κάθε ιστότοπο γνωριμιών θα βρεις μία πληθώρα από φίλτρα αναζήτησης. Έτσι, θα μπορείς να επιλέξεις εύκολα τον αδύνατο, γυμνασμένο ή παχουλό άνδρα που επιθυμείς. Τέλος, εάν ο τόπος μόνιμης κατοικίας σου δεν είναι η Αθήνα, αλλά για παράδειγμα ενδιαφέρεσαι για γκέι γνωριμίες στην Θεσσαλονίκη ή την Πάτρα, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Στους εν λόγω ιστοτόπους, σου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσεις γκέι άνδρες όχι μόνο από την περιοχή σου αλλά και από διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Ιδιωτικότητα στους γκέι ιστότοπους γνωριμιών

Οι περισσότεροι ιστότοποι που προσφέρουν γνωριμίες για γκέι απαιτούν πληρωμή από μέρους σου, αφού οι δωρεάν λειτουργίες που προσφέρονται είναι περιορισμένες. Ωστόσο, στις συγκεκριμένες γκέι διαδικτυακές κοινότητες μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα επικοινωνήσεις με πραγματικούς χρήστες, οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά για νέες γνωριμίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως κάποιος καταχραστεί τις προσωπικές σου πληροφορίες ή το αν αυτές χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Μπορείς να επιλέξεις με ποιους άνδρες θέλεις να επικοινωνήσεις, καθώς και να αποκλείσεις ακατάλληλους χρήστες ή να αναφέρεις ανάρμοστες συμπεριφορές στο τμήμα υποστήριξης. Οι διαχειριστές των προτεινόμενων ιστοσελίδων γνωριμιών που θα βρεις χρησιμοποιούν https κρυπτογράφηση για την επικοινωνία και δεν μεταφέρουν τις προσωπικές σου πληροφορίες σε τρίτους. Έτσι, ενώ η ιδιωτικότητα στους επί πληρωμή ιστότοπους γνωριμιών είναι ικανοποιητική, το ίδιο δεν μπορούμε να ισχυριστούμε και για τις περιπτώσεις των δωρεάν ιστότοπων γνωριμιών.

Γιατί οι επί πληρωμή ιστότοποι για γκέι γνωριμίες είναι καλύτεροι έναντι των υπολοίπων;

Πέρα από το θέμα της ιδιωτικότητας, οι επί πληρωμή ιστότοποι γνωριμιών θα σου προσφέρουν και περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών. Οι εν λόγω ιστότοποι μπορούν να σου προτείνουν συγκεκριμένους χρήστες, οι οποίοι φαίνεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να συμπληρώσεις ένα προσωπικό ερωτηματολόγιο, σύμφωνα με το οποίο θα διαμορφωθεί το προφίλ της ιδανικής σου γνωριμίας. Οι επί πληρωμή γκέι διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών προστατεύουν όλα τα δεδομένα σου, ενώ σε μερικές από αυτές πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος των προφίλ ή ζητείται κάποιας μορφής επαλήθευση.

Δωρεάν ιστότοποι γνωριμιών για γκέι- Μειονεκτήματα

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών ενδέχεται να βρεις ψεύτικα προφίλ ή προφίλ που τα διαχειρίζονται διάφοροι απατεώνες.

Τα συγκεκριμένα άτομα επιλέγουν να διασκεδάσουν μέσω ενός ξένου λογαριασμού και δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να κάνουν κάποια γνωριμία. Αν και θα βρεις περισσότερους χρήστες σε έναν δωρεάν ιστότοπο γνωριμιών, θα πρέπει να ξέρεις πως οι περισσότεροι από αυτούς δεν επιθυμούν να συνάψουν μία σοβαρή σχέση. Επιπλέον, στις εν λόγω ιστοσελίδες γνωριμιών θα συναντήσεις έναν μεγάλο αριθμό μη ενεργών προφίλ. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καταλαβαίνεις πως ο αριθμός των πραγματικά ενεργών χρηστών διαφέρει σημαντικά από αυτόν που δηλώνεται στην εκάστοτε κοινότητα. Επίσης, οι διαφημίσεις στους δωρεάν ιστότοπους γνωριμιών είναι συχνές, μιας και αυτές αποτελούν την κύρια πηγή εσόδων των διαχειριστών. Και τα μειονεκτήματα δεν εντοπίζονται μόνο στα παραπάνω. Η ιδιωτικότητά σου στις εν λόγω κοινότητες δεν θεωρείται δεδομένη, αφού όλοι οι χρήστες της κοινότητας θα μπορούν να επισκεφθούν το προφίλ σου ελεύθερα. Τέλος σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία των συγκεκριμένων ιστότοπων, αυτή θα την χαρακτηρίζαμε σχεδόν μηδαμινή.

Τι να περιμένεις από τους χρήστες της γκέι κοινότητας - Φλερτ, σοβαρές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις

Οι γκέι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν ποικίλες μορφές/ είδη σχέσεων. Μέσα από τις επί πληρωμή λειτουργίες μπορείς να γνωρίσεις άντρες που επιθυμούν να συνάψουν μία σοβαρή σχέση. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι γνωριμιών εστιάζουν στο φλερτ και τις ερωτικές συνευρέσεις. Στο Lovino.gr μπορείς να διαβάσεις και να μάθεις τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε γκέι ιστοσελίδα γνωριμιών. Έτσι, μπορείς να ξέρεις τι είδους σχέσεις προωθεί η κάθε ιστοσελίδα γνωριμιών και με τον τρόπο αυτό να καταλήξεις σε αυτήν που πιστεύεις ότι καλύπτει τις ανάγκες σου. Οι χρήστες στις γκέι διαδικτυακές κοινότητες είναι φιλικοί, δεν κρύβουν τις όποιες προτιμήσεις τους, ενώ είναι διατεθειμένοι να επικοινωνήσουν με νέους χρήστες.

Εγγυημένη ασφάλεια, εχεμύθεια και ιδιωτικότητα για εσένα που είσαι ντροπαλός

Για να έχεις μία επιτυχημένη γνωριμία μέσω του διαδικτύου θα πρέπει πρώτα από όλα να μην νιώθεις καμία ντροπή. Άφησε πίσω το ντροπαλό προφίλ σου, χαλάρωσε, επικοινώνησε με νέους χρήστες και γνώρισε το ταίρι που επιθυμείς. Γενικά, θα πρέπει να είσαι ενεργός. Εξάλλου, μόνο έτσι θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιον άνδρα. Οι γκέι ιστότοποι γνωριμιών που προτείνονται από το Lovino.gr είναι ασφαλείς, διακριτικοί και σέβονται την ιδιωτικότητά σου. Οι διαχειριστές των εν λόγω ιστότοπων εργάζονται συνεχώς προκειμένου εσύ να νιώθεις άνετα στην εκάστοτε διαδικτυακή κοινότητα και κατά συνέπεια, να είσαι πρόθυμος να μοιραστείς τα προσωπικά σου σχέδια, τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, καθώς και τις ιδέες σου γύρω από το θέμα των σχέσεων. Οι προτεινόμενοι ιστότοποι σου εγγυώνται ότι κανένα “ευαίσθητο” προσωπικό σου δεδομένο δεν πρόκειται να διαρρεύσει στο κοινό, γεγονός το οποίο θα έπληττε την εμπιστοσύνη σου.

Γνωριμίες με γκέι άντρες

Οι χρήστες άνω των 18 ετών μπορούν να εγγραφούν στους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών για γκέι. Γνώρισε νεαρούς γκέι, που ψάχνουν για πιο έμπειρους συντρόφους, ή γκέι άντρες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες-επιδιώξεις σου. Οι εν λόγω διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών προσφέρουν χώρο και ευκαιρίες για όλες τις ηλικίες. Είτε έχεις γιορτάσει πρόσφατα τα δέκατα όγδοα γενέθλιά σου είτε πλησιάζεις προς την συνταξιοδότηση, στους συγκεκριμένους ιστότοπους γνωριμιών θα βρεις αυτό που επιθυμείς. Όλοι μπορούν να ενταχθούν στις γκέι κοινότητες γνωριμιών, μικροί και μεγάλοι σε ηλικία.

Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
8 1

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr