Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

Είμαστε το Lovino! Το Lovino συγκρίνει τους όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους γνωριμιών, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, προκειμένου να σε βοηθήσει να επιλέξεις τον καταλληλότερο για εσένα. Πίσω από το Lovino βρίσκεται μία τεράστια ομάδα ανθρώπων, καθένας εκ των οποίων επιτελεί μία συγκεκριμένη εργασία. Το περιεχόμενο του Lovino ενημερώνεται συνεχώς, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή πληροφόρησή σου. Στο Lovino θα βρεις αξιολογήσεις και σχόλια για κάθε ιστότοπο γνωριμίων, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις διάφορες συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών ιστότοπων που σε ενδιαφέρουν. Τα παραπάνω είναι τα στοιχεία που καθιστούν το Lovino το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών!

Γιατί δημιουργήθηκε το Lovino

Το Lovino ξεκίνησε μέσα από μία αυθόρμητη συζήτηση μεταξύ δύο φίλων, γύρω από το θέμα των γνωριμιών. Μέσα από τη συγκεκριμένη συζήτηση, οι δύο φίλοι διαπίστωσαν ότι η επιλογή του κατάλληλου ιστότοπου γνωριμιών αποτελεί μία μάλλον αρκετά δύσκολη διαδικασία. Ως πιθανή λύση στο παραπάνω πρόβλημα, εμφανίστηκε η ιδέα της δημιουργίας μίας διαδικτυακής πύλης, στην οποία θα πραγματοποιούνταν διάφορες συγκρίσεις μεταξύ των ιστότοπων γνωριμιών. Με τον τρόπο αυτό, ο καθένας/καθεμία θα μπορούσε να ενημερωθεί για τον κάθε ιστότοπο γνωριμιών ξεχωριστά, επιλέγοντας έτσι τον καταλληλότερο γι’ αυτόν/-ήν. Μέσα από μία ενδελεχή αναζήτηση στο διαδίκτυο, παρατηρήθηκε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοιου είδους “ενημερωτικοί” ιστότοποι και κάπως έτσι ξεκίνησε η δημιουργία του Lovino.

Κατηγορίες ιστότοπων γνωριμιών

Οι ιστότοποι γνωριμιών διαφέρουν μεταξύ τους, από τη στιγμή που καθένας από αυτούς υιοθετεί έναν διαφορετικό προσανατολισμό-εστίαση. Στο διαδίκτυο συνηθίζεται να εντάσσονται όλοι οι ιστότοποι γνωριμιών στην ίδια κατηγορία, δήλαδή αυτή των νέων γνωριμιών, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο διαφορετικός προσανατολισμός τους. Το Lovino εντάσσει κάθε ιστότοπο γνωριμιών σε συγκεκριμένη κατηγορία προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερα και γρηγορότερα αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το προφίλ σου.

Σύγκριση ιστότοπων γνωριμιών

Η σύγκριση καθώς και η μεμονωμένη παρουσίαση του κάθε ιστότοπου γνωριμιών, σε συνδυασμό με την αξιολόγησή του από το Lovino, θα σε βοηθήσει να βρεις τον καταλληλότερο ιστότοπο γνωριμιών. Σε κάθε αξιολόγηση θα βρεις πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που παρουσιάζει ο κάθε ιστότοπος γνωριμιών, την αναλογία των φύλων, τον αριθμό των χρηστών, την τιμολόγηση των υπηρεσιών, τις συνηθέστερες ερωτήσεις που πραγματοποιούνται από πλευράς χρηστών, καθώς και τη γενική βαθμολογία που έλαβε από την ομάδα του Lovino.

Βαθμολογία ιστότοπων γνωριμιών

Κάθε ιστότοπος γνωριμιών βαθμολογείται από τους επισκέπτες του Lovino μέσω μίας κλίμακας αστεριών από το 1 έως το 5. Παράλληλα, η συντακτική ομάδα του Lovino επιλέγει τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιήσει για τη συνοπτική περιγραφή του κάθε ιστοτόπου γνωριμιών.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Διαχειριστής του Lovino.gr:

ATOKADO INC.
  • Αριθμός αδειοδότησης εταιρείας: 91973
  • Διεύθυνση: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Ματζούρο, Νήσοι Μάρσαλ
  • Ταχυδρομικός Κώδικας: MH 96960
  • Κράτος: Νήσοι Μάρσαλ

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr