Γνωριμίες στην Πάτρα

Αναζήτησε διαδικτυακές γνωριμίες στην στην Πάτρα και στις τριγύρω περιοχές
Όλες οι συμβουλές σε ένα μέρος

Ποιους ιστότοπους γνωριμιών χρησιμοποιούν οι Πατρινοί;

471 άτομα συνδεδεμένα
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
Λουκάς
online
Δέσποινα
online
Παντελής
online
9 240 000 άτομα συνδεδεμένα
 • σύναψη περιστασιακών ή σοβαρών σχέσεων
 • τεράστιος αριθμός χρηστών παγκοσμίως
 • αρκετές δωρεάν λειτουργίες
Δημήτρης
online
Αθανασία
online
Μάριος
online
736 400 άτομα συνδεδεμένα
 • ασφαλείς γνωριμίες
 • ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη
 • εξαιρετική αναλογία χρηστών μεταξύ των δύο φύλων
Πέτρος
online
Αθανασία
online
Κωνσταντίνος
online
2 832 άτομα συνδεδεμένα
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
Γιάννης
online
Μαρία
online
Θοδωρής
online

Που μπορώ να κάνω μία νέα γνωριμία στην Πάτρα;

Η Πάτρα αποτελεί μία πόλη γνωστή για τον ξέφρενο τρόπο ζωής της. Η πόλη είναι κυριολεκτικά “γεμάτη” φοιτητές, οι οποίοι διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εάν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες στην Πάτρα, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος/-η ή ντροπαλός/-ή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα φανούν εξίσου χρήσιμες για άτομα τα οποία είναι “νέα” στην πόλη και επομένως δεν έχουν αποκτήσει κάποιο κύκλο γνωριμιών. Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείς πως δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να συναντήσουν το ιδανικό τους ταίρι σε κάποιο καφέ, εστιατόριο ή σοκάκι της πόλης. Επομένως οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου αποτελούν ακόμη ένα μέσο για να γνωρίσεις το ιδανικό άτομο για εσένα.

Το βασικό πλεονέκτημα που φέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες έχει να κάνει με το γεγονός των άμεσων γνωριμιών μέσα από την άνεση του σπιτιού σου. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να χρονοτριβείς, αφού μπορείς να βρεις εύκολα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, απλά διαβάζοντας τις πληροφορίες στα προφίλ τους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα των διαδικτυακών γνωριμιών. Μπορείς να περάσεις λίγο χρόνο συνομιλώντας με κάποιο άτομο προκειμένου να δεις αν ταιριάζετε. Έπειτα, και σε περίπτωση που δεις ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού σε κάποιο από τα πολλά και όμορφα μέρη της Πάτρας, απολαμβάνοντας μία ξέγνοιαστη γνωριμία ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Που να κανονίσω το πρώτο μου ραντεβού;

Η Πάτρα αποτελεί μία περιοχή με πολλά και όμορφα μέρη για να επιλέξεις για το πρώτο σου ραντεβού είτε είσαι νέος/-α είτε μεγαλύτερος/-η σε ηλικία.

Οι νέοι, ως είθισται, επιθυμούν εξόδους σε μέρη με περισσότερο κόσμο. Για αρχή μπορείτε να δοκιμάσετε μία βόλτα στην Μαρίνα, όπου και θα απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο από τα αμέτρητα μαγαζιά της περιοχής. Προχωρώντας κατά μήκος της Ρήγα Φεραίου, θα συναντήσετε πολυάριθμα σοκάκια, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά εξαιρετικά εστιατόρια. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη νύχτα σας λίγο πιο έντονα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα μπαρ που βρίσκονται επίσης στον ίδιο δρόμο, ή να προχωρήσετε εως και την πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Για τους πιο “ήσυχους” και εναλλακτικούς, υπάρχει πάντοτε η επιλογή της Ηφαίστου, με τα αμέτρητα “κρασάδικα”.

Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες θα προτείναμε κάποιες πιο εξεζητημένες επιλογές, με λιγότερη φασαρία και κίνηση. Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έναν καφέ σε κάποιο από τα μαγαζιά του Ρίου, τα οποία βρίσκονται κυριολεκτικά δύο βήματα απο τη θάλασσα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής. Η γνωριμία μπορεί να κλείσει ιδανικά με μία βόλτα στη θάλασσα, ή, γιατί όχι και ένα ποτό στο κέντρο.

Τέλος, οι πιο ώριμοι και ώριμες πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα μία βόλτα στο Δασσύλιο ή το Κάστρο της Πάτρας. Για φαγητό μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα εστιατόρια της κάθε περιοχής. Τέλος, η μέρα της γνωριμίας σας μπορεί να κλείσει με μία όμορφη βόλτα στον μόλο της Πάτρας, όπου μπορείτε να απολαύσετε ήσυχα ένα ποτήρι κρασί.

Πόσοι άνδρες κατοικούν στην Πάτρα?

Στην πόλη της Πάτρας κατοικούν 167.500 κάτοικοι, από τους οποίους οι 70.430 είναι άνδρες. Που ξέρεις; Ίσως ανάμεσα σε αυτούς να βρίσκεται ο ιδανικός για εσένα. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών απλά επέλεξε την επιλογή “Γυναίκα αναζητά άνδρες”, καθώς και την τοποθεσία που επιθυμείς, και έπειτα θα σου εμφανιστούν οι περιπτώσεις ανδρών για γνωριμία στην περιοχή της Πάτρας καθώς και στα περίχωρα.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών θα βρεις άνδρες που αναζητούν διάφορους τύπους γνωριμιών. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην περιμένεις απλά κάποιον άνδρα να σε προσεγγίσει, αλλά να πάρεις την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις εσύ μία νέα γνωριμία. Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίσεις μονάχα άτομα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Περιηγήσου στα διάφορα προφίλ της κοινότητας και ξεκίνησε νέες γνωριμίες με άνδρες που σε ελκύουν. Μέσα από τις συζητήσεις σου μπορείς να δεις αν ταιριάζεις με κάποιον ώστε να κανονίσεις κάποιο ραντεβού.

Γνώρισε άνδρες

Πόσες γυναίκες κατοικούν στην Πάτρα?

Στην πόλη της Πάτρας κατοικούν 167.500 κάτοικοι, εκ των οποίων οι 97.070 είναι γυναίκες. Η Πάτρα φημίζεται για τις όμορφες και γεμάτο ταπεραμέντο γυναίκες της. Αν, λοιπόν, αναζητείς μία “πληθωρική” παρουσία, τότε στην Πάτρα σίγουρα θα βρεις την ιδανική γυναίκα. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών μπορείς να βρεις γυναίκες που αναζητούν μία νέα ερωτική περιπέτεια, κάποια φιλία ή μία σοβαρή σχέση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιλογή “Άνδρας αναζητά γυναίκα” στην εκάστοτε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών η πλειοψηφία των γυναικών περιμένει από τους άνδρες να κάνουν την πρώτη κίνηση γνωριμίας. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως θα πρέπει να είσαι δραστήριος χρήστης και να μην διστάζεις να στείλεις πρώτος μηνύματα γνωριμίας. Προτού κάνεις την κίνησή σου, διάβασε τις πληροφορίες του προφίλ της και δες τα ενδιαφέροντά της καθώς και τις απόψεις της για τους άνδρες. Έτσι, θα κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που πρέπει.

Γνώρισε γυναίκες
Δημοφιλέστερες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα
48% άνδρες / 52% γυναίκες
1.
C-Date
C-Date
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
23+
προτιμώμενη ηλικία
25 000+
ελεύθεροι
50% γυναίκες / 50% άνδρες
2.
Erodate
Erodate
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
25+
προτιμώμενη ηλικία
150 000+
ελεύθεροι
49% γυναίκες / 51% άνδρες
3.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Νέες γνωριμίες με παντρεμένους/-ες
 • 100% ασφάλεια και εχεμύθεια
 • Ανάπτυξη εξωσυζυγικών σχέσεων
23+
προτιμώμενη ηλικία
254 000+
ελεύθεροι
Γνωριμίες σε αυτήν την περιοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
5 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr