Γνωριμίες στην Αθήνα

Αναζήτησε διαδικτυακές γνωριμίες στην στην Αθήνα και στις τριγύρω περιοχές
Όλες οι συμβουλές σε ένα μέρος

Ποιους ιστότοπους γνωριμιών χρησιμοποιούν οι Αθηναίοι;

471 άτομα συνδεδεμένα
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
Λουκάς
online
Δέσποινα
online
Παντελής
online
9 240 000 άτομα συνδεδεμένα
 • σύναψη περιστασιακών ή σοβαρών σχέσεων
 • τεράστιος αριθμός χρηστών παγκοσμίως
 • αρκετές δωρεάν λειτουργίες
Δημήτρης
online
Αθανασία
online
Μάριος
online
736 400 άτομα συνδεδεμένα
 • ασφαλείς γνωριμίες
 • ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη
 • εξαιρετική αναλογία χρηστών μεταξύ των δύο φύλων
Πέτρος
online
Αθανασία
online
Κωνσταντίνος
online
2 832 άτομα συνδεδεμένα
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
Γιάννης
online
Μαρία
online
Θοδωρής
online

Που μπορώ να κάνω μία νέα γνωριμία στην Αθήνα;

Η Αθήνα αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Ελλάδας, προσφέροντας πολλές επιλογές για διασκέδαση, αλλά και για νέες γνωριμίες. Εάν τώρα θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες στην Αθήνα, αλλά είσαι πολύ απασχολημένος ή ντροπαλός/-ή, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Οι διαδικτυακές γνωριμίες θα φανούν εξίσου χρήσιμες για άτομα τα οποία είναι “νέα” στην πόλη και επομένως δεν έχουν αποκτήσει κάποιο κύκλο γνωριμιών. Τέλος, θα πρέπει να σκεφτείς πως δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να συναντήσουν το ιδανικό τους ταίρι σε κάποιο καφέ, εστιατόριο ή σοκάκι της πόλης. Επομένως οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου αποτελούν ακόμη ένα μέσο για να γνωρίσεις το ιδανικό άτομο για εσένα.

Το βασικό πλεονέκτημα που έχουν οι διαδικτυακές γνωριμίες, έχει να κάνει με την δυνατότητα των άμεσων γνωριμιών, μέσα από την άνεση του σπιτιού σου. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να χρονοτριβείς, αφού μπορείς να βρεις εύκολα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, απλά διαβάζοντας τις πληροφορίες στα προφίλ τους. Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα των διαδικτυακών γνωριμιών. Μπορείς να περάσεις λίγο χρόνο συνομιλώντας με κάποιο άτομο προκειμένου να δεις αν ταιριάζετε. Έπειτα, σε περίπτωση που δεις ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, μπορείς να κανονίσεις ένα ραντεβού σε κάποιο από τα πολλά και όμορφα μέρη της Αθήνας, απολαμβάνοντας μία ξέγνοιαστη γνωριμία ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Που να κανονίσω το πρώτο μου ραντεβού;

Είτε είσαι νέος/-α, είτε πιο ώριμος/-η, η Αθήνα αποτελεί μία περιοχή με πραγματικά αμέτρητες και ενδιαφέρουσες επιλογές, για να επιλέξεις το πρώτο σου ραντεβού.

Οι νέοι, ως είθισται, επιλέγουν τα πιο κοσμοσύχναστα μέρη για τα ραντεβού τους. Για αρχή μπορείτε να δοκιμάσετε μία βόλτα στα “Βραχάκια” με θέα την Ακρόπολη και έπειτα έναν καφέ στα γραφικά Αναφιώτικα. Ως προς το φαγητό, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά και εξαιρετικά εστιατόρια που βρίσκονται δίπλα, στην περιοχής της Πλάκας. Αν το βράδυ θελήσετε λίγη “φασαρία”, τότε μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το Γκάζι και να απολαύσετε ένα πότο κάτω από τους έντονους ρυθμούς της μουσικής. Σε περίπτωση που δεν είσαι και το πιο ομιλητικό άτομο, υπάρχει πάντοτε η επιλογή κάποιου σινεμά. Αν το επιτρέπει ο καιρός, εμείς θα σου προτείναμε το βραβευμένο θερινό σινεμά στην περιοχή του Θησείου. Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες θα προτείναμε κάποιες πιο εξεζητημένες επιλογές, με λιγότερη φασαρία και κίνηση. Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με έναν “χαλαρό” καφέ σε κάποιο από τα μαγαζιά που βρίσκονται στο άλσος της Πετρούπολης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα, με θέα τη θάλασσα σε κάποιο από τα ιδιαίτερα μαγαζιά που βρίσκονται στη μαρίνα Φλοίσβου. Η γνωριμία μπορεί να κλείσει ιδανικά με μία βόλτα σε κάποιο από τα μοντέρνα και καλαίσθητα μπαρ στην περιοχή του Κολωνακίου.

Τέλος, οι πιο ώριμοι και ώριμες πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις βόλτες στους όμορφους καταπράσινους χώρους της Αθήνας, καθώς και την ιδιωτικότητα που θα τους προσέφεραν ορισμένα καλά wine-bars. Ένας πρωινός περίπατος στην Αρεοπαγίτου καθώς και μία βόλτα στο σύγχρονο μουσείο της Ακρόπολης θα ενθουσιάσουν τη γνωριμία σου. Για καφέ ή φαγητό μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πολυτελή εστιατόρια στην περιοχή της Γλυφάδας. Τέλος, η μέρα της γνωριμίας σας μπορεί να κλείσει με μία όμορφη βόλτα στην μαρίνα του Άλιμου με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Πόσοι άνδρες κατοικούν στην Αθήνα?

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας κατοικούν κάτι παραπάνω από 4,5 εκατομμύρια κάτοικοι, με τα 2 εκατομμύρια από αυτούς να είναι άνδρες. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καταλαβαίνεις πως οι πιθανότητες γνωριμίας με κάποιον άνδρα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών, απλά επέλεξε την επιλογή “Γυναίκα αναζητά άνδρες” καθώς και την τοποθεσία που επιθυμείς, και έπειτα θα σου εμφανιστούν οι διαθέσιμοι άνδρες, για μία εν δυνάμει γνωριμία, στην περιοχή της Αθήνας, καθώς και στα περίχωρα.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών θα βρεις άνδρες που αναζητούν διάφορους τύπους γνωριμιών. Μπορείς να περιμένεις κάποιον άνδρα να σε προσεγγίσει ή να πάρεις την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις εσύ μία νέα γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να μείνεις άπραγη, περιμένοντας απλά να σου γράψει ο άνδρας των ονείρων σου. Περιηγήσου στα διάφορα προφίλ της κοινότητας και ξεκίνησε να συνομιλείς με τους άνδρες που σε ελκύουν.

Γνώρισε άνδρες

Πόσες γυναίκες κατοικούν στην Αθήνα?

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας υπάρχουν κάτι παραπάνω από 4,5 εκατομμύρια κάτοικοι, με τα 2,5 εκατομμύρια από αυτά να είναι γυναίκες. Μέσα σε ένα τόσο μεγάλο πληθυσμό γυναικών, καταλαβαίνεις ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποια που θα πληροί τις προϋποθέσεις—κριτήριά σου. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών μπορείς να βρεις γυναίκες που αναζητούν μία νέα ερωτική περιπέτεια, κάποια φιλία ή μία σοβαρή σχέση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την επιλογή “Άνδρας αναζητά γυναίκα” στην εκάστοτε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στις διαδικτυακές κοινότητες γνωριμιών η πλειοψηφία των γυναικών περιμένει από τους άνδρες να κάνουν την πρώτη κίνηση γνωριμίας. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι δραστήριος χρήστης και να μην διστάζεις να στείλεις πρώτος μηνύματα γνωριμίας. Προτού κάνεις την κίνησή σου, διάβασε τις πληροφορίες του προφίλ της και δες τα ενδιαφέροντά της, καθώς και τις απόψεις της για τους άνδρες. Έτσι, θα κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που πρέπει κάθε φορά.

Γνώρισε γυναίκες
Δημοφιλέστερες ιστοσελίδες γνωριμιών στην Ελλάδα
48% άνδρες / 52% γυναίκες
1.
C-Date
C-Date
 • παθιασμένες συναντήσεις
 • ερωτικές περιπέτειες στην περιοχή σου
 • απόλυτη ανωνυμία
23+
προτιμώμενη ηλικία
25 000+
ελεύθεροι
50% γυναίκες / 50% άνδρες
2.
Erodate
Erodate
 • ανταλλαγή συντρόφων
 • οργάνωση ερωτικών και σεξουαλικών εκδηλώσεων
 • αποκλειστικά ερωτικές γνωριμίες
25+
προτιμώμενη ηλικία
150 000+
ελεύθεροι
49% γυναίκες / 51% άνδρες
3.
Victoria Milan
Victoria Milan
 • Νέες γνωριμίες με παντρεμένους/-ες
 • 100% ασφάλεια και εχεμύθεια
 • Ανάπτυξη εξωσυζυγικών σχέσεων
23+
προτιμώμενη ηλικία
254 000+
ελεύθεροι
Γνωριμίες σε αυτήν την περιοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη η εν λόγω ιστοσελίδα;
Σου αρέσει το περιεχόμενο;
5 0

Έχετε ακούσει ή διαβάσει για εμάς

gazzetta.gr in.gr zougla.gr newsbomb.gr lifo.gr