Γνωριμίες στη Θεσσαλονίκη

Αναζήτησε διαδικτυακές γνωριμίες στην στη Θεσσαλονίκη και στις τριγύρω περιοχές
Όλες οι συμβουλές σε ένα μέρος

Ποιους ιστότοπους γνωριμιών χρησιμοποιούν οι Θεσσαλονικείς;

547 άτομα συνδεδεμένα
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
Λουκάς
online
Δέσποινα
online
Παντελής
online
8 151 999 άτομα συνδεδεμένα
 • σύναψη περιστασιακών ή σοβαρών σχέσεων
 • τεράστιος αριθμός χρηστών παγκοσμίως
 • αρκετές δωρεάν λειτουργίες
Δημήτρης
online
Αθανασία
online
Μάριος
online
814 800 άτομα συνδεδεμένα
 • ασφαλείς γνωριμίες
 • ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη
 • εξαιρετική αναλογία χρηστών μεταξύ των δύο φύλων
Πέτρος
online
Αθανασία
online
Κωνσταντίνος
online
3 366 άτομα συνδεδεμένα
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
Γιάννης
online
Μαρία
online
Θοδωρής
online

Που μπορώ να κάνω μία νέα γνωριμία στη Θεσσαλονίκη;

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και είναι γνωστή για την όμορφη παραλία της, αλλά και τη ζεστή φιλοξενία της. Επίσης, η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τους ωραίους/-ες άνδρες και γυναίκες της. Εάν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες στη Θεσσαλονίκη, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος ή ντροπαλός/-ή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα φανούν εξίσου χρήσιμες για άτομα τα οποία είναι “νέα” στην πόλη και επομένως δεν έχουν αποκτήσει κάποιο κύκλο γνωριμιών. Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείς πως δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να συναντήσουν το ιδανικό τους ταίρι σε κάποιο καφέ, εστιατόριο ή σοκάκι της πόλης. Επομένως, οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου αποτελούν ακόμη ένα μέσο για να γνωρίσεις το ιδανικό άτομο για εσένα.

Το βασικό πλεονέκτημα που φέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες έχει να κάνει με το γεγονός των άμεσων γνωριμιών μέσα από την άνεση του σπιτιού σου. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να χρονοτριβείς, αφού μπορείς να βρεις εύκολα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, απλά διαβάζοντας τις πληροφορίες στα προφίλ τους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα των διαδικτυακών γνωριμιών. Μπορείς να περάσεις λίγο χρόνο συνομιλώντας με κάποιο άτομο, προκειμένου να δεις αν ταιριάζετε. Έπειτα, σε περίπτωση που δεις ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού σε κάποιο από τα πολλά και όμορφα μέρη της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας μία ξέγνοιαστη γνωριμία ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Που να κανονίσω το πρώτο μου ραντεβού;

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μία περιοχή με πολλά και όμορφα μέρη για να επιλέξεις για το πρώτο σου ραντεβού, είτε είσαι νέος/-α, είτε μεγαλύτερος/-η σε ηλικία.

Οι νέοι, ως είθισται, επιθυμούν εξόδους σε μέρη με περισσότερο κόσμο. Για αρχή μπορείτε να δοκιμάσετε μία βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου και θα απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο από τα αμέτρητα μαγαζιά της περιοχής. Προχωρώντας προς το παλιό εμπορικό λιμάνι, θα συναντήσετε τα γραφικά σοκάκια στα Λαδάδικα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά εξαιρετικά εστιατόρια. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη νύχτα σας λίγο πιο έντονα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα μπαρ πάνω στη διασταύρωση της Καρόλου Ντηλ με Προξένου Κορομηλά ή στην περιοχή της Συγγρού. Για τους πιο “ήσυχους” και εναλλακτικούς υπάρχει πάντοτε η επιλογή του “Μπιτ Παζάρ” με τα αμέτρητα “κρασάδικα”.

Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες θα προτείναμε κάποιες πιο εξεζητημένες επιλογές, με λιγότερη φασαρία και κίνηση. Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έναν καφέ σε κάποιο από τα μαγαζιά της Καλαμαριάς, που βρίσκονται παράλληλα με τη θάλασσα. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα σε κάποιο από τα εστιατόρια στην Αρετσού. Η γνωριμία μπορεί να κλείσει ιδανικά με μία βόλτα και ένα ποτό στη Νέα Παραλία.

Τέλος, οι πιο ώριμοι και ώριμες πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις βόλτες τους στα “Κάστρα” και στα στενά-γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης. Για φαγητό μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες της περιοχής. Τέλος, η μέρα της γνωριμίας σας μπορεί να κλείσει με μία όμορφη βόλτα στην παραλία της Περαίας, όπου μπορείτε να απολαύσετε ήσυχα ένα ποτήρι κρασί με θέα το γαλάζιο.

Πόσοι άνδρες κατοικούν στη Θεσσαλονίκη?

Στη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας κατοικούν κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο κάτοικοι, από τους οποίους οι 400.000 είναι άνδρες. Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω αριθμούς, καταλαβαίνεις πως οι πιθανότητες γνωριμίας με κάποιον άνδρα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών απλά επέλεξε την επιλογή “Γυναίκα αναζητά άνδρες”, καθώς και την τοποθεσία που επιθυμείς, και έπειτα θα σου εμφανιστούν οι περιπτώσεις ανδρών για γνωριμία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και στα περίχωρα.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών θα βρεις άνδρες που αναζητούν διάφορους τύπους γνωριμιών. Μπορείς να περιμένεις κάποιον άνδρα να σε προσεγγίσει ή να πάρεις την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις εσύ μία νέα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να μείνεις άπραγη, περιμένοντας απλά να σου γράψει ο άνδρας των ονείρων σου. Περιηγήσου στα διάφορα προφίλ της κοινότητας και ξεκίνησε νέες γνωριμίες με τους άνδρες που σε ελκύουν.

Γνώρισε άνδρες

Πόσες γυναίκες κατοικούν στη Θεσσαλονίκη?

Στη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας κατοικούν κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο κάτοικοι, εκ των οποίων οι 600.000 είναι γυναίκες. Αυτός ο μεγάλος αριθμός γυναικών σου εγγυάται πως θα βρεις σίγουρα αυτό που αναζητείς. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών μπορείς να βρεις γυναίκες που αναζητούν μία νέα ερωτική περιπέτεια, κάποια φιλία ή μία σοβαρή σχέση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιλογή “Άνδρας αναζητά γυναίκα” στην εκάστοτε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών η πλειοψηφία των γυναικών περιμένει από τους άνδρες να κάνουν την πρώτη κίνηση γνωριμίας. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι δραστήριος χρήστης και να μην διστάζεις να στείλεις πρώτος μηνύματα γνωριμίας. Προτού κάνεις την κίνησή σου, διάβασε τις πληροφορίες του προφίλ της και δες τα ενδιαφέροντά της καθώς και τις απόψεις της για τους άνδρες. Έτσι, θα κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που πρέπει.

Γνώρισε γυναίκες
Δημοφιλέστερες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα
48% άνδρες / 52% γυναίκες
1.
C-Date
C-Date
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
23+
προτιμώμενη ηλικία
25 000+
ελεύθεροι
50% γυναίκες / 50% άνδρες
2.
Erodate
Erodate
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
25+
προτιμώμενη ηλικία
150 000+
ελεύθεροι
49% γυναίκες / 51% άνδρες
3.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Νέες γνωριμίες με παντρεμένους/-ες
 • 100% ασφάλεια και εχεμύθεια
 • Ανάπτυξη εξωσυζυγικών σχέσεων
23+
προτιμώμενη ηλικία
254 000+
ελεύθεροι
Γνωριμίες σε αυτήν την περιοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
5 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr