Γνωριμίες στη Λάρισα

Αναζήτησε διαδικτυακές γνωριμίες στην στη Λάρισα και στις τριγύρω περιοχές
Όλες οι συμβουλές σε ένα μέρος

Ποιους ιστότοπους γνωριμιών χρησιμοποιούν οι Λαρισαίοι;

3 166 άτομα συνδεδεμένα
 • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
 • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
 • Άμεση επικοινωνία
Δημήτρης
online
Ντιάνα
online
Ανδρέας
online
3 739 άτομα συνδεδεμένα
 • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
 • Δωρεάν συνδρομή
 • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
Παναγιώτης
online
Ντιάνα
online
Άγης
online
4 640 άτομα συνδεδεμένα
 • Διαδικτυακή κοινότητα με open minded άτομα
 • Αποκαλυπτικές φωτογραφίες
 • Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα dating sites
Ορέστης
online
Χριστίνα
online
Λαυρέντης
online
929 άτομα συνδεδεμένα
 • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
 • Άτομα που ανταποκρίνονται
 • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
Άλκης
online
Ρενάτα
online
Λαυρέντης
online

Που μπορώ να κάνω μία νέα γνωριμία στη Λάρισα;

Η Λάρισα αποτελεί μία πόλη γνωστή για τη διασκέδασή της, τις πολλές πλατείες και τα συντριβάνια της. Η πόλη πραγματικά σφύζει από ζωή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τον μεγάλο αριθμό καταστημάτων που θα βρεις εκεί. Εάν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες στη Λάρισα, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος/-η ή ντροπαλός/-ή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα φανούν εξίσου χρήσιμες για άτομα τα οποία είναι “νέα” στην πόλη και επομένως δεν έχουν αποκτήσει κάποιο κύκλο γνωριμιών. Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείς πως δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να συναντήσουν το ιδανικό τους ταίρι σε κάποιο καφέ, εστιατόριο ή σοκάκι της πόλης. Επομένως οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου αποτελούν ακόμη ένα μέσο για να γνωρίσεις το ιδανικό άτομο για εσένα.

Το βασικό πλεονέκτημα που φέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες έχει να κάνει με το γεγονός των άμεσων γνωριμιών μέσα από την άνεση του σπιτιού σου. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να χρονοτριβείς, αφού μπορείς να βρεις εύκολα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, απλά διαβάζοντας τις πληροφορίες στα προφίλ τους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα των διαδικτυακών γνωριμιών. Μπορείς να περάσεις λίγο χρόνο συνομιλώντας με κάποιο άτομο προκειμένου να δεις αν ταιριάζετε. Έπειτα, και σε περίπτωση που δεις ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού σε κάποιο από τα πολλά και όμορφα μέρη της Λάρισας, απολαμβάνοντας μία ξέγνοιαστη γνωριμία ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Που να κανονίσω το πρώτο μου ραντεβού;

Η Λάρισα αποτελεί μία περιοχή με πολλά και όμορφα μέρη για να επιλέξεις για το πρώτο σου ραντεβού, είτε είσαι νέος/-α, είτε μεγαλύτερος/-η σε ηλικία.

Οι νέοι, ως είθισται, επιθυμούν εξόδους σε μέρη με περισσότερο κόσμο. Επομένως, τι πιο ιδανικό από μία βόλτα και έναν καφέ στην πλατεία Ταχυδρομείου; Πληροφοριακά σου επισημαίνουμε πως η εν λόγω πλατεία έχει ανακηρυχθεί πρώτη στην κατανάλωση καφέ! Προχωρώντας προς τον λόφο του Φρουρίου, θα βρείτε-πέρα από πολύ κόσμο και καφετέριες-μερικές πολύ καλές ταβέρνες. Αν δεν θέλετε περαιτέρω μετακινήσεις, μπορείτε να παραμείνετε στην εν λόγω περιοχή και για τη βραδινή σας έξοδο. Αν τώρα εσύ και η γνωριμία σου θέλετε λίγο παραπάνω ένταση, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα “πιατάδικα” ή μπουζούκια της περιοχής. Για τους πιο “ρομαντικούς” και εναλλακτικούς, υπάρχει πάντοτε η επιλογή του λόφου της Νίκαιας, όπου μαζί με το ταίρι σου μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά.

Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες θα προτείναμε κάποιες πιο εξεζητημένες επιλογές, με λιγότερη φασαρία και κίνηση.

Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έναν καφέ σε κάποια από τις πολλές πλατείες της πόλης. Για φαγητό, θα προτείναμε κάποιο από τα εξαιρετικά εστιατόρια που βρίσκονται στην Απόλλωνος. Το απόγευμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία όμορφη βόλτα κατά μήκος του Πηνειού ποταμού και να θαυμάσετε το όμορφο τοπίο. Η γνωριμία σας μπορεί να κλείσει ιδανικά με μία επίσκεψη σε ένα από τα πολλά wine-bars της πόλης κοντά στην κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Τέλος, οι πιο ώριμοι και ώριμες πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις βόλτες τους στους καταπράσινους χώρους καθώς και στα πολλά αξιοθέατα και μνημεία της πόλης. Η μέρα σας μπορεί να ξεκινήσει με έναν όμορφο περίπατο στο πάρκο του Αλκαζάρ και έναν “ήσυχο” καφέ στην πλατεία Νεάπολης. Για φαγητό μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πολύ καλά εστιατόρια περιμετρικά του αρχαίου θεάτρου. Τέλος, η μέρα της γνωριμίας σας μπορεί να κλείσει με μία επίσκεψη στο Κηποθέατρο όπου φιλοξενούνται διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

Πόσοι άνδρες κατοικούν στη Λάρισα?

Στην πόλη της Λάρισας κατοικούν 282.542 κάτοικοι, από τους οποίους οι 142.345 είναι άνδρες. Ο αριθμός των ανδρών όπως βλέπεις είναι αρκετά μεγάλος, επομένως θα μας κάνει ιδιαίτερη έκπληξη αν δεν βρεις κάποιον που να σου αρέσει. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών απλά επέλεξε την επιλογή “Γυναίκα αναζητά άνδρες” καθώς και την τοποθεσία που επιθυμείς, και έπειτα θα σου εμφανιστούν οι περιπτώσεις ανδρών για γνωριμία στην περιοχή της Λάρισας καθώς και στα περίχωρα.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών θα βρεις άνδρες που αναζητούν διάφορους τύπους γνωριμιών. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην περιμένεις απλά κάποιον άνδρα να σε προσεγγίσει, αλλά να πάρεις την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις εσύ μία νέα γνωριμία. Περιηγήσου στα διάφορα προφίλ της κοινότητας και ξεκίνησε νέες γνωριμίες με άνδρες που σε ελκύουν. Μέσα από τις συζητήσεις σου μπορείς να δεις αν ταιριάζεις με κάποιον ώστε να κανονίσεις κάποιο ραντεβού.

Γνώρισε άνδρες

Πόσες γυναίκες κατοικούν στη Λάρισα?

Στην πόλη της Λάρισας κατοικούν 282.542 κάτοικοι, εκ των οποίων οι 140.197 είναι γυναίκες. Αυτός ο μεγάλος αριθμός γυναικών σου εγγυάται πολλές νέες γνωριμίες, εκ των οποίων ίσως κάποιες καταλήξουν και σε κάτι παραπάνω. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών μπορείς να βρεις γυναίκες που αναζητούν μία νέα ερωτική περιπέτεια, κάποια φιλία ή μία σοβαρή σχέση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιλογή “Άνδρας αναζητά γυναίκα” στην εκάστοτε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών η πλειοψηφία των γυναικών περιμένει από τους άνδρες να κάνουν την πρώτη κίνηση γνωριμίας. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως θα πρέπει να είσαι δραστήριος χρήστης και να μην διστάζεις να στείλεις πρώτος μηνύματα γνωριμίας. Προτού κάνεις την κίνησή σου, διάβασε τις πληροφορίες του προφίλ της και δες τα ενδιαφέροντά της καθώς και τις απόψεις της για τους άνδρες. Έτσι, θα κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που πρέπει.

Γνώρισε γυναίκες
Δημοφιλέστερες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα
43% άνδρες / 57% γυναίκες
1.
Φίλοι με Προνόμια
Φίλοι με Προνόμια
 • Άτομα που ξέρουν τι θέλουν
 • Ερωτικές φιλίες χωρίς δεσμεύσεις
 • Άμεση επικοινωνία
30+
προτιμώμενη ηλικία
174 000+
ελεύθεροι
45% άνδρες / 55% γυναίκες
2.
Ονλάιν Πάθος
Ονλάιν Πάθος
 • Όλα όσα περιμένεις από το casual dating
 • Δωρεάν συνδρομή
 • Μίλησε ανοικτά με άτομα σαν και σένα
30+
προτιμώμενη ηλικία
197 000+
ελεύθεροι
40% γυναίκες / 60% άνδρες
3.
Rantevou.online
Rantevou.online
 • Νέες γνωριμίες γρήγορα και εύκολα
 • Άτομα που ανταποκρίνονται
 • Διακριτικότητα και εχεμύθεια
30+
προτιμώμενη ηλικία
50 000+
ελεύθεροι
Γνωριμίες σε αυτήν την περιοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
5 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr