Σύγκριση ιστοτόπων γνωριμιών για σεξ

Ιστοτοποι γνωριμιων για σεξ Επίλεξε κατηγορία

Ιστότοποι γνωριμιών για σεξ

Οι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ έχουν δημιουργηθεί για έναν σκοπό: να βρεις έναν μακροχρόνιο εραστή ή μία περιστασιακή γνωριμία για σεξ. Το βασικό θέμα στους συγκεκριμένους ιστoτόπους γνωριμιών, δεν αποτελεί τίποτα άλλο πέρα από το σεξ. Εδώ, οι χρήστες δημιουργούν σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις, αφού αναζητούν ένα και μόνο πράγμα: να περάσουν όμορφα με μία νέα γνωριμία, η οποία θα τους φέρει μία “νότα” αλλαγής και ενθουσιασμού στην καθημερινότητά τους. Εάν, λοιπόν, δεν θέλεις να βρεθείς “δέσμιος” σε μία σχέση και αναζητάς μία “χαλαρωτική” ασχολία, τότε οι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ είναι η

καταλληλότερη επιλογή για εσένα. Αν τώρα έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να ασχοληθείς ενεργά με τον τομέα των διαδικτυακών ερωτικών γνωριμιών, θα πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν αρκετές επιλογές διαδικτυακών κοινοτήτων για να επιλέξεις. Μέσα από το Lovino.gr μπορείς να δεις σχετικές συγκρίσεις μεταξύ των δημοφιλέστερων ιστοτόπων γνωριμιών για σεξ, καθώς και να διαβάσεις αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών. Τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν ώστε να καταλήξεις εύκολα και γρήγορα στον ιστότοπο γνωριμιών, ο οποίος φαίνεται να πληροί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κριτήριά σου.

1.
ΆτακτοΦλερτ
ΆτακτοΦλερτ
 • Διαδικτυακή κοινότητα με open minded άτομα
 • Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
 • Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα dating sites
200 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
 • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
 • Δωρεάν συνδρομή
 • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
197 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
3.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
 • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
 • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
 • Άμεση επικοινωνία
174 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
4.
Erodate
Erodate
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
150 000+
ελεύθεροι
25+
προτιμώμενη ηλικία
5.
Fuckbook
Fuckbook
 • Φωτογραφίες και βίντεο χωρίς λογοκρισία
 • Κοινωνική δικτύωση για ενήλικες
 • Εύκολες και άμεσες γνωριμίες
21 000 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
6.
Lov
Lov
 • Προσωπικές ιστορίες και αποκαλυπτικές φωτογραφίες
 • Φτιάξε το δικό σου δίκτυο ερωτικών συντρόφων
 • Γνώρισε μέλη από την Ελλάδα και τον κόσμο
1 730 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
7.
Online fantasioseis
Online fantasioseis
 • Θα αρχίσεις να κάνεις παιχνίδι σε πέντε λεπτά
 • Δωρεάν συνδρομή για πάντα
 • Διαθέσιμο app στο AppStore
97 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία
8.
vresgynaikares.com
vresgynaikares.com
 • Ένα dating site που μιλάει ξεκάθαρα
 • Νέα δεδομένα στον χώρο
 • Μεγάλο target group
120 000+
ελεύθεροι
30+
προτιμώμενη ηλικία

Τι ακριβώς είναι οι διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών για σεξ;

Οι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ σχεδιάστηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις σεξουαλικές ανάγκες των ατόμων, που έχουν τις ίδιες ιδέες-πεποιθήσεις γύρω από το θέμα των σεξουαλικών σχέσεων. Στους εν λόγω ιστότοπους γνωριμιών μπορείς να κοινοποιήσεις αγγελίες με ερωτικό περιεχόμενο, επισημαίνοντας ευθέως τις απαιτήσεις σου αναφορικά με την εμφάνιση της γνωριμίας σου, καθώς και τις προσδοκίες σου από μία μη δεσμευτική σχέση. Οι εν λόγω διαδικτυακές κοινότητες του σεξ σου προσφέρουν έναν αριθμό από λειτουργίες, ωστόσο στις περισσότερες από αυτές θα χρειαστεί να πληρώσεις κάποια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Το πλεονέκτημα των επί πληρωμή ιστοτόπων γνωριμιών για σεξ έναντι των δωρεάν, απαντά στο ασφαλές και διακριτικό περιβάλλον που οι πρώτοι σου παρέχουν. Στους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ μπορείς να ανταλλάξεις “πονηρά” μηνύματα με άλλους χρήστες και να κανονίσεις μία πρόσωπο-με-πρόσωπο συνάντηση για σεξ. Για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των χρηστών μπορείς να μεταφορτώσεις διάφορες σέξι φωτογραφίες στο προφίλ σου, οι οποίες θα αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία. Εξάλλου, χιλιάδες άτομα ανά ημέρα επισκέπτονται τους εν λόγω ιστότοπους με απώτερο σκοπό τη διασκέδαση και την απόλαυση. Στις συγκεκριμένες διαδικτυακές κοινότητες κανένας δεν θα θιχτεί από τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, όπως επίσης και για το αν είσαι ελεύθερος ή δεσμευμένος. Στο τέλος, όλοι οι χρήστες βρίσκουν αυτό που επιθυμούν. Ως προς την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, δεν τίθεται κανένα θέμα κατάχρησης, αφού μόνο εγγεγραμμένα μέλη με VIP συνδρομή μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις φωτογραφίες σου. Επομένως, εξαρτάται καθαρά από εσένα το τι θα αποκαλύψεις για τον εαυτό σου.

Υπάρχουν ιστότοποι γνωριμιών για σεξ που δεν απαιτούν εγγραφή;

Πολλοί χρήστες δεν επιθυμούν να εγγραφούν στις εν λόγω διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών, επειδή φοβούνται μήπως αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να στραφείς προς συγκεκριμένους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ, στους οποίους δεν απαιτείται καμία διαδικασία εγγραφής. Μπορείς να κανονίσεις μία ερωτική συνάντηση μέσω μία αγγελίας που θα κοινοποιήσεις στον εκάστοτε ιστότοπο ή να απαντήσεις θετικά σε μία ήδη υπάρχουσα. Εκμεταλλεύσου τις ερωτικές αγγελίες και κανόνισε ένα ερωτικό ραντεβού μέσα από την άνεση του σπιτιού σου. Περιηγήσου στις διάφορες ερωτικές αγγελίες και βίωσε μη δεσμευτικές εμπειρίες με άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται κοντά σου. Εάν θέλεις να κοινοποιήσεις μία ερωτική αγγελία, το μόνο που θα χρειαστεί να καταχωρήσεις ως προσωπική πληροφορία είναι το e-mail σου. Έπειτα, απλά επισημαίνεις την τοποθεσία στην οποία αναφέρεται η εν λόγω αγγελία, καθώς και την κατηγορία αυτής. Φρόντισε ώστε το περιεχόμενο της αγγελίας να είναι αυθεντικό και απλό. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επεξεργαστείς ή και να διαγράψεις την αγγελία σου ανά πάσα στιγμή. Το μοναδικό αρνητικό στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με τη “δυναμική” της αγγελίας σου. Βλέπεις, πολλά άτομα κοινοποιούν καθημερινά ερωτικές αγγελίες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την “πτώση” της αγγελίας σου από τις πρώτες σελίδες. Αν θέλεις να διατηρήσεις την αγγελία σου “ψηλά” στη λίστα, τότε θα πρέπει να στραφείς στους αντίστοιχους επί πληρωμή ιστότοπους γνωριμιών όπου απαιτείται εγγραφή.

Υπάρχουν δωρεάν ιστότοποι γνωριμιών για σεξ;

Στο διαδίκτυο θα βρεις δωρεάν και επί πληρωμή ιστότοπους γνωριμιών, οι οποίοι είναι προσανατολισμένοι στο σεξ. Σε περίπτωση που δεν θέλεις να πληρώσεις τίποτα, μπορείς να στραφείς στην πρώτη επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις πως στους δωρεάν ιστότοπους γνωριμιών ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος με ψεύτικες αγγελίες και αναξιόπιστες υπηρεσίες.

Μην επηρεάζεσαι από τα τέλεια χαρακτηριστικά των πιθανών γνωριμιών σου στους εν λόγω ιστότοπους, αφού τα εν λόγω προφίλ ενδέχεται να είναι απάτη. Βέβαια, στο διαδίκτυο θα συναντήσεις και περιπτώσεις ιστοτόπων γνωριμιών, οι οποίοι διαφημίζονται ως δωρεάν, αλλά εν τέλει δεν είναι. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου στις συγκεκριμένες διαδικτυακές κοινότητες, θα σου προσφερθεί δωρεάν μονάχα ένα μέρος των λειτουργιών του ιστότοπου, με τις υπόλοιπες να απαιτούν την καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού από μέρους σου. Στο Lovino.gr μπορείς να δεις ποιοι ιστότοποι γνωριμιών είναι πραγματικά δωρεάν και ποιοι απαιτούν συνδρομή με το πέρας της εγγραφής σου. Επίσης, κατά την περιήγησή σου στο διαδίκτυο θα βρεις και ορισμένους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ, οι οποίοι διαθέτουν την “κλασική” στήλη των ερωτικών αγγελιών (οι αγγελίες είναι ταξινομημένες ως προς την περιοχή αλλά και την κατηγορία). Στους παραπάνω ιστοτόπους σου δίνεται η δυνατότητα να απαντήσεις στις συγκεκριμένες αγγελίες ή να κοινοποιήσεις μία νέα, δίκη σου αγγελία (απαιτείται η υποβολή μίας φωτογραφίας) εντελώς δωρεάν. Συνήθως δεν θα βρεις κάποιον περιορισμό αναφορικά με τον αριθμό των αγγελιών που μπορείς να κοινοποιήσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν το περιεχόμενο αυτών να είναι αυθεντικό και διαφορετικό έναντι των υπολοίπων αγγελιών σου.

Κανόνες των ιστότοπων γνωριμιών για σεξ

Κάθε ιστότοπος γνωριμιών για σεξ φέρει τους δικούς του κανόνες, τους οποίους και θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά προτού εγγραφείς ή κοινοποιήσεις κάποια ερωτική αγγελία. Αν- έστω και ακούσια- παραβιάσεις τους κανόνες λειτουργίας οποιουδήποτε ιστοτόπου, τότε ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να αποκλείσει ή ακόμα και να διαγράψει το προφίλ ή την αγγελία σου. Ως προς το θέμα της ερωτικής αγγελίας, αυτή δεν θα πρέπει να εμπεριέχει μη εξουσιοδοτημένες διαφημίσεις και υπερσυνδέσμους ή ψευδείς-προσβλητικές πληροφορίες. Οι φωτογραφίες της αγγελίας μπορεί να είναι ερωτικές άλλα όχι στον βαθμό της πορνογραφίας. Επίσης, το περιεχόμενο αυτής θα πρέπει να εστιάζει στη γνωριμία-πρόσωπο και όχι στο περιεχόμενο της ερωτικής επαφής. Ακόμη, επισημαίνεται πως απαγορεύεται ρητά η επαναδημοσίευση της ίδιας ερωτικής αγγελίας. Οι εγγραφές στους εν λόγω ιστότοπους γνωριμιών επιτρέπεται μονάχα σε άτομα άνω των 18 ετών. Παράλληλα, θα πρέπει να ξέρεις πως με την εγγραφή σου στην εκάστοτε διαδικτυακή κοινότητα γνωριμιών, αυτομάτως συμφωνείς με τους αντίστοιχους όρους λειτουργίας του ιστοτόπου γνωριμιών. Κατά την εγγραφή σου θα κληθείς να συμπληρώσεις διάφορες προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες μπορείς και να παρακάμψεις αν θελήσεις. Μπορείς να κοινοποιήσεις όσες προσωπικές πληροφορίες επιθυμείς, ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις πως ένα πλήρες προφίλ είναι πιο πιθανό να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Τι είδους χρήστες μπορείς να βρεις στους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ;

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών για σεξ συγκεντρώνουν μία συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών, οι οποίοι έχουν την ίδια επιθυμία: να βρουν κάποιον/-α με τον οποίο θα συνάψουν ερωτικές σχέσεις. Οι εν λόγω χρήστες δεν επιθυμούν κάποια σοβαρή σχέση, αφού ο στόχος τους έγκειται στην ικανοποίηση των σεξουαλικών τους αναγκών και κρυφών επιθυμιών. Το σεξ αποτελεί το “αλατοπίπερο” στη ζωή τους και για το λόγο αυτό καταφεύγουν σε διάφορες λύσεις, όπως είναι η συμμετοχή σε ερωτικά events ή η διατήρηση ενός εραστή σε μακροχρόνια βάση. Για τη δεύτερη περίπτωση, προκειμένου να καταλήξεις σε μία πετυχημένη επιλογή εραστή, θα πρέπει, πέρα από την προσωπική έλξη, να φροντίσεις ώστε υπάρχει και μία σύγκλιση μεταξύ των ιδεών σας αναφορικά με το θέμα των σχέσεων. Οι ερωτικές αγγελίες συνήθως υποβάλλονται από χρήστες οι οποίοι, είτε είναι ελεύθεροι. είτε είναι δεσμευμένοι αλλά ανικανοποίητοι από τον δεσμό ή τον γάμο τους. Οι χρήστες στους συγκεκριμένους ιστότοπους γνωριμιών χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, δεν προσποιούνται άλλους χαρακτήρες, ενώ είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σου προσωπικές τους φωτογραφίες. Εάν ενδιαφέρεσαι για γνωριμίες με τέτοιου είδους χρήστες, δες στο Lovino.gr τη λίστα με τους ιστότοπους γνωριμιών που προτιμούν.

Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
11 2

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr