Γνωριμίες στο Ηράκλειο

Αναζήτησε διαδικτυακές γνωριμίες στην στο Ηράκλειο και στις τριγύρω περιοχές
Όλες οι συμβουλές σε ένα μέρος

Ποιους ιστότοπους γνωριμιών χρησιμοποιούν οι Ηρακλειώτες;

547 άτομα συνδεδεμένα
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
Λουκάς
online
Δέσποινα
online
Παντελής
online
8 151 999 άτομα συνδεδεμένα
 • σύναψη περιστασιακών ή σοβαρών σχέσεων
 • τεράστιος αριθμός χρηστών παγκοσμίως
 • αρκετές δωρεάν λειτουργίες
Δημήτρης
online
Αθανασία
online
Μάριος
online
814 800 άτομα συνδεδεμένα
 • ασφαλείς γνωριμίες
 • ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη
 • εξαιρετική αναλογία χρηστών μεταξύ των δύο φύλων
Πέτρος
online
Αθανασία
online
Κωνσταντίνος
online
3 366 άτομα συνδεδεμένα
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
Γιάννης
online
Μαρία
online
Θοδωρής
online

Που μπορώ να κάνω μία νέα γνωριμία στο Ηράκλειο;

Το Ηράκλειο αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και όπως καθετί κρητικό, φημίζεται για τα ρακάδικά του αλλά και τα πολλά ιστορικά του μνημεία. Πέρα των παραπάνω, το Ηράκλειο αποτελεί μία κατεξοχήν φοιτητική πόλη, με έντονη ζωή και νεανικό κόσμο. Εάν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες στο Ηράκλειο, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος/-η ή ντροπαλός/-ή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα φανούν εξίσου χρήσιμες για άτομα τα οποία είναι “νέα” στην πόλη και επομένως δεν έχουν αποκτήσει κάποιο κύκλο γνωριμιών. Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείς πως δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να συναντήσουν το ιδανικό τους ταίρι σε κάποιο καφέ, εστιατόριο ή σοκάκι της πόλης. Επομένως, οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου αποτελούν ακόμη ένα μέσο για να γνωρίσεις το ιδανικό άτομο για εσένα.

Το βασικό πλεονέκτημα που φέρουν οι διαδικτυακές γνωριμίες, έχει να κάνει με το γεγονός των άμεσων γνωριμιών μέσα από την άνεση του σπιτιού σου. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να χρονοτριβείς, αφού μπορείς να βρεις εύκολα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, απλά διαβάζοντας τις πληροφορίες στα προφίλ τους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα των διαδικτυακών γνωριμιών. Μπορείς να περάσεις λίγο χρόνο συνομιλώντας με κάποιο άτομο προκειμένου να δεις αν ταιριάζετε. Έπειτα, και σε περίπτωση που δεις ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού σε κάποιο από τα πολλά και όμορφα μέρη του Ηρακλείου, απολαμβάνοντας μία ξέγνοιαστη γνωριμία ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Που να κανονίσω το πρώτο μου ραντεβού;

Το Ηράκλειο αποτελεί μία περιοχή με πολλά και όμορφα μέρη, ιδανικά για το πρώτο σου ραντεβού, είτε είσαι νέος/-α, είτε μεγαλύτερος/-η σε ηλικία.

Για τους νέους, μία πολύ καλή αρχή για την πρώτη τους γνωριμία θα ήταν ένας πρωινός περίπατος στην Παραλιακή της πόλης. Έπειτα, θα μπορούσε να ακολουθήσει μία βόλτα για καφέ στο πάρκο του Θεοτοκόπουλο, περιοχή η οποία “σφύζει” από νεολαία και καφετέριες. Για φαγητό θα προτείναμε σε εσένα και το ταίρι σου μία επίσκεψη στα γραφικά ταβερνάκια στη Χορτατσών με Κυδωνίας. Ως προς τη νυχτερινή σας έξοδο, θα σας προτείναμε μία επίσκεψη προς τα κλαμπ και μπαρ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ή σε αυτά στην Ιδομενέως, στο ύψος του Πάρκου 626. Για τους πιο “ήσυχους” και εναλλακτικούς υπάρχει πάντοτε η επιλογή των ρακάδικων επί της οδού Κοραή, τα οποία είναι πραγματικά αμέτρητα.

Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες θα προτείναμε κάποιες πιο εξεζητημένες επιλογές, με λιγότερη φασαρία και κίνηση. Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με μία βόλτα στα Ενετικά τείχη ή στο Ενετικό Φρούριο (αναλόγως,

αν θέλετε μία βόλτα με θέα το Ηράκλειο ή τη θάλασσα), η οποία θα καταλήξει στη συνέχεια σε κάποιο καφέ της τριγύρω περιοχής. Εμείς θα σου προτείναμε κάποιο μαγαζί στην πλατεία Ξενία. Στη συνέχεια μπορείτε να γευματίσετε κοντά στην πλατεία Θειακάκη, όπου υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εστιατόρια. Η γνωριμία μπορεί να κλείσει ιδανικά με μία βόλτα και ένα ποτό σε κάποιο από τα μπαρ κοντά στην Ενετική Λότζια.

Τέλος, οι πιο ώριμοι και ώριμες πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις βόλτες τους στα πολλά και διαφορετικά μουσεία της πόλης. Από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας μέχρι το Cretaquarium, πραγματικά θα βρείτε αυτό που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το πάρκο του Γεωργιάδη προκειμένου να απολαύσετε τον καφέ σας σε έναν καταπράσινο χώρο. Ως προς το φαγητό μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες στα στενά σοκάκια κοντά στην πλατεία Λιονταριών. Η μέρα της γνωριμίας σας μπορεί να κλείσει με μία όμορφη βόλτα στην παραλία του Ηρακλείου με θέα το Ενετικό κάστρο.

Πόσοι άνδρες κατοικούν στο Ηράκλειο?

Στην πόλη του Ηρακλείου κατοικούν περίπου 175.450 κάτοικοι, από τους οποίους οι 85.000 είναι άνδρες. Ανάμεσα σε αυτούς σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που να πληρεί τις προϋποθέσεις σου. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών απλά επέλεξε την επιλογή “Γυναίκα αναζητά άνδρες” καθώς και την τοποθεσία που επιθυμείς, και έπειτα θα σου εμφανιστούν οι περιπτώσεις ανδρών για γνωριμία στην περιοχή του Ηρακλείου καθώς και στα περίχωρα.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών θα βρεις άνδρες που αναζητούν διάφορους τύπους γνωριμιών. Μπορείς να περιμένεις κάποιον άνδρα να σε προσεγγίσει ή να πάρεις την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις εσύ μία νέα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να μείνεις άπραγη, περιμένοντας απλά να σου γράψει ο άνδρας των ονείρων σου. Περιηγήσου στα διάφορα προφίλ της κοινότητας και ξεκίνησε νέες γνωριμίες με τους άνδρες που σε ελκύουν.

Γνώρισε άνδρες

Πόσες γυναίκες κατοικούν στο Ηράκλειο?

Στην πόλη του Ηρακλείου κατοικούν περίπου 175.450 κάτοικοι, εκ των οποίων οι 90.450 είναι γυναίκες. Ανάμεσα σε έναν τόσο μεγάλο αριθμό γυναικών πιστεύουμε πως σίγουρα θα βρεις αυτήν που επιθυμείς. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών μπορείς να βρεις γυναίκες που αναζητούν μία νέα ερωτική περιπέτεια, κάποια φιλία ή μία σοβαρή σχέση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιλογή “Άνδρας αναζητά γυναίκα” στην εκάστοτε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών η πλειοψηφία των γυναικών περιμένει από τους άνδρες να κάνουν την πρώτη κίνηση γνωριμίας, όπως συμβαίνει και στις δια ζώσης γνωριμίες. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να μην διστάζεις να στείλεις πρώτος μηνύματα γνωριμίας. Προτού κάνεις την κίνησή σου, διάβασε τις πληροφορίες του προφίλ της και δες τα ενδιαφέροντά της καθώς και τις απόψεις της για τους άνδρες. Έτσι, θα κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που πρέπει.

Γνώρισε γυναίκες
Δημοφιλέστερες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα
48% άνδρες / 52% γυναίκες
1.
C-Date
C-Date
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
23+
προτιμώμενη ηλικία
25 000+
ελεύθεροι
50% γυναίκες / 50% άνδρες
2.
Erodate
Erodate
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
25+
προτιμώμενη ηλικία
150 000+
ελεύθεροι
49% γυναίκες / 51% άνδρες
3.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Νέες γνωριμίες με παντρεμένους/-ες
 • 100% ασφάλεια και εχεμύθεια
 • Ανάπτυξη εξωσυζυγικών σχέσεων
23+
προτιμώμενη ηλικία
254 000+
ελεύθεροι
Γνωριμίες σε αυτήν την περιοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
5 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr